oplati sa mi tablet za 2000,-sk na hry a net??
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
oplati sa mi tablet za 2000,-sk na hry a net??
neviem ci to neni dost chaoticka poziadavka na vas odo mna ale musim pocut vas nazor btw:som taky typ ze komp pouzivam na intertnet ana narodky asi dostanem 1,7mhz komp.chcem sa opytat ze ked to taktnem na 2,0 mhz a dam tam graficku ati radeon 9800 all in wonder a nejaku tu 1024 mb pamet ci mi to utiahne nfs carbon a vistu.oplati sa mi dat k tomu 2000,-sk za tablet razer??akie mate skusenosti s tabletmi?? dakujem za vase nazory
takze na net este ako tak, ale na hry tablet vobec nevyuzijesNa čo sa dá tablet používať?
Tabletom sa dá úplne nahradiť myš, môže však byť aj doplnkovým nástrojom len na kreslenie. Oproti normálnej myši síce chýba koliesko, menším problémom je však prejsť kurzorom na lištu a potiahnuť. Pravé a stredné tlačidlo sú umiestnené na pere, ale ovládanie chce pár týždňov zvyku. Potom vám to pôjde celkom pohodlne.
Kto tablet využije?
Okrem grafikov, retušérov, architektov, ktorí by mali siahnuť po profesionálnej a drahej odrode tabletu, je takéto zariadenie priam ideálne pre deti. Môže to pritiahnuť ich pozornosť k počítaču a rozvíjať tvorivosť. Nevzniká pritom žiadna špina, poškodené výkresy, netreba drahé farby. Pomocou softvéru namaľujú obraz raz olejovými farbami, alebo vodovkami, inokedy pastelkami.
http://chcem.info/grafika/tablet.php