"Dokazovacka"
"Dokazovacka"
Troska blbe ale aj tak ja som v znameni Ryby a moja pariatelka je v znameni Kozorozec ona ma 14 ja 16 ano viem preniekoho ach tie deti co zas chcu ale ja ju moc lubim a tu ide o to proste ak je tu niekto z vas ryba tak ma chape ryby maju vo svojich vlasnostiach to ze im musi byt dokazana laska, proste potrebujem to aby mi bola dokazovana laska a ak ju nemam dokazovanu lasku tak mam obavy ze preco?!preco mi ta osoba ktoru mam rad neprejavuje to ze ma lubi?ano pise mi na konci sms ze ma lubi sme spolu asi 3mesiace a uz sme sa par krat rozisli ale stale sme sa daly znova dokopy proste aj som jej to jemne naznacil ze proste preco mi hovori ze ma lubi ak viem ze to tak nieje?preco mi pise na konci sms ze lubim ta?ked to tak neni mal som jej najlepsiu kamaratku a ta tam to bolo inak ona az moc davala najavo lasku ano tam som to nepocitoval mozno ona je taka a na tu sms co som jej napisal ze proste viem ze to len tak hovori ze ma lubi a ze jej chibam a pod. mi odpisala ze ona to mysli naozaj vazne, ze fakt ma lubi a ze jej naozaj chibam a ze preco myslim na take blbosti ale aj tak nevem co si mam o tom vsetkom mysliet lebo proste ja to znej citim ze to neprejavuje ako ja. ja jej len tak napisem alebo ju len tak preznovnim no stale len ja zacinam nie ona...ano som chalan ja musim ale aj tak...ona ma hrozne chcela a mozno teraz si hovori ved ho mam uz ho nemozem stratit ale kvoli tomuto sme sa uz viac krat rozisli aj som jej to povedal do oci proste neviem:(...ako jej to povedat ze nech ma pochopi?ze ja to myslim vazne?a ze nech sa aj ona proste aby som vedel ze to naozaj mysli vazne?a pod?ako jej to povedat?ja ju mam hrozne rad:(....ked sme sa rozisli som mal uz asi 3baby tie dokazovaly a vsetko no necitil som knim to co citim knej:(....pomozte pls
takto, hej neockavam od nej sexSmarton napísal:Ste spolu 3 mesiace a uz ste sa stihli par krat rozist? to znie nejak cudne, nemyslis?![]()
co si predstavujes pred tym dokazovanim lasky?
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ludia chalan chce pomoct,myslim ze by ta pochopila keby si toto precitala,ale si podobny mne a chlape ja mam hento do teraz,ze vsetko prvy,ale mne to neva,vidim na nej ze ma miluje,tak jej pozri do oci alebo do srdca a rozhodni sa ako to chces,myslim ze uz ju vies rozoznat,myslim ako sa chova,tak ju pozoruj aka je s tebou a tam musis vidiet ten plamienok lasky 
-
r4wMUnt34q
Star
Re: "Dokazovacka"
Takyto spam si mozes odpustit.. Reportol som ho.. A uz je aj vymazanyjohny141 napísal:hmm....njn
Myslim, ze na znameniach vobec nezalezi, pretoze niektore veci na ludi sadnu, niektore nie.. Dalsie vlastnosti ludia zoberu tak vazne, ze si ich vsugeruju, lebo su to znamenie a spravaju sa podla toho.. Na znamenia by som sa nespoliehal na tvojom mieste..johny141 napísal:Troska blbe ale aj tak ja som v znameni Ryby a moja pariatelka je v znameni Kozorozec
To je v poriadku, na veku viac-menej nezalezi..johny141 napísal:Ona ma 14 ja 16 ano ale ja ju moc lubim
Nielen ryby a j hociktore ine znamenia.. Hociktore !johny141 napísal:ryby maju vo svojich vlasnostiach
Poloz si aj ty otazku, ci aj ty dostatocne prejavujes lasku.. Az potom rozoberaj druhu stranu.. O vztah sa treba obojstranne starat a dokazovat si lasku, nielen tak ako to je "podla znamenia".johny141 napísal:proste potrebujem to aby mi bola dokazovana laska a ak ju nemam dokazovanu lasku tak mam obavy ze preco?!preco mi ta osoba ktoru mam rad neprejavuje to ze ma lubi?
Neviem co tymto myslis, ale normalne jej povedz, do oci, ze ti podla teba malo prejavuje lasku, a ze si myslis, ze lubim ta pise len tak. Mze byt ?johny141 napísal:no jasne a ako ju mam podla teba?aby ved vies...