juro145 napísal:ak sa mozem vyjadrit. teda, ja CS nehravam, mam nazor, ze je to strata casu a ze existuju aj lepsie, uzitocnejsie a poucnejsie hry ako je napr. CS
viem e su aj lepsie a aj zabavnejsie ale ked to dakoho bavi
ee, ani to uz nehravam, vskole som na tom bol zavyslak, ale par rokou som si to nezahral, skusil som minule z detmi v nete, ze ja taky, a tak zalamit nemozem, akcne ako akcne, tak som sa z jednym stavil ze ak ma porazi na 20fragou tak mu zaplatim pepsi, + 3hod. v nete
No ja som momentalne v eXperience , ale to je uz len tak for fun klan, ale bol som uz asi v 5. klanoch dokonca raz sme boli 2. v druhej (byvalej) U2 lige
to Lord 3D: to aky klan ste zalozili ? tam su ludia, co su aj na hamachi? ste uz aj v niakej lige a hrate TG,CW?
PAIN napísal:No ja som momentalne v eXperience , ale to je uz len tak for fun klan, ale bol som uz asi v 5. klanoch dokonca raz sme boli 2. v druhej (byvalej) U2 lige
to Lord 3D: to aky klan ste zalozili ? tam su ludia, co su aj na hamachi? ste uz aj v niakej lige a hrate TG,CW?
ee, ale teraz bude na bside dačo ta by som sa chcel prihlasiť nech zahrame...
jj, ty co sme hravali na hama
mal som klan asi tak 2-3 roky dozadu, ked bol taky mensi CSboom, vsade same lokalne turnaje, potom prisiel internet a herna scena v mnohych mestach upadla, vsetci isli na net, a vtedy nas to prestalo bavit
teda niektorych z klanu
ale byvala to sranda:D