G.T.R. 2
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze 20.00 najhorsi cas aky sa da, vacsinou v tomto case nie som doma. Skor niekedy poobede, dajme tomu o 17.30 alebo neskoro vecer o 23.00.
Ten vecerny zavod o osmej bol nudny, teda aspon pre mna. Najviac ma posesil Silent Hunter pri vyjazde z boxov, ani sa nepozrel do zrkadla, ci tam niekto nejde, nieco ako pitline mu nic nehovori a tak to supol rovno do mna.
Teraz sme hrali o polnoci len traja, ale bola sranda. Jeden krasny moment, ked jeden z nas vybehol mimo trat, obaja sme ho obehli a nasledne to vratil v dalsej zatacke, no skvele.
Ten vecerny zavod o osmej bol nudny, teda aspon pre mna. Najviac ma posesil Silent Hunter pri vyjazde z boxov, ani sa nepozrel do zrkadla, ci tam niekto nejde, nieco ako pitline mu nic nehovori a tak to supol rovno do mna.
Teraz sme hrali o polnoci len traja, ale bola sranda. Jeden krasny moment, ked jeden z nas vybehol mimo trat, obaja sme ho obehli a nasledne to vratil v dalsej zatacke, no skvele.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
1.zavod - odpiekol som auto v prvom kole, zvysok pekny suboj Kveta s Painom, po asi 5tich kolach ho Pain predbehol, potom dostal stop'n'go a Kveto sa vysekal. Vyhral StormHunter po tom co Kveto zasiel do boxov 
2.zavod - Kveto odpiekol tlmic, Pain ma pustil pred sebou a dokazal som ho az do predposledneho kola drzat za sebou, s tym ze som si o pol sekundy posunul osobak (1:45:5xx)
male video z blbnutia vitaza
[14MB, x.264]
http://rapidshare.com/files/2002434/GTR ... _Monza.avi
2.zavod - Kveto odpiekol tlmic, Pain ma pustil pred sebou a dokazal som ho az do predposledneho kola drzat za sebou, s tym ze som si o pol sekundy posunul osobak (1:45:5xx)
male video z blbnutia vitaza
http://rapidshare.com/files/2002434/GTR ... _Monza.avi
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe