Ake su dobre knihy?
presne tak, knihy su uzasne.
moja rada - musis si sam vyskusat, co ta bavi citat, niektore knihy vyslovene mladsich ludi nebavia.
takze zdvihni sa od pc, nabehni do mestskej kniznice a zober si zopar knih, kazdu z ineho zanru. precitaj, a uvidis co dalej.
znamymi autormi nic nepokazis, zacni klasikmi kazdeho zanru a dopracujes sa k modernym, sucasnym autorom.
moja rada - musis si sam vyskusat, co ta bavi citat, niektore knihy vyslovene mladsich ludi nebavia.
takze zdvihni sa od pc, nabehni do mestskej kniznice a zober si zopar knih, kazdu z ineho zanru. precitaj, a uvidis co dalej.
znamymi autormi nic nepokazis, zacni klasikmi kazdeho zanru a dopracujes sa k modernym, sucasnym autorom.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lahsie: Cely Brown, HP, Artemis Fowl - Eoin Colfer, Verne,
Stredne tazke: Lord of the Rings /okrem Silmarilion/, Mario Puzo, Oscar Wilde, John Conolly, Mika Waltari, Čingiz Ajtmatov, Karl Munthe
Tazke: Silmarilion
, Cronin - Kľúče od kráľovstva, Freud, Stefan Zweig, José Saramago, Karel Schulz, Kafka, Dostojevski
Moji favoriti
Stredne tazke: Lord of the Rings /okrem Silmarilion/, Mario Puzo, Oscar Wilde, John Conolly, Mika Waltari, Čingiz Ajtmatov, Karl Munthe
Tazke: Silmarilion
Moji favoriti
-
Lord PROXI
King
jj na tom som vyrastalSajmon napísal:kedysi som citaval od Hitchcocka Traja Patračifasa knihy este stale mam doma zbierku.Cca 20 knih
potom som nestihal si ich zhanak tak rychlo zacali vychadzat
ale mal som cca prvych 15 precitanych a potom mozno este dake dalsie uz nie zasebou, iba ako sa ku mne dostali
-
pinacolada
Guru wannabe
harry potter-tazko by ste nasli dielo podobne tomuto.ja ked som cital jednotlive casti tak som mal tolko rokov ako harry.proste som mal pocit ako by to bolo pisane presne pre mna.kazdu knihu som precital na jeden raz.proste hary rlz
artemis fowl-uplne vymakane sci fi detektivky.do detailu vypracovane.respect
pan prstenov-klasikaaa
dan brown-super knihy.anjely a demoni ale dominuju
jan botto-smrt janosikova-velmi pekna basen.som z nej nemohol.dufam ze si este na nu dakedy o5 najdem cas
artemis fowl-uplne vymakane sci fi detektivky.do detailu vypracovane.respect
pan prstenov-klasikaaa
dan brown-super knihy.anjely a demoni ale dominuju
jan botto-smrt janosikova-velmi pekna basen.som z nej nemohol.dufam ze si este na nu dakedy o5 najdem cas
-
zvonenie33
Light Professional
-
seth82
Darca
Verne - Zabavne a ma kopec knih, ktore sa daju, nie je to len pre deti
William Golding - Lord Of The Flies (riadne husta kniha)
Anthony Burgess - A Clockwork Orange
Mika Waltari - Egyptan Sinuhe - v anglictine The Egyptian (Alebo hocico od neho)
James Clavell - Potkan Kral (vyborna satiricka kniha z cias 2 Svetovej)
Joseph Heller - Hlava XXII, Nieco sa Stalo
George Orwell - Zvieracia Farma, 1984
Robert Silverberg - The Book Of Skulls (Troska zlozite...ale odporucam)
...hociktoru z edicie Star Wars, je ich mnoho...hore spomenute som vsetky cital, takze ich neodporucam bezhlavo...
William Golding - Lord Of The Flies (riadne husta kniha)
Anthony Burgess - A Clockwork Orange
Mika Waltari - Egyptan Sinuhe - v anglictine The Egyptian (Alebo hocico od neho)
James Clavell - Potkan Kral (vyborna satiricka kniha z cias 2 Svetovej)
Joseph Heller - Hlava XXII, Nieco sa Stalo
George Orwell - Zvieracia Farma, 1984
Robert Silverberg - The Book Of Skulls (Troska zlozite...ale odporucam)
...hociktoru z edicie Star Wars, je ich mnoho...hore spomenute som vsetky cital, takze ich neodporucam bezhlavo...
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert