Vianoce, Vianoce prichadzaju

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

TESITE SA

ano
159
75%
nie
53
25%

Celkom hlasov: 212

Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Jeeej u nás snežilo celú noc, a teraz je krásne, tak sa tesim, len dufam ze sa to neroztopi... :smt040
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Vianoce uz v hypermarketoch prichadzaju takmer vyse mesiaca... uz to nieje to co niekedy :?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

jackb napísal:Vianoce uz v hypermarketoch prichadzaju takmer vyse mesiaca... uz to nieje to co niekedy :?
Presne tak, pripadá mi to take umelé snaženie sa napodobiť USA.

Nemám rád komančov, ale matnä si pametám výzdobu v takom 89-90 roku. Neuvretieľné čaro, aspoň pre mna, a hlavne tie výklady.
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

no mne bolo povedane priamo, ze co mam kupovat takze je to OK :)
mama chce new fritezu s jej poziadavkami :D a otec nejaky radiobudik s projekcnym ukazovatelom casu :P
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja som mal na tuto temu vcera rozhovor s kamaratkou. ona tvrdi, ze vsetka ta laska a naklonnost ludi je prava, a ja nech sa na ldi pozrie cez rok, ci to v nich vidi aj vtedy. ja tvrdim ze je to viac pokrytectvo, ale aby som sa vyjadril. Nemam ich rad, zhon, stres, prejedanie, pokrytectvo
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

Som velmi poteseny vasim zaujmom o tutu temu... tolko prispevkov som necakal... nato aka je to haluska :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

D-Wanderer napísal:Som velmi poteseny vasim zaujmom o tutu temu... tolko prispevkov som necakal... nato aka je to haluska :lol:
co je na vianociach haluzne? ved je to pekny sviatok, to ze uz obchody ho cely doebali, zato nemozme. je to skoda. ale pamatam si ze ako malemu to pre mna malo uplne inu atmosferu, taku vynimocnu, teraz uz nie ale aj tak sa tesim na veceru, ked bude kapustnica a ryba s kyslymi zemiakmi. najlepsie je ked cely den nejete. potom to neuveritelne chuti. dufam ze sa stretneme cela rodina. dakedy sme chodili este ku babke niekedy na obed a tam som sa stretol so vsetkymi bratrancami, sesternicami. proste parada. darceky su pekna vec ale o tom to nieje. aj ked aj tie treba lebo keby ste dakomu nic nekupili tak by to tazko niesol. si pamatam na vianoce spred par rokov ked sme doma vsetci zabudli na mamu, ta asi viete jak sme sa citili, ta som jej aspon mandarinky nacistil a poukladal na tanier. vianoce mam rad. bez priatelky to budu horsie vianoce ale predsa vianoce. budte radi ze vtedy mate byt s kym a kde.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vianoce = najhorsi sviatok v roku aky kedy kto vymyslel, teda aspon pre mna. Vsetci si vezmu volno a po 2 dnoch stravenych u mna doma si vsetci zacneme liezt na nervy a hadat sa. Vecera u nas vacsinou prebieha v style, kto kolko minul a naco kupujem drahe darceky a keby som v sebe nemal kusok slusnosti, zaleziem do baru na pivo a objednam si pizzu. Naopak silvester milujem, lebo s velkou radostou strielam sampanskym a inou zabavnou pyrotechnikou.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

heh zelovoc a to sa vam ako podarilo heh seci zabudnut na mamu :cry:
a neviem co sa vam na vianociach nepaci zalezi navas aky ste cely rok a ci sa potom musite na vianoce pretvarovat ja sa na vianoce nepretvarujem a to ze ostatny ano oto je to premna lepsie :-D tiez milujem tu atmosferu vsetko je ine a ako tu dakto pisal ta vianocna vyzdoba za komancov bola lepsia aj ked si ju skoro vobec nepamatam ale ked cumim na fotky abo vo filmoch tak tam to je vidiet skoda ze teraz je to komercia :-) ale inak vianoce rulez a co sa tyka darcekov zalezi od toho komu to je napr mame sa viac menej kupuju prakticke veci ina vyhlasi ze ce vysavac abo tak tatkove hoby su iba vlaciky a to sa neoplati kupovat tak mu vzdy kupime daky chlast aj ked ja som proti ale co ine narychlo vymyslet tak vzdy dostane chlast a dake knihy prip CD frajerku nemam tak to neriesim ale tam by zalezalo od jej povahi bud daky sperk abo nefim a urcite daky plysak :-D heh a na zaver dodam ze na vianoce sa tesmi cely rok napr ked v lete pocujem last christmas od georga mikela ci ja ks a ten ujo pise tak to uz na vianoce tesim v lete to je pripad s pred 3 rokov ked mal bican na jojke extrem a tam v septembri spravil vianocny tyden heeh ska o mojom predcasnom vztahu k vianocam moze povedat aj MICPU :-D btw uz ted si povonku spievam kazdy den budu vraj vianoce a ludia kukaju divne namna heh dako som sa rozpisal VIANOCE RULEZ :smt009 :aasmile29: :wink:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:x fu-k vianoce.....,
po šibačke najtrápnejšie sviatky roka.... neznášam ich lebo sa všetci pretvárajú na milé osôbky.....
ale už mám nakúpené... kozmetika to nikdy nepokazí.... :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

kafiatko napísal::x fu-k vianoce.....,
po šibačke najtrápnejšie sviatky roka.... neznášam ich lebo sa všetci pretvárajú na milé osôbky.....
ale už mám nakúpené... kozmetika to nikdy nepokazí.... :)
neznasas vianoce, ale uz mas nakupene darceky? tak si skus trosku vyhranit nazory, ne? ako nic v zlom, ale 'hovorim jedno, myslim druhe'...no ako je to tvoja vec...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Carver11 napísal:neznasas vianoce, ale uz mas nakupene darceky? tak si skus trosku vyhranit nazory, ne? ako nic v zlom, ale 'hovorim jedno, myslim druhe'...no ako je to tvoja vec...
To, ze ma nakupene nemusi znamenat, ze ma rada Vianoce.. Mozno chce druhych len obdarit a nema rada, ze ludia su milsi, lebo sa mozno podla nej pretvaruju a neni podla mna uplne na omyle v niektorych pripadoch.. Mozno chce mat nakupovanie dole z krku skor, ako budu plne obchody..

Ja mam Vianoce rad, iked je vonku zima a uz pre mna stratili ciastocne svoje caro, odkedy viem, ze jezisko neexistuje :cry: :), ale mam este 3 rocneho brata, takze na nom to budem vidiet.. Tu radost v ociach.. Sice on ma tolko hraciek, ze bohvie, ci ho nieco aj rozveseli :?

Nechcem kazit zabavu, ale takato tema tu uz je : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=33507

// Tomasito: Temy spojene.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ako moj nazor na vianoce je taky ze no nieje to pre man primarny sviatok cez prazdniny viac sa tesievam na silvaca ako vianoce su taky nevsedny den ale je to len vtedy dobre ak ste zo svojou milovanou osobou alebo osobami podla gusta . :) a ondik ukludni sa ok ?
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Vianoce su gut sviatok, pokoj od skoly na 12 dni sa nevidi kazdy den ;-)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vianoce: Najkrajší deň v roku. Nechcem tu písať o tom aký je každý milý, aký je každý ústretoví...Je to blbosť jak rampa...
Vianoce mám rád pre ich čarovnú atmosféru, pre vône, ktoré sa nesú našou domácnosťou. Momentálne sú Vianoce nenormálne obrovský komerčný trhák. Ale niekedy za komančov, to vám bolo. To bolo krásne. Mama vystála radu na kapra, dedo dotiahol domov stromček z lesa, večer kopa snehu...A potom tie úžasné darčeky. Stopy pod oknom, čo dedo urobil do snehu, akože to Ježiško:) To sú spomienky na ktoré sa nezabúda. Aj v obchodoch to bolo krajšie. Ak bola výdoba, tak živá, zo živých vetvičiek stromčekov. Vtedy obchod voňal inak.

Dnes sú vianoce už od 30.októbra, že áno páni obchodníci? Ste len choré za peniazmi sa naháňajúce zbabelé uslintané mozgy, ktoré ľuďom vianoce hnusia a znepríjemňujú... Takto to vidím ja...
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

obdaruvat sa mozu ludia aj pocas roka, mily na seba mozu byt [ a este viac ] tiez pocas roka.. pre mna je to jeden normalny den v roku
vianoce neuznavam..
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no jasne ze sa tesim, akurat zasa rozmyslat co kupit :?

a mne aj tak to slubovane porsche nekupia :cry:
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

hura vianoce :coffee: :smt040 :smt042 :smt048
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

zasa prichadzaju Vianoce...cas plny zmatku..a kadecoho ineho....nakupy..zhananie darcekov...a vsade v obchodakoch vela ludi..hmm..ale stoji to za tu astmosferu pri velkom stole plnej rodiny a dobreho papkania..a potom ocakavanie a ,,adrenalin" v krvi ze co dostanem....ale Vianoce stale ostanu len Vianoce,,, :P
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Hm, ja mám Vianoce rád, ja aj moja rodina. :) Nemáme s tým problémy, sme komerčným svetom nedotknutí :D (Dík oci, že si anti-američan. :D )

Vianoce sú pre nás sviatkom oddychu, stretnutí nás príbuzných, samozrejme sa máme radi, nie jak v niektorých rodinách že v napätí.....

Darčeky to už je len vedľajší "efekt". :) Ja osobne väčšinou sa snažím zohnať nejaký ťažko dostupný warez, to je najväčšie kúzlo, napr. môj brat chce nejakú hru, tak sa začnem vypytovať že kto to má, potom potajme napáliť, zohnať obal, vytlačiť, polep na CD, patche, češtinu, crack....
Človeka poteší keď dostane takú hru, keď si pomyslí, koľko s tým bolo námahy, všetko zohnať.... :D :)

S Vianocami sa mi ešte spája určitý prvok vianočnej atmosféry a to sú tzv "vianočné vône". :)
Pre mňa sú to: vôňa mandaríniek, vôňa burákových orieškov a vôňa studeného vzduchu prichádzajúceho z vonku. :D

Úplne najlepšie ešte je, keď je nasnežené, vyjsť si len tak von sa poprechádzať, najmä keď je tma, všade sa svieti, tá atmosféra... :)

//Príloha: Taká srandička, to si spravím. :D
Prílohy
Toto chcem, to si spravím !!! :-D
Toto chcem, to si spravím !!! :-D
svietnik.JPG (35.91 KiB) 710 zobrazení
Napísať odpoveď