Poslať mail na každú mailovú adresu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Poslať mail na každú mailovú adresu

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Počul niečo také že existuje taký script alebo porgram, ktorý pošle mail na každú mailovú adresu že začne od [email protected] až po [email protected] !

Poznáte niečo také? AK hej nejaký soft tak pls dajte link ak nejaký script tak pls ukážte, a ak hej ale nehcete to zverejniť tak OK len mi povedzte že či je také niečo.

A som si vedomí že poslať na všetky adresy mail trvá veĺmi dlho a že je to veľmi veĺa dát.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

No napada ma vyuzitie vnorenych cyklov. :roll:

//edit: Frikso: to si pekne napisal :hehe:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A mna napada, ze v novinach budem citat o dalsej zalobe za nevyziadanu postu v Anglicku, tentoraz na slovenskeho mladika :aasmile11:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zabudni na niečo také, nemá to cenu.. nevieš ani aká dlhá môže byť doména (časť za zavináčom), tiež prípona môže mať viac znakov (sk je kratšie ako com) a tak.. je to bláznovstvo :nono:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Audiotrack ma pravdu. Zoberme trosku matematiky:

Dajme tomu, ze jeden mail by ti odosielalo 0,1 sekundy. Ak by si chcel odoslat mail velmi vela ludom, tak by si musel na mieste pred zavinacom dat aspon 10 znakov (aj tak by to bola len malilinka cast existujucich mailovych adries-predsa vela ludi ma tvar E-adresy ako: [email protected]) Dalej ak zoberies dalsich 10 znakov z casti za zavinacom (co je fakt len minimum) a budes uvazovat, ze znaky v adrese sa budu skladat z pismen, cisel a nejakych specialnych znakov. Cize spolu bude cca 40 znakov, tak mozes spolu pokombinovat (ach, tuto cast matematiky som neznasal :D , aj neviem, ci to teraz dobre napisem. Ak nie opravte) 40 na 20-tu mailovych adries=1,099 . 10 na 32. Cize ak sa vratime na zaciatok a k casu odosielania mailov, tak tieto maily po prepocte odosles za ----- jeziissss take velke cisla mi vysli, ze sa mi to ani nechce opisat. Je NEMOZNEEEEEEEEEEE to takto odoslat :lol:
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No jj ja viem, hore som to písal že to trvá veľmi dlho a aj ten článok som čítal že dostal pokutu 11 miliard alebo koľko :roll: , no takže také existuje, ale aj by som to aj tak neskúšal na všetky adresy len by som to veľmi veľmi upresnil napr. že Adam***@azet.sk a tak a to by som chcel poslať len jeden mailik na propagáciu :D
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak potom ak vies presne mailovu adresu, tak neni problem, ne?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

N!ght $t@r napísal:No jj ja viem, hore som to písal že to trvá veľmi dlho a aj ten článok som čítal že dostal pokutu 11 miliard alebo koľko :roll: , no takže také existuje, ale aj by som to aj tak neskúšal na všetky adresy len by som to veľmi veľmi upresnil napr. že Adam***@azet.sk a tak a to by som chcel poslať len jeden mailik na propagáciu :D
no ak nerátam aj špeciálne znaky ("iba" 32 znakov abecedy, 10 číslic) tak to máš 72000 mailov.. to bude stále dlho posielať, a zrejme ti napíše timeout, pokiaľ si nespravíš aplikáciu ale budeš to robiť cez php.
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

audiotrack napísal:... zrejme ti napíše timeout, pokiaľ si nespravíš aplikáciu ale budeš to robiť cez php.
aj v php si vies execution time predlzit: set_time_limit()

k teme: cim viac posles mailov na neexistujuce ucty prislusnej domeny, tym skor sa dostanes na blacklist. je to sialenstvo, a ani ti najhorsi (v zmysle pocetnosti) spammeri by taketo nieco nerobili.
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

IgiPoP napísal: k teme: cim viac posles mailov na neexistujuce ucty prislusnej domeny, tym skor sa dostanes na blacklist. je to sialenstvo, a ani ti najhorsi (v zmysle pocetnosti) spammeri by taketo nieco nerobili.
Takže ani to nieje dobré.No tak dík za objasnenie situácie, radšej si dokončím download carbonu :lol:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

omg tak toto nema ziaden vyznam ..kym posles maily na vsetky 20 znakove adresy stravis pritom 348652850005073566717402 rokov (neratal som s tym ze zrejme pojde technika kupredu) ...a z toho bude mozno nejake velmi male promile existujucich stranok ..uplna blbost
este by tu bolo ine riesenie - poznat domenu a potom posielat maily podla nejakeho slovnika, ale tymto sposobom zase vela stranok vynechas a tiez to do svojej smrti asi nestihnes :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked uz chces spamovat, tak posielaj na [email protected] alebo [email protected] . Taky mail ma vytvorena kazda druha domena so schrankou. Staci, ked budes obmienat nazov domeny a tld (sk, cz, com, net..)
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Ked uz chces spamovat, tak posielaj na [email protected] alebo [email protected] . Taky mail ma vytvorena kazda druha domena so schrankou. Staci, ked budes obmienat nazov domeny a tld (sk, cz, com, net..)
Ale ja nechem spampvať ja som len chcel informovať každého o fóre :lol:
ale nehám to tak čo ja budem iným písať ak prídu prídu ak nie ich vec :D
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

N!ght $t@r napísal:...ja som len chcel informovať každého o fóre :lol:
To je spam. :wink:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

N!ght $t@r napísal:Ale ja nechem spampvať ja som len chcel informovať každého o fóre :lol:
ale nehám to tak čo ja budem iným písať ak prídu prídu ak nie ich vec :D
..tak si pozri na inych forach zoznam uzivatelov a ktori tam maju email tym posli mail :wink:
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hej, ale to sa mi nece pojednom posielať, ale veĎ hacknem nejaký fóruma pošlem hromadný mail :D , noa neviem či to sem môžem písať, ale asi nie, lebo to už patrí k phpbb takže nič
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:lol: Popros Hojka, nech posle namiesto teba hromadny mail. :hehe:
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ppt napísal::lol: Popros Hojka, nech posle namiesto teba hromadny mail. :hehe:
Ten ma moc nemá rád :oops: zatial namňa minul asi len také 3minuty zo svojho života raz keď oje*** že mi na jednom fóre zobere moderátorské práva, lebo tam bol chvílkovo admin a ešte raz keď mi odpísal :lol: No okie nechcem spamovať
Napísať odpoveď