ale to uz nieje lacny obed. lacno sa da najest v KE na TU, konsky hamburger(zemla, maso, salat, hranolky, tatarka/kecup) za 22,-mastermind napísal:zabenhut do pizzerie a dat si pizzu. v KE v Zlatom zvone velka 120-150. je fantasticka a najete sa tak ze pomoc. + 37 korun plzen a mate skvely obed a pivo.
Ako sa lacno a dobre najest??
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
pravda..minuly rok som sa takto stravoval na nasej skole pravidelnekupo napísal:polievka zadarmo - najdes si nejaku zakladnu alebo strednu skolu (podla tvojho vyzoru) pojdes do jedalne zoberies si tanier a pribor a nalejes si polievku, ta byva vacsionu polozena na nejakom stole a mozes si ju kedykolvek zobrat. ODSKUSANE
-
miki690
Medium Professional
lacno sa da najest tak ze si kupis vela (20) rozkov a cca pol kila salamy + nejaky ten syr + nejaku zeleninu a mas jedlo na cely den ... no neje to bohvieco ... ja som v lete , v robote jedol toto hore uvedene prevazne na ranajky a desiatu , na obed sme boli stale v nejakej restike ked sa dalo kupit lacne a dobre menu ... cca 60-70 kč polievka (tam kde sme boli robili taketo menu pomaly v kazdej krcme
) + druhe jedlo a na veceru som jedol nieco podobne ako na ranajky alebo nas ujo ( a zaroven sef) niekedy bral na veceru do jednej uplne perfektnej restauracie , kde sa lacno najest nedalo , ale ked som sa tam vecer najedol tak som sa rano zobudil a necitil som hlad ...
Pekne kuracie prsicka
Najlepsie kuracie na sampionoch z hranolkamy a oblohov vinde to do 99 sk.Dobra cena,Dobra chut,Velka porcia, Som to papal v Pezinku a nemalo to chyby mnam
Btw:Vcera som si dal kuracie prsia v KFC a za 109sk porcia jak pre vrabca troska hranolkov,3 kurace prsicka 3 malinke kusciky a napoj 4dc.
V zivote tam uz nepojdem .
Najelepsie sa je najest doma co si das uvarit tak to tam mas naj naj naj strava doma
Najlepsie kuracie na sampionoch z hranolkamy a oblohov vinde to do 99 sk.Dobra cena,Dobra chut,Velka porcia, Som to papal v Pezinku a nemalo to chyby mnam
Btw:Vcera som si dal kuracie prsia v KFC a za 109sk porcia jak pre vrabca troska hranolkov,3 kurace prsicka 3 malinke kusciky a napoj 4dc.
V zivote tam uz nepojdem .
Najelepsie sa je najest doma co si das uvarit tak to tam mas naj naj naj strava doma
brno
zajdes do brna a das si v kazdej druhej resitke v brne menu za 57 - 65kc.
...
a cudujes sa, ze ako je to mozne ze vo vacsom ceskom meste v centre, kde je drahsia pracovna sila su jedla lacnejsie, ako na slovensku.
slovenskoooooooooo
...
a cudujes sa, ze ako je to mozne ze vo vacsom ceskom meste v centre, kde je drahsia pracovna sila su jedla lacnejsie, ako na slovensku.
slovenskoooooooooo
-
seth82
Darca
hmm z mojich skusenosti na intraku viem, ze super vec je Remoska...kupi sa X kil zemiakov, osupe, nareze, nejaku jednu klobasku lacnu, pripadne viac, vajce varene + cibulu narezat, nejake koreniny, bum vsetko dnu a nechat to zapiect..a verte tomu ze to stoji okolo 40SK a najedia sa z toho aj 3 ludia, a mate usetrene na chlast...
Pozeram, ze vyznavate rovnaku filozofiu ako myseth82 napísal:hmm z mojich skusenosti na intraku viem, ze super vec je Remoska...kupi sa X kil zemiakov, osupe, nareze, nejaku jednu klobasku lacnu, pripadne viac, vajce varene + cibulu narezat, nejake koreniny, bum vsetko dnu a nechat to zapiect..a verte tomu ze to stoji okolo 40SK a najedia sa z toho aj 3 ludia, a mate usetrene na chlast...
Traja sa zlozime, navarime a usetrene prepijeme...
V poslednom case pouzivam ako rychlovku, chleba natrety tatarkou a na to kolieska Vysociny. 2 chleby a vydrzi to na par hodin
Inac sa oplati rizoto, kde sa staci zlozit na maso, uvari sa ryza, zmiesa a je to.
Pripadne bryndzove halusky, vychadza to tak 30sk na osobu a su z toho 2 poriadne jedla pre kazdeho.(3ja ludia)
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Smiling...
Light Expert