Pribudanie downloadu na TL

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pribudanie downloadu na TL

Príspevok od používateľa kukiak »

Dneska sa mi cely den pribuda pomaly download dat...od rana pribudlo vyse 3 GB, pricom ja som nic nestahoval, len som od rana seedoval...vazne nechapem ako je to mozne. Heslo som nedaval nikomu, tiez nie je nejake primitivne typu 1234...stalo sa vam to niekedy ? moj acc siel tymto do zahuby...kedze nemam sancu uploadnut 2 GB za 3 dni..pri mojom nete :(
Frankk
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pribudanie downloadu na TL

Príspevok od používateľa Frankk »

no tak to som ece nevidel..skus si zmenit heslo mozno sa ti nejaky heacker dostal do accountu.ale si pozri pri com .alebo pri jakom subore sa ty to zapocitalo. See user's SnatchList .. :? :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hm cize no kua...neviem asi nejako zvysili zabezpecenie..ja som stiahol torrent never winter nights 2 a poslal kamosovi..ten to zacal tahat cez bitspirit a mne sa to zapocitalo do ratia...omfg kua, jaj...ale ako je to mozne vysvetli mi to niekdo ? on ma uplne inu IP z uplne ineho mesta.
Frankk
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:hm cize no kua...neviem asi nejako zvysili zabezpecenie..ja som stiahol torrent never winter nights 2 a poslal kamosovi..ten to zacal tahat cez bitspirit a mne sa to zapocitalo do ratia...omfg kua, jaj...ale ako je to mozne vysvetli mi to niekdo ? on ma uplne inu IP z uplne ineho mesta.
aha..divne. si mu mal poslat len link.ne cely torrent. :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kukiak napísal:hm cize no kua...neviem asi nejako zvysili zabezpecenie..ja som stiahol torrent never winter nights 2 a poslal kamosovi..ten to zacal tahat cez bitspirit a mne sa to zapocitalo do ratia...omfg kua, jaj...ale ako je to mozne vysvetli mi to niekdo ? on ma uplne inu IP z uplne ineho mesta.
ty si mantak, pokial si ty cez tvoje konto stiahol torrent a poslal jemu tak v tom torrente je passkey na zaklade ktoreho TL priradi stiahnute data uctu ktoremu patri ten passkey, no to si teraz vyhral :) dufam ze sa poucis a uz nikdy nebudes kamaratom posielat svoje torrenty, teraz makaj do profilu a daj tam: RESET PASSKEY
pokial je v torrente passkey je uplne jedno aka ip ho taha, ine by to bolo keby tracker identifikoval peerov podla ip
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:ty si mantak, pokial si ty cez tvoje konto stiahol torrent a poslal jemu tak v tom torrente je passkey na zaklade ktoreho TL priradi stiahnute data uctu ktoremu patri ten passkey, no to si teraz vyhral :) dufam ze sa poucis a uz nikdy nebudes kamaratom posielat svoje torrenty, teraz makaj do profilu a daj tam: RESET PASSKEY
pokial je v torrente passkey je uplne jedno aka ip ho taha, ine by to bolo keby tracker identifikoval peerov podla ip
ndpc, som ja pekna lamka 8) . Uz to stopol..teraz 5dni pojde pc nonstop a bude upovat :(

//ja len preto som sa cudoval, lebo som mu uz tak posielal gothic3 a bez problemov...som si myslel ze bitspirit to oje*** :? , no nic no.

//2 hm ale aj tak mi do hlavy nejde par veci...Ved ked klasicky oseruvas TL cez bitspirit tak preco ti tie data nepriradi k ratiu tiez ?! Takisto preco ludia na warez forach davaju odkaz na torrent z TL, keby im to pripocitalo k ratiu ?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kukiak napísal:ndpc, som ja pekna lamka 8) . Uz to stopol..teraz 5dni pojde pc nonstop a bude upovat :(

//ja len preto som sa cudoval, lebo som mu uz tak posielal gothic3 a bez problemov...som si myslel ze bitspirit to oje*** :? , no nic no.

//2 hm ale aj tak mi do hlavy nejde par veci...Ved ked klasicky oseruvas TL cez bitspirit tak preco ti tie data nepriradi k ratiu tiez ?! Takisto preco ludia na warez forach davaju odkaz na torrent z TL, keby im to pripocitalo k ratiu ?
no to ja neviem, ja som podctivy uploader na TL ja tam skoro len uploadujem
no ale ako pozeram tak ty si toho stiahol aj tak pozehnane:
Uploaded 3.67 GB
Downloaded 11.56 GB
Share Ratio 0.317
aj bez tych dnesnych ~3GB mas dost nanic ratio
zrejme to ten tvoj kamarat spackal a download sa mu zapocital viackrat

//co ja viem tak na net sa davali iba torrenty z ktorych bol odstaneny passkey
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:no to ja neviem, ja som podctivy uploader na TL ja tam skoro len uploadujem
no ale ako pozeram tak ty si toho stiahol aj tak pozehnane:
Uploaded 3.67 GB
Downloaded 11.56 GB
Share Ratio 0.317
aj bez tych dnesnych ~3GB mas dost nanic ratio
zrejme to ten tvoj kamarat spackal a download sa mu zapocital viackrat
nj sakra..uploadoval som len aby som dostal ratio na 0,4 :/. Clovek sa uci na vlastnych chybach...
Frankk
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:nj sakra..uploadoval som len aby som dostal ratio na 0,4 :/. Clovek sa uci na vlastnych chybach...
aku mas rychlost upu..ked budes musiet mat Pc zapnuty 5 DNI :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Frankk napísal:aku mas rychlost upu..ked budes musiet mat Pc zapnuty 5 DNI :?
128 kb/s..realne tak 90 :(
Napísať odpoveď