Need For Speed: Carbon
inac ta hra je riadne na pi*u podla mna ea je uz o ko*ot ta nech len vydava hry nie vyraba
a este k tomu ze ked ZAPNEM HRU A HRAM MAX 5 MIN TAK MI HRU JEDNODUCHO SEKNE A HNED ZARAZ CIERNA OBRAZOVKA A PC ZAMRZNE A SKUSAL SOM UZ PREINSTALOVAT HRU AJ GRAFIKU A TO ISTE TAK NA TO je*em NECH SA poje**** Underground2 BOLO LEPSIE A Underground1 ASPON poriadne tazke ako ma byt.a ked tu pisete ze za den sa to da prejst uplne o nicom a grafika o nicom detaily na max a neseka a most wanted na medium a posekavalo a mam 512mb ram 128 grafika a 1.7ghz procesor

-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sem tam to padne, tiež neviem prečo, proste padne, niekdy aj dvakrát po sebe a potom dlhý čas nič.....p4ra napísal:A chcem sa spytat, zvykne vam hra padat, cas od casu? Klasicky error, "Send" "Don't Send"?
Je to celkom lahučké zo začiatku, ale tí červení nepriatelia, tú sú už celkom tuhí, neraz závod aj trikrát opakujem a to mám Chevrolet Corvette Z06.p4ra napísal:Inak hra je lahka, ale graficky pekna. Proste taka oddychovka.
Mne sa stava ze ked chcem ukoncit hru a dam Q a dam ze YES tak to zamrzne niekedy sa podari ze sa odtial dostanem pomocu alt ctrl del ale malokedy inak musim restart pc vam sa to nestava? 

jezis tvoj topic som si nevsimol jj aj mne sa to stava ale vetsinu musim restart pc a to ma brutal otravuje cezalt ctrl del to je esce v pohorastignac napísal:ma niekto problem jak ja...hra sa da zapnut vsetko v pohode bezi ...gamblime...no a ked uz chcem hru vypnut ta zamrzne......akoze v pohode cez spravcu uloh sa da vypnut len to cloveka otravuje...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
No takze konecne som si zahral full.....
A je to sklamanie roka
cele to je ako U2, s prvkami MW, po grafickej stranke, nic moc.
Ked je to engin z MW, nechapem preco ho tak sfusovali.
Dej no v autickach sa nic neda spravit, ako pozitivne je ze sa obsadzuju uzemia a pod. ale hned ako pridete do mesta mozte ich obsadzovat ?
Uz ked chcely, maly spravit daky " turnaj " alebo nieco podobne, aby sa dalo umiestnit do dakeho rebricka, a potom by sa iba daly dobijat uzemia, nebolo by to take kratke.
Za cca 2hod 20%
Ved to je hra na jedno pobede ( +- )
Tym: No dalsie + bloker: uzitocny chlapec, taky zakerny a to je fajn
scoud ( dako tak sa to pise ), no naco by mi mal ukazovat najkradsiu cestu, ked to ak tak kazdy zisty ?
tahoun: no zbytocnost, nemam ho, ale aj tak
Keby ze scoud nema moznost upravovat vzhlad auticka, daaavno by letel
moje hodnotenie: 5,5/10
A je to sklamanie roka
cele to je ako U2, s prvkami MW, po grafickej stranke, nic moc.
Ked je to engin z MW, nechapem preco ho tak sfusovali.
Dej no v autickach sa nic neda spravit, ako pozitivne je ze sa obsadzuju uzemia a pod. ale hned ako pridete do mesta mozte ich obsadzovat ?
Uz ked chcely, maly spravit daky " turnaj " alebo nieco podobne, aby sa dalo umiestnit do dakeho rebricka, a potom by sa iba daly dobijat uzemia, nebolo by to take kratke.
Za cca 2hod 20%
Ved to je hra na jedno pobede ( +- )
Tym: No dalsie + bloker: uzitocny chlapec, taky zakerny a to je fajn
scoud ( dako tak sa to pise ), no naco by mi mal ukazovat najkradsiu cestu, ked to ak tak kazdy zisty ?
Keby ze scoud nema moznost upravovat vzhlad auticka, daaavno by letel
moje hodnotenie: 5,5/10
-
darksoldier
Light Expert
jj, to iste sa stava aj mne, preto si všetko uložim, potom zminimalizujem hru, a dam ukončiť proces NFSC.exe a vsetko OK...Baciiik napísal:Mne sa stava ze ked chcem ukoncit hru a dam Q a dam ze YES tak to zamrzne niekedy sa podari ze sa odtial dostanem pomocu alt ctrl del ale malokedy inak musim restart pc vam sa to nestava?