Edit:/(pre Mek-a)
Pripomienky ku KARME
Jo, bol by fajn precitat si nejake nazory na seba, clovek potom aj pociti odozvu za svoje nazory co tu prezentuje:) Niekomu to mozno aj pomoze k vacsej sebareflexii, pripadne potesi, zisti co ma na sebe vylepsovat... Staci karma+- a nazor, darca byt zverejneny nemusi, co vy natodair napísal:na co su tie komenty dobre ak sa aj tak nedostanu k adresatovi...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jo a forum sa zmeni na KARMA marketplace budeme si tu citat hodnotenia a pisat hodnotenia a karmovat sa az sa ukarmujeme do nemoty... uz nik nebude vediet kvoli comu alebo komu alebo preco isiel davat karmu... podstatne je ze tym ktorym mi dali + rychlo poslem + a tym ktori mi dali - si to pekne vypiju...minob napísal:Jo, bol by fajn precitat si nejake nazory na seba, clovek potom aj pociti odozvu za svoje nazory co tu prezentuje:) Niekomu to mozno aj pomoze k vacsej sebareflexii, pripadne potesi, zisti co ma na sebe vylepsovat... Staci karma+- a nazor, darca byt zverejneny nemusi, co vy nato
-
r4wMUnt34q
Star
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a preco to rovno nelocknes? sak nejaky kompromis by sa furt dal spravit, co ja viem spoplatnit nejake taketo sluzby a tak...(boh vas varuj.)t0m4s3 napísal:Zbytocne to tu rozoberate. Administratori a moderatori sa dohodli, ze karma v najblizsej dobe ostane v povodnej forme, tj. anonymnej. Dalsie prispevky na tuto temu bude trestat poldnovou basou.
-
r4wMUnt34q
Star
-
t0m4s3
Admin
precitaj si este raz moj prispevokr4wMUnt34q napísal:Prepac, ze este o tom diskutujem, ale stale sa nikto nevyjadril podla mna k tomu, ze by bolo vidno IBA komentare alebo/aj + ci -...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=449521#449521
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
aj tak to skor ci neskor spravite lebo ludia vam totu budu tlct do hlav ze to chcu a chcu.nebude problem v tom, ze sa to neda spravit tak aby ludia nevideli ze od koho dostali?(to je len recnicka otazka). ale myslim ze mozno zacne byt casom problem v tom ze ludia sa prestanu vyjadrovat o takych temach kde su dost vyhrotene nazory aby nestracali karmu.
-
r4wMUnt34q
Star
zelovoc napísal:aj tak to skor ci neskor spravite lebo ludia vam totu budu tlct do hlav ze to chcu a chcu.nebude problem v tom, ze sa to neda spravit tak aby ludia nevideli ze od koho dostali?(to je len recnicka otazka). ale myslim ze mozno zacne byt casom problem v tom ze ludia sa prestanu vyjadrovat o takych temach kde su dost vyhrotene nazory aby nestracali karmu.
-
audiotrack
VIP
-
misokgb
King
Osobne mi to je srdecne jedno a moje pravidlo ohladom tohto znie "jo a nehram na karmu". Kto chce nech si karmuje, imho cez net (ani za pomoci smajlikov a roznych skratiek) sa nikdy neda pochopit ako to ten clovek myslel, takze karmu skutocne neriesim. Nerozdavam, prijimat prijimam ako inak
Ale nesledujem od koho/za co/ake hodnotenie. Je mi to suma fuk. Mozno blby postoj, ale 100 ludi = 100 chuti