pre EASY

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

pre EASY

Príspevok od používateľa zelovoc »

http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
nuz mate moznost poslat z netu az 1000 smsiek do polky decembra, tak sa rychlo informujte. a pausalisti zase nic :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: pre EASY

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zelovoc napísal:http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
nuz mate moznost poslat z netu az 1000 smsiek do polky decembra, tak sa rychlo informujte. a pausalisti zase nic :(
njn ale staci jedna easy karta a je to ;) ja mam pausal ale nastastie mame este jednu easy kartu a tak mam aj 1000sms :) len skoda ze len do T-mobile :(
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

je to taka slaba odpoved na click, ale zatial t.mobile iba dorovnal tak mozme cakat ze da nieco navrch
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som nadmieru spokojny :D ... zo 5 uctov na orangeportaly + 1000 sms tu ... jaak dobre :) ... btw to je len do tmobile-u?? ale mohli dat dlhsiu platnost tej action (ale ked uz inak nedaju tak aj tak je to dobre :) )... ale tak je to dobre, ked medzi sebou superia - este ked pride telefonica tak to bude eňo ňuňo :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mozem mat 1 blbu a otravnu otazku? :D .. tie sms idu vdaka Tzones kreditom .. 1 sms je asi za 3 kredity na zaciatku ich mate 3000 .. a cem sa spytat daju sa Tzones kredity nejako dobijat? cim lacnejsie tym lepsie :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Point napísal:mozem mat 1 blbu a otravnu otazku? :D .. tie sms idu vdaka Tzones kreditom .. 1 sms je asi za 3 kredity na zaciatku ich mate 3000 .. a cem sa spytat daju sa Tzones kredity nejako dobijat? cim lacnejsie tym lepsie :D
Daju, ze si ich zaplatis napriklad kreditom z mobilu... 1Sk = 1TZK, 1SMS = 3TZK, tzn 1SMS = 3Sk.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som si hned naistaloval ten PCmessenger, v IE mi ta lista samozrejme nefunguje, ale ten na plochu je fajn :) Len tak rozmyslam, ze kam by som tych 1000 smsiek posielal :hmm: Myslie, ze ked to poslem do nejakej sutaze, kde 1 sms stoji napr. 20sk tak mi ztiahne 20TZK alebo normal z mobilu? Da sa to vobec??
- a este som si ani nestihol dobit 2000sk kredit za 1000sk :? nejako na to nemam peňeží
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pokial v tej sutazi maju sms cislo tmobilacke, tak ju tam posles vpohode :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

daniel.daniel napísal:je to taka slaba odpoved na click, ale zatial t.mobile iba dorovnal tak mozme cakat ze da nieco navrch
povedal by som ze uz dal navrch. pretoze tam dostanes 1000 SMS na mesiac a az potom ak prejdes na Click a tu nemusis urobit nic aby si dostal tych 1000 SMS a mas ich na 1,5 mesiaca :D
Napísať odpoveď