nuz mate moznost poslat z netu az 1000 smsiek do polky decembra, tak sa rychlo informujte. a pausalisti zase nic
pre EASY
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
pre EASY
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
nuz mate moznost poslat z netu az 1000 smsiek do polky decembra, tak sa rychlo informujte. a pausalisti zase nic
Re: pre EASY
njn ale staci jedna easy karta a je tozelovoc napísal:http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
-
daniel.daniel
Medium Star
ja som nadmieru spokojny
... zo 5 uctov na orangeportaly + 1000 sms tu ... jaak dobre
... btw to je len do tmobile-u?? ale mohli dat dlhsiu platnost tej action (ale ked uz inak nedaju tak aj tak je to dobre
)... ale tak je to dobre, ked medzi sebou superia - este ked pride telefonica tak to bude eňo ňuňo 
-
misokgb
King
Daju, ze si ich zaplatis napriklad kreditom z mobilu... 1Sk = 1TZK, 1SMS = 3TZK, tzn 1SMS = 3Sk.Point napísal:mozem mat 1 blbu a otravnu otazku?.. tie sms idu vdaka Tzones kreditom .. 1 sms je asi za 3 kredity na zaciatku ich mate 3000 .. a cem sa spytat daju sa Tzones kredity nejako dobijat? cim lacnejsie tym lepsie
Ja som si hned naistaloval ten PCmessenger, v IE mi ta lista samozrejme nefunguje, ale ten na plochu je fajn
Len tak rozmyslam, ze kam by som tych 1000 smsiek posielal
Myslie, ze ked to poslem do nejakej sutaze, kde 1 sms stoji napr. 20sk tak mi ztiahne 20TZK alebo normal z mobilu? Da sa to vobec??
- a este som si ani nestihol dobit 2000sk kredit za 1000sk
nejako na to nemam peňeží
- a este som si ani nestihol dobit 2000sk kredit za 1000sk
-
will.i.am
Darca
povedal by som ze uz dal navrch. pretoze tam dostanes 1000 SMS na mesiac a az potom ak prejdes na Click a tu nemusis urobit nic aby si dostal tych 1000 SMS a mas ich na 1,5 mesiacadaniel.daniel napísal:je to taka slaba odpoved na click, ale zatial t.mobile iba dorovnal tak mozme cakat ze da nieco navrch