Soč-ka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Soč-ka

Príspevok od používateľa drastyk »

Prosim prosim nemozte sem supnut niekdo stedoskolsku odbornu cinnost o HOCICOM(hlavne nie z referatov a pod... - proste kto to pisal sam:) )
dakujem velmi pekne
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

takychto mam najradsej.. nemal by za teba ist niekto maturovat, neskor na vysku a nakoniec by za teba aj pracoval a tebe by chodili len peniazky? 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

za 500,- je tvoja, vytlacene, v obale, staci len odovzdat. Este dodam, ze som ju mal za 1.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aj tak ti to bude na velke zelene plesnive, lebo 70% uspechu zalezi od prejavu, vystupovania a hlavne zbehlost v obore. Nic sa neboj, porota ta odtial hnedka vypoklonkuje. Ked budes mat stastie, tak prejdes skolske kolo..
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Frikso: My sme robili v 3. rocniku SOCku vsetci v triede, a len niektori sli na skolske kolo. V triednom kole sa socka ustne neprednasala. Takto to maju mozno aj drastyk.
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

miki24686 napísal:takychto mam najradsej.. nemal by za teba ist niekto maturovat, neskor na vysku a nakoniec by za teba aj pracoval a tebe by chodili len peniazky? 8)
takychto mam najradsej btw popri strednej pracujem po skole lebo nemam zaloveneho tatka ktory by mi vsetko caloval takze ked nevies tak neries..a tu sočku potrebujem len odovzdat ..nič prednášat nebudem...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a co riesis ty??? ja tiez nie som z milionarskej rodiny, chodil som na hotelku, pracoval som od druhej triedy a vsetko som to stihal... nejde ti skola?! vykasli sa na to a chod na nieco co stihat budes-odbornikov, ktori o tom co robia vedia hovno tu uz mame dost :wink:
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

miki24686 napísal:a co riesis ty??? ja tiez nie som z milionarskej rodiny, chodil som na hotelku, pracoval som od druhej triedy a vsetko som to stihal... nejde ti skola?! vykasli sa na to a chod na nieco co stihat budes-odbornikov, ktori o tom co robia vedia hovno tu uz mame dost :wink:
jaky si husty... neviem naco zacinas flamovat ...povedal som ze skolu moc nestiham a prosil som aby sem negdo hodil socku tot vse a neries..../
pinco
Darca
Darca

drastyk napísal:jaky si husty... neviem naco zacinas flamovat ...povedal som ze skolu moc nestiham a prosil som aby sem negdo hodil socku tot vse a neries..../
socka mi zabrala asi tak hodinu dokopy. Robil som to systemom, ze jeden den som stiahol vsetko z internetu a preskenoval par knih, co mi zabralo asi tak 30 minut. To bola ta prva a podstatna cast. Dalej som asi kazdy den po 5 minut poupravoval text a ked som mal termin, akurat som vytlacil, dal do obalov a odovzdal. Naozaj velmi vela casu pri tom stravis :roll: Len za tu dobu, co tu vypisujes, si to uz mohol mat aj hotove. Takze sup sup a ziadne vyhovorky, ani mne sa to nechcelo a vyhovorka, ze nic nestihas je blbost, pretoze v tom case som pracoval aj ja, ale 5 minut kazdy den ta nezabije. Neber to ako offense, skor ako motivaciu :wink: :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pinco napísal:za 500,- je tvoja, vytlacene, v obale, staci len odovzdat. Este dodam, ze som ju mal za 1.
...kurnik ma nestvi !! ..aspon nebud lacny .. nech sa ludia ucia ze blbu mladez nepotrebujeme .. za 500,- sa robi jedno poondiate zadanie a ty mu chces ponuknut zatolko socku ?? ...
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

pinco napísal:socka mi zabrala asi tak hodinu dokopy. Robil som to systemom, ze jeden den som stiahol vsetko z internetu a preskenoval par knih, co mi zabralo asi tak 30 minut. To bola ta prva a podstatna cast. Dalej som asi kazdy den po 5 minut poupravoval text a ked som mal termin, akurat som vytlacil, dal do obalov a odovzdal. Naozaj velmi vela casu pri tom stravis :roll: Len za tu dobu, co tu vypisujes, si to uz mohol mat aj hotove. Takze sup sup a ziadne vyhovorky, ani mne sa to nechcelo a vyhovorka, ze nic nestihas je blbost, pretoze v tom case som pracoval aj ja, ale 5 minut kazdy den ta nezabije. Neber to ako offense, skor ako motivaciu :wink: :D
to by som si pozrel jak si to spravil za jednu hodinu... moc si fandis
pinco
Darca
Darca

marcello napísal:to by som si pozrel jak si to spravil za jednu hodinu... moc si fandis
bohuzial som nespravil zaznam, tak asi si nic nepozres. je* na to ok, aj tak si budes mysliet svoje...
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Ja nechapem preco do drastyka tolko hucite. Preco by ju musel robit sam??? Ja ked nejaku najdem tak ti ju urcite nejako poslem.
Napísať odpoveď