"Dokazovacka"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

Frikso napísal:Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Johny: Vyser sa na obe, aj tak z toho nic nebude. Cim skor to ukoncis, tym lepsie pre oboch (troch)
ale o tu jej kamoskuu teraz vobec nejde....len o to ze podla mna ona kvoli omu somnou nechce lebo jej to je blbe ze prva bola ona(ta ktoru rozoberame) potom jej kamoska a potom zas ona ze by to bolo take blbe....to je moj nazor a jej kamosiek
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Frikso napísal:Tak ta jej kamoska je dobra :lol: "Kasli nanho, on si zasluzi lepsiu" To akoze seba myslela, ze lepsiu? :D ked ho vkuse bali?? :hehe:
Ale on lubi jednu a ta lubi jeho, preco by sa na to mal vysrat ?!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ma sa na to vysrat preto, lebo z toho aj tak nic nebude. Babenka nevie, co chce, este aj kamoska (zrejme velmi vplyvna) sa do toho miesa a odhovara ju.. Cim skor si daju pokoj, tym lepsie pre oboch.
johny141
Star
Star

Takze tatato je priebezna situacia:Mne pise ze ma, ma rada ako kamosa!
Kamoske jednej hovori:Ze ma lubi!
Kamose druhej:Bere ma ako kamosa ale proste nevie ze co je tam proste ma bere ako kamosa no neve preco proste to citi!
Moje hodnotenie :) :Podla mna ma lubi citym to znej ale nieco tam je no nevem co.proste mne hovori ze ee ale vnutro jej nieco ine....len nevem co...
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

ja by som ju asi nechal tak pokial sa nevie rozhodnut :roll:
r4wMUnt34q
Star
Star

johny141 napísal:Takze tatato je priebezna situacia:Mne pise ze ma, ma rada ako kamosa!
Kamoske jednej hovori:Ze ma lubi!
Kamose druhej:Bere ma ako kamosa ale proste nevie ze co je tam proste ma bere ako kamosa no neve preco proste to citi!
Moje hodnotenie :) :Podla mna ma lubi citym to znej ale nieco tam je no nevem co.proste mne hovori ze ee ale vnutro jej nieco ine....len nevem co...
Ak chce premrhat sancu (mozno uz poslednu) chodit s tebou, tak je to jej vec.. Co sa mozes pokusit, je presvedcit ju o tom, ze co citi, je laska.. Navrhoval by som nevinnu pusu, ked bude stat rec, ked budete spolu dvaja vonku.. Ak aj potom ti povie, ze ta ma rada ako kamarata a tak to aj citi, ze ta nelubi, tak neni o com podla mna.. Je to jej rozhodnutie..
johny141
Star
Star

Takze uz je definitvny koniec...volal som snou a pytal som sa jej lubis ma?nie beres ma ako kamosa?ano davas nam sancu?nie nikdy?nie uz nedavam...preco si sa z jedneho dna na druhy den takto rozhodla?neviem, tak som sa zobudlila ze ktebe nic necitim(neverim jej)
a potom som isiel na scenu ja:Draha moja neverim ze ma nelubis tri mesiace v kuse si ma lubila aj ked som bol stvojou naj. kamoskou aj vtedy si ma chcela takze neverim ze len tak este mne si pisala ze co rozmysalm nad blbostami neverim ti ale ked hovoris toto dobre uz je koniec!ak sa spametas tak mi napis vies co nenapis!stebou som skoncil AHOJ a drbo* som mobil! a podla mna som urobil dobre uz som nemal nervy!uz to bolo moc...ak ma nechce tak ma nechce lubim ju no prejde to takto som zacal rozmyslat od teraz nevem preco ale prislo to ze ked nechce nebudem ju nutit ja som sa pokusal viac krat nie tak nie...mozno po case sa spameta len ci bude uz nebude neskoro...
r4wMUnt34q
Star
Star

johny141 napísal:ked nechce nebudem ju nutit ja som sa pokusal viac krat nie tak nie...mozno po case sa spameta len ci bude uz nebude neskoro...
Dobre robis.. Nema to zmysel ju nutit.. Sice si mohol byt miernejsi na nu, ale viem, ze by som sa mozno zachoval vzhladom na citove naviazanie tak isto, takze.. Aj mna by to sralo.. Ale casom to prejde, prides na ine myslienky, k inym babam.. Ona ta uz trapit nemusi.. Vela stastia ;)
johny141
Star
Star

Nove infosky:):

moja kamoska isla za tou babou a nieco jej povedala niaku vec ze to iste urobila aj ona a urobila chybu tak nech neurobi tu istu a pytala sa jej rozmyslal nad tym co som ti povedala?ano lubis ho?chvilu ticho ano...ma na teba cakat?ano ak chce ma este sancu?prikivla no a potom odisla
r4wMUnt34q
Star
Star

johny141 napísal:Nove infosky:):

moja kamoska isla za tou babou a nieco jej povedala niaku vec ze to iste urobila aj ona a urobila chybu tak nech neurobi tu istu a pytala sa jej rozmyslal nad tym co som ti povedala?ano lubis ho?chvilu ticho ano...ma na teba cakat?ano ak chce ma este sancu?prikivla no a potom odisla
:hmm: Teraz ma napada, ze Ona mozno ratala s tym, ze ta jej kamoska ti to povie, neni tak ? Ale viac ako tyzden urcite necakaj :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to snad nemyslis vazne. to zo seba nechas robit pajaca? Budes v pozore hocikedy si na to milostiva pomysli?
nestoji ti za to. aspon najblizsie 2 roky nie.
r4wMUnt34q
Star
Star

mastermind napísal:to snad nemyslis vazne. to zo seba nechas robit pajaca? Budes v pozore hocikedy si na to milostiva pomysli?
Radsej by som robil pajaca, ako potom banoval ;).. Dufam, ze uz sa konecne pohne.. Neskor mu urcite podakuje, ze jej dal sancu.. Moze z nej vychovat dobru partnerku, len treba trpezlivost a o vsetkom sa s nou rozpravat.. Lebo v nedostatocnej komunikacii tkveje vacsina problemov dnestnych vztahov.. Asi tolko :)
johny141
Star
Star

mastermind napísal:to snad nemyslis vazne. to zo seba nechas robit pajaca? Budes v pozore hocikedy si na to milostiva pomysli?
uplne stebou suhlasim uz bolo toho DOST!!!stale ja som musel vsetko!ano sice som chalan ale aj tak!ja som jej vkuse tri dni pisal no ona stale nieco ine!!!!teraz sa mzono spameta!len ci nebude neskoro ja ju este lubim takze ak mi napise ONA tak mozno...
johny141
Star
Star

Takze predsa len vysla moja teoria!!!!
napisala mi PRVAA!!!!
ze bola asi blba ze toto urobila ze konecne ma mala a....
ze teraz by uz vsetko urobila inac....

co mam robit mam jej dat sancu?bo ja ju lubim
johny141
Star
Star

Takze dal som jej sancu aj ked mozno robim chybu no ked to terad dodrb* tak aspon budem vediet ze co a ako....a preto jej davam sancu bo ju lubim
r4wMUnt34q
Star
Star

johny141 napísal:Takze dal som jej sancu aj ked mozno robim chybu no ked to terad dodrb* tak aspon budem vediet ze co a ako....a preto jej davam sancu bo ju lubim
Myslim si, ze dobre robis.. Prajem Vam vela stastia.. A dufam, ze mas poucenie, ze nie vzdy sa treba hrat na urazeneho, alebo si mysliet, ze s tebou zameta, alebo co, ked to takto dobre moze skoncit ;).. Prajem vela stastia :smt023
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

preco mi ta osoba ktoru mam rad neprejavuje to ze ma lubi?
Asi nečítala tvoj astrologický horoskop...

No a ja sa spýtam. Ako dokázať babe? Presnejšie DOKAZOVAŤ ale s rozumom. Napríklad ako kamoška mi rozprávala o tom že sa jej páčia muži, čo sú pozorný, že jej dajú peniaze bez toho aby si pýtala, kto bude milý na ňu a na jej deti, kto bude mať veľké prirodzenie, kto bude dobre lýzať. Takže dá sa to pomaly dokazovať, ale aby som sa predviedol v milovaní na to sa musíme zblžiť, takže ostáva len byť milý a vypomáhať jej finančne. Napríklad jej niečo kúpim, alebo keď sa bude sťažovať že nemá peniaze tak jej dám, ale aby to nedopadlo tak že ja sa budem snažiť byť taký akého opísala a pritom nepreskočí iskra t.j. kde je nato záruka či iskra preskočí? Povedala že mám dobrú postavu. Ale že jej musím dokázať vela vecí, pracovať na sebe a také.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Uz len nazov tejto temy ma zaujal "Dokazovacka"? nedalo mi a pozrel som si o co tu ide,,po precitani prveho prispevku som mal v tom este vacsi bordel ...ale tak sa budem drzat nazvu tejto temy.. Myslim ze ak chce dat niekdo najavo ze niekoho miluje tak si na to najde svoj sposob,,kazdy mame na to iny sposob,,problem prichadza vtedy ked sa dvaja nepochopia.. obaja sa miluju ale maju na to rozne sposoby vtedy sa to moze skoncit velmo zle.. co sa veku tyka myslim ze som na to preste tak isto,, 14:16 a tvrdenia ze akl ma 14 tak ked povie ze miluje tak to nemusi mysliet tak je somarina.. ak vam niekdo uprimne povie ze vas miluje tak je to pravda..a to ze niektore baby to vravia kazdemu 2. chalanovi to nema nic s ich vekom,, to robia aj 18 -tky Zahravaju sa s laskou a na to raz doplatia,,na to doplati kazdy kdo sa zahrava s laskou
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

presne tak nema toto nic s vekom..mozno ti to nevie povedat preto ze je trosku ina a nechce to vraviet kazdy den ako ta lubi mozno chce aby ked ti to raz povie to bolo nadherne ... niekedy netreba stale vraviet lubim ta lebo ten vztah moze aj preto skoncit ze lubim ta vravime kazdy den a nakoniec sa stane ze uz nelubime.. preto sa netrap ze ti to nevrvai mozno to len nevie vyjadrit a zapametaj si ZE NIEKEDY SLOVA NIESSU POTREBNE ALE SKUTKY SA CENIA... :) :?
Napísať odpoveď