skuste prosim do tej ankety napisat ze po kliknuti na uzivatela sa mu zarata hlas ... lebo ja som si myslel ze sa da hlasovat len zadanim nicku a klikol som na jedneho cloveka a uz hlasovat nemozem ....
btw .. myslel som ze na rebricek popularity sluzi karma ...
(asi si niekto potrebuje pohladkat svoje ego )
gwixt napísal:skuste prosim do tej ankety napisat ze po kliknuti na uzivatela sa mu zarata hlas ... lebo ja som si myslel ze sa da hlasovat len zadanim nicku a klikol som na jedneho cloveka a uz hlasovat nemozem ....
btw .. myslel som ze na rebricek popularity sluzi karma ...
(asi si niekto potrebuje pohladkat svoje ego )
cakal som kedy sa ozve nejaky chytrak s hlaskami o ege. Clovek robi to co po nom uzivatelia chcu (http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=3221) a "vdakou" su mu hlupe reci. Takze nabuduce si asi rozmyslim, ci budem stracat cas niecim podobnym, pretoze nikdy nevyhovies vsetkym.
t0m4s3 napísal:cakal som kedy sa ozve nejaky chytrak s hlaskami o ege. Clovek robi to co po nom uzivatelia chcu (http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=3221) a "vdakou" su mu hlupe reci. Takze nabuduce si asi rozmyslim, ci budem stracat cas niecim podobnym, pretoze nikdy nevyhovies vsetkym.
tak ale zase netreba vyhoviet kazdej poziadavke .. a toto ste si imho mohli usetrit .. ale ako jednorazovku to beriem ..
(a tie smajliky za tu poznamku som dal z isteho dovodu )
kazdopadne o systeme hlasovanie ste tam mohli napisat
gwixt napísal:tak ale zase netreba vyhoviet kazdej poziadavke .. a toto ste si imho mohli usetrit .. ale ako jednorazovku to beriem ..
(a tie smajliky za tu poznamku som dal z isteho dovodu )
kazdopadne o systeme hlasovanie ste tam mohli napisat
Myslim, ze na tom hlase az tak strasne uplne nezalezi.. Radsej nabuduce 3 krat meraj a raz rež
r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze na tom hlase az tak strasne uplne nezalezi.. Radsej nabuduce 3 krat meraj a raz rež
ano v konecnom hodnoteni na tom asi zalezat nebude ... ale ja to beriem tak ze to bolo mojich 100% hlasov co som si minul (aj ked som v podstate zahlasoval ako som povedne chcel)
a ked nemas podla coho merat tak mozes merat aj 100x a nic ti to nepomoze
gwixt napísal:ano v konecnom hodnoteni na tom asi zalezat nebude ... ale ja to beriem tak ze to bolo mojich 100% hlasov co som si minul (aj ked som v podstate zahlasoval ako som povedne chcel)
a ked nemas podla coho merat tak mozes merat aj 100x a nic ti to nepomoze
Co ja viem, mohol si mozno najprv kuknut forum.. Aj tak si nemyslim, ze je to az take dolezite, aby si zakladal temu.. Stalo sa.. Nedali tam rovno do oci bijuci popis, ako to funguje a chces ich teraz obzalovat alebo nejako vinit ? Myslim, ze to nema vyznam.. Je to malichernost.. imho
t0m4s3 napísal:To ze tam tato poznamka nie je, je cisto hojkova chyba, ja som mu to pisal Gwixtovi umoznime hlasovat este raz, posli mi prosim meno za koho si hlasoval, nech mu odoberieme tvoj hlas.
Teda.. Tolko ustretovosti som necakal .. A keby ja chcem dat inemu hlas ? (JK)
To ze tam tato poznamka nie je, je cisto hojkova chyba, ja som mu to pisal Gwixtovi umoznime hlasovat este raz, posli mi prosim meno za koho si hlasoval, nech mu odoberieme tvoj hlas.
t0m4s3 napísal:cakal som kedy sa ozve nejaky chytrak s hlaskami o ege. Clovek robi to co po nom uzivatelia chcu (http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=3221) a "vdakou" su mu hlupe reci. Takze nabuduce si asi rozmyslim, ci budem stracat cas niecim podobnym, pretoze nikdy nevyhovies vsetkym.
Pozri, Tomas, táto anketa si myslím že je dobrý nápad, ľuďom sa páči.
Robíš to pre nás všetkých, takže myslím že jeden blbý príspevok ťa nemôže odradiť.
Je to super, len škoda, že tam je len 15 mien. Ale aj tak, aspoň niečo. Mne osobne sa to páči.
r4wMUnt34q napísal:Co ja viem, mohol si mozno najprv kuknut forum.. Aj tak si nemyslim, ze je to az take dolezite, aby si zakladal temu.. Stalo sa.. Nedali tam rovno do oci bijuci popis, ako to funguje a chces ich teraz obzalovat alebo nejako vinit ? Myslim, ze to nema vyznam.. Je to malichernost.. imho
to akoze mam preliezt cele forum a pohladat ci sa niekde nahodou nespomenulo ako sa hlasuje ... sorry ale na to fakt nemam cas ... touto temou som proste len chcel vyjadrit svoj nazor ze by tam ten popisok mal byt ... nic viac
a hlasovat znova nechcem, o to mi nejde, chcem len aby si ostatni boli vedomi co robia ked tam kliknu na nejakeho uzivatela ...
takze kludne lock
//edit:
Robíš to pre nás všetkých, takže myslím že jeden blbý príspevok ťa nemôže odradiť.
sakra to o tom ege som myslel ako ironicku narazku s vtipnym podtonom ..
Dizzy napísal:Nahoda, ze na prvych miestach su admini a modi? O nich mohla byt dalsia anketa. Ale ved vy viete co je najlepsie
Módi a admin sú prakticky tiež užívatelia, takže myslím si že majú rovnaké právo zúčastniť sa na ankete. Sú tu najdlhšie, takže patria do TOP 15. V ďalšej ankete sa možno vylúčia. Je to len prvá anketa, tak do nich netreba hneď rýpať...Otázka znie, Kto je najobľúbenejší užívateľ. Darmo, užívatelia sú aj oni...
boze tak modi a admini na prvych miestach pochopitelne preto ze ich poznaju vsetci a na useri sa medzi sebou dost casto nepoznaju... co tu riesite za blosti
eritrocit napísal:Módi a admin sú prakticky tiež užívatelia, takže myslím si že majú rovnaké právo zúčastniť sa na ankete. Sú tu najdlhšie, takže patria do TOP 15. V ďalšej ankete sa možno vylúčia. Je to len prvá anketa, tak do nich netreba hneď rýpať...Otázka znie, Kto je najobľúbenejší užívateľ. Darmo, užívatelia sú aj oni...
Ak sa smiem spytat, tak ako casto planujete vytvarat nove ankety? Kedze si myslim, ze tato anketa uz asi skoncila. Bolo by dobre tam nahodit nieco nove.