Mozilla Firefox 2 final

Informácie o software, ankety...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

V tej novej verzii FF som velke rozdiely nenasiel ale to je presne tym ze ju velmi nepouzivam
brm napísal:shanoy.. operu stiahnes, nainstalujes a mozes ju normalne vyuzivat (+ nieco naviac).. kdezto Firefox stiahnes, nainstalujes a musis doinstalovat este x dalsich rozsireni, aby si ziskal normalnu funkcnost. :) Firefox 1.x bola pozadu aj svojou rychlostou pri spustani programu.. trvalo to strasne dlho.. (toto sa zda byt v 2.0 odstranene).. :) O ACID2 teste (ktory je asi skor teoreticky) ani nehovorim, tam jasne vedie Opera..
Z tymto tu presne sulhasim ;) FF pouzivam na stahovanie velkych suborov ( paci sa mi ten manager :P ) a na to ked nahodov nieco nejde v opere tak to otvaram tam. pre mna je stale opera the best , ale stale radsej ff ako ie :evil: :!:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

No k tym stahovani pluginov do ff ze je to nevyhoda oprati opere....ja si skor myslim ze to je vyhoda...roby to program omnoho flexiilnejsi a poskytuje to uzivatelovi viac moznosti si prisposobit program podla seba...a tie pluginy su vacsinou len take halusky ktore ti ulahcuju ovladanie mozili alebo poskytuju rozne info...oproti opere ma ff vyhodu ze ak vyjde nova aktualizacia nemusis opat stahovat cely program..proste stiahne sa iba aktualizacia...netvrdim ze opera je zla mam aj operu aj firefox ale viac sa mi paci firefox...skusal som aj firefox 2 ale mi tam blbi zalozky a ked som klikol do riadku kam pisem adresy tak mi ho nevysvietilo cele a som musel potom mazat co tam bolo pred tym napisane aby som mohol zadat novu adresu...som nainstaloval naspat staru mozillu a pockam az sa vyda na 2 nejaka aktualizacia a sa odstrania tie prve chybicky :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

micpu napísal:ked som klikol do riadku kam pisem adresy tak mi ho nevysvietilo cele a som musel potom mazat co tam bolo pred tym napisane aby som mohol zadat novu adresu
Mne to v pohode funguje. :) ..a na záložky sa možno nájde nejaké vhodné rozšírenie. ;)
Napísať odpoveď