tak tak, aj mne toobcas robi, ( vzdy musim minimalizovat hru a z procesov odstranit NFSC.EXELord_3D napísal:jj, to iste sa stava aj mne, preto si všetko uložim, potom zminimalizujem hru, a dam ukončiť proces NFSC.exe a vsetko OK...
Need For Speed: Carbon
ja to tak robim furt, bez ohľadu na to či to sekne alebo nie... Ale to je len malá chybička krásy. A moje hodnotenie ?:Sajmon napísal:tak tak, aj mne toobcas robi, ( vzdy musim minimalizovat hru a z procesov odstranit NFSC.EXE)
Grafika mohla byť kepšia + mohol byť aj deň...
Drifty debilne
Ovládanie auto: podivné
Nároky na HW, velke
Tuning super
...Celkovo 5.5/10...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sa preber ten je najlepsi to zistis ked budes dalej a tvoje auto nebude stihat z ostatnymi tak stlacis CTR a tvoj partak pojde pred teba a ty za neho a zrychli ta to asi o cca 20 % cize je to niceLord PROXI napísal: tahoun: no zbytocnost, nemam ho, ale aj tak![]()
a Lord_3D drifty su slabe ? podla mna su dost realne a rychle nie ako v U1,2 pomale ......
ja som uz raz hodnotil ale po prejdeny hry menim nazor 8 z 10
-
burnmail123
Light Star
-
fikotek
King
Muzete mi pls poradit?? Kdz to chci instnout tak mi to vzdy ikonku ze je problem s DirectX ale ja si nainstaloval ten nejnovejsi "ten co je u te hry" snad je to nejnovejsi. A presto mi to tu ikonu vzdy pri installu vyhodi. nevite jak se toho mam zbavit?? Nebo jak odinstalovat cely DirectX do pryc a dat ho tam uplne odznova. Diiiiky
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
-
burnmail123
Light Star
Mohol by mi niekto odpovedat ?burnmail123 napísal:Preco ked sa chcem pripojit ku hre online tak mi vypise : Nelze vytvorit hru. Skuste to neskor . Alebo vyhladajte najnovsie aktualizacie na ...needfrspeed.com...
Neviete mi poradit ako to rozbehat ?
BTW : normalne sa zapocitavaju aj nasobky v driftoch aj ked narazim ? cize mam 25 000 x 4 a zapocita sa mi 100 000 ?
-
burnmail123
Light Star
Tak ani som to poriadne neodoslal a uz tu je odpovedt0m4s3 napísal:zapocita sa tych 25000
Hm...tak nebudem sa hadat, mozno ( resp. urcite ) mas pravdu kedze mam prejdene 2 drift zavody ( moc ma to nfsc nebavi ). Musim sa na tie drifty este raz mrknut, ale myslel som ze ak nadriftujes napriklad tych 25000x4 a nasledne vrazis do muru, tak drift sa nepocita :
-
Šu-Do
Redeemer
ee... drift sa pocita aj ked narazis do muruSajmon napísal:Tak ani som to poriadne neodoslal a uz tu je odpoved![]()
![]()
Hm...tak nebudem sa hadat, mozno ( resp. urcite ) mas pravdu kedze mam prejdene 2 drift zavody ( moc ma to nfsc nebavi ). Musim sa na tie drifty este raz mrknut, ale myslel som ze ak nadriftujes napriklad tych 25000x4 a nasledne vrazis do muru, tak drift sa nepocita :