Korcule
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Korcule
hmm nefim ci to mam dat sem alebo do poradne ale kedze tu sa ludia pytaju na sportove nacinie tak to dam sem cem kupit dake korcule na lad dajme tomu do 2500 nepotrebujem ziadne profi ale nechcem zrovna z tesca teda nefim ci su dobre tak teda bratislavcania poradte moj skill je asi taky ze mam 21 naposledy som stal na korculach ako 10 rocny a v podstate sa neviem ani korculovat na lade
taze dake super hyper mega nepotrebujem ale necem aby sa zlomil noz hned 
pokial chces rekreacne korculovat kup si korcule do 4-5tisic, lacnejsie ani zanic!!!
odidu ti, budu tlacit, pokazia ti zazitok...
korcule musia byt pevne a musia dobre drzat nohu...
ja som si 9 mesiacov skusal a hladal korcule... a mam ich uz 8 rokov... a su GENIALNE...
sice teraz hovorim o inlinoch, ale princip je rovnaky... ja som si zadefinoval ze chcem celokozene na snurovanie... a take som nakoniec nasil iba u Ultra wheels...
este som rozmyslal ze si z USA objednam noze na lad... pretoze topanka je univerzalna len sa prehodia noze...
odidu ti, budu tlacit, pokazia ti zazitok...
korcule musia byt pevne a musia dobre drzat nohu...
ja som si 9 mesiacov skusal a hladal korcule... a mam ich uz 8 rokov... a su GENIALNE...
sice teraz hovorim o inlinoch, ale princip je rovnaky... ja som si zadefinoval ze chcem celokozene na snurovanie... a take som nakoniec nasil iba u Ultra wheels...
este som rozmyslal ze si z USA objednam noze na lad... pretoze topanka je univerzalna len sa prehodia noze...