Kopete
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kopete
Mam taky maly problemik s KOPETE ked sa cez neho prihlasim na ICQ dam sa online a stane sa mi taka vec ze mi neukaze zjadny kontakt co mam na icq.......co mam robit aby mi to slo v pohode ??? 
No musim sa ti ospravedlnit ono to tam v tych nastaveniach nie je... ja som vychadzal z predpokladu ze mi presne toto iste robilo starsie LICQ a tam sa to dalo v nastaveniach nastavit... Skusil som sa trochu popytat a zistil som asi to, ze kopete ma svoj vlastny kontakt list ulozeny lokalne na disku a netaha ho zo servera.Takze ti ostava asi iba popridavat si nanovo kontaky alebo prejst na ineho klienta. Vela stastia
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
vies co to musi ist aj normalne lebo pred rokom ked som mal prax vo firme tak jeden kamos tam mal vlastny notebook no a ked som mal robit nieco na jeho pc na linuxe tak mi dal ze ked porebujem icq ta tu nech toto pouzivam a to bolo tiez kopete a tam som sa normalne logol a uz to slo normal
tak to nechapem mno
kopete
skus si updatovat KDE. ja som mal problem s Kopete, ze sa nevedel konektnut. Bol to bug asi z polovice oktobra.. Mam "KDE 3.5.5 release 39.1" a Kopete 0.12.3 ide v nom bez problemov.. inak som s Kopete nemal ziadny problem, i co sa tyka nacitania kontaktov ked som sa dal online..