Problemik s babou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
xxxmen21
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problemik s babou

Príspevok od používateľa xxxmen21 »

no taakze ludkovia mohli by ste mi trosku poradit s mojim problemikom:
moja spoluziacka sa mi paci uz asi od prveho rocnika........od zaciatku ked sme sa spoznali tak bolo vsetko OK ale ked som uz zacal na nu trosku viac zacal pozerat tak neviem co sa jej stalo a prestala mi zdravit a taak....moze to byt preto ze :paci sa mi a preto sa na mna naštvala??? ja fakt neviem co som jej ineho spravil a uz ma to tak strašne štve......
nerozprava sa so mnou doteraz no a ked som sa konecne pred tyzdnom zrubal jak delo tak som dostal odvahu jej zavolat a ospravedlnit sa jej....
ja som bol opity a hovoril som take ze nech sa so mnou aspon trosku rozprava tak jak to bolo v prvom rocniku ....viem ze sa len vkuse smiala lebo som hovoril aj dajake bludy no a ked vraj zlozila povedala ze sa so mnou uz nikdy nebude rozpravat tak neviem co mam teraz robit. :?
ci ju mam nechat plavat alebo co .....ked mne sa tak veeeeeeelmi paci aj ked mi spoluziaci hovoria ze vraj je namyslena ale ved zalubeny nevidia zle vlastnosti len tie dobre a tych ma neurekom
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: problemik s babou

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Jedna vec je, ze po svete beha kopa inych a lepsich bab. Tato vobec nevyzera byt v pohode, ked sa kvoli takym kravinam s tebou nerozprava.. Na tej namyslenosti bude nieco pravdy asi :).. Vykasli sa na nu, KRÁSA NIE JE VŠETKO ! ;)

Keby sa na nu nahodou nechces vykaslat :), tak ako vravia ostani.. Triezvy sa s nou uprimne porozpravaj, osobne.. Naber odvahu ;).. Vela stastia :)
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

hmm..zlozite..hlavne sa jej stale nevtieraj,aby si jej potom nezacal liezt na nervy..lebo to uz by bolo horsie..a len tak jednoduche by to uz potom nebolo.snaz sa pomalicky..skus aj cez jej kamosky alebo co..a hlavne sa s kus s nou porozpravatz oci do oci a uprimne a triezvy:)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

sa snou otom porozpravaj triezvy to by malo pomoct :roll:
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No priatelu pozri ja som mal podbny problem a tiez som si strasne lamal hlavu s mojou spoluziackou sice sa na mna nehnevala ale chcel som ju a ona si nasla iineho a potom bola zase sama atd...proste ja som ju chcel ale respektoval som jej rozhodnutia a jeden kamarat mi povedal "kasli nanu ved predsa v mori plava vela ryb" ked som tejto vete pochopil tak som ju nechal plavat a uz sa koli nej netrapim a stretol som inu babu ktora je uzasna a som stastny... to je moja rada..
xxxmen21
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ved ja sa jej ani nevtieram ved uz sa ani ja ku nej velmi neozyvam a posledny tyzden po tom... co som jej volal tak sa tak hanbim ze sa ani pozriet na nu nemozem ale dnes uz to celkom slo...uz som sa na nu pozrel.........
no a k tomu porozpravat sa s nou:to sa vam povie aj ja uz som chcel neraz ale stale sa bojim co ak mi povie ze sa so mnou jednoducho nechce rozpravat a sa strapnim jak pes
no cez jej kamosky som uz skusal a nie raz a vzdy tá istá odpoved:ze uz sa k tomu nebude vyjadrovat :?
ale neviem to s tym ze sa na mna nahnevala mozno som na vine ja mozno som ja nieco spravil zle ......... ale neviem preco to nepovie ani svojim kamoskam ved s nimi mam celkom dobry vztah-urcite by to vedeli :?
r4wMUnt34q
Star
Star

Ked sa s tebou nebude chciet rozpravat, tak to je jej chyba.. Vyzeras byt dost v pohode chalan a nevie o co prichadza.. Netrap sa nou.. Aj keby ta vysmeje, tak to neni dôvod na to, aby si sa citil trapne.. Si aky si a takeho by ta mala brat.. Ked nie, tak to neni tvoja chyba, ale jej.. Vyckaj casu jak hus klasu a rozhodne sa pre nu netrap, lebo za to nestoji.. Neskor mozno stretnes pre teba lepsie dievca.. Casy sa menia, ludia sa menia, veci sa menia.. Mozno v buducnosti sa budete vediet super porozpravat, ale myslim, ze na to zatial nie ste pripraveny..
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

tak sa neboj nemysli nato snaz sa z nej dostat preco je ktebe taka ak je :roll: a preco by si sa mal strapnit ked ti pove ze stebou nebude hovorit ??? sak to je jej hlupost.... :roll:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak to je huste.. ani nepovedala preco sa s tebou nerozprava? ziaden dovod neuviedla? ťapa.. jj skus sa poobzerat po inej ;)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

xxxmen21 napísal:ale neviem to s tym ze sa na mna nahnevala mozno som na vine ja mozno som ja nieco spravil zle ......... ale neviem preco to nepovie ani svojim kamoskam ved s nimi mam celkom dobry vztah-urcite by to vedeli :?
no zle si podla mojho skromneho nazoru spravil uz len tym, ze si jej opity volal...clovek robi vela sprostosti, ked si vypije, to by som si daval obzvlast pozor...okrem toho, uz som to neraz opakoval a aj z vlastnej skusenosti viem, ze randit so spoluziackou je cirocista samovrazda a tisic ludi mi to potvrdi aj tu na fore...takze sa drz tych rad od ludi vyssie a pozri sa na ine...ved keby ich nebolo na svete tolko, tak nepoviem :roll:
r4wMUnt34q
Star
Star

Carver11 napísal:no zle si podla mojho skromneho nazoru spravil uz len tym, ze si jej opity volal...clovek robi vela sprostosti, ked si vypije, to by som si daval obzvlast pozor...okrem toho, uz som to neraz opakoval a aj z vlastnej skusenosti viem, ze randit so spoluziackou je cirocista samovrazda a tisic ludi mi to potvrdi aj tu na fore...takze sa drz tych rad od ludi vyssie a pozri sa na ine...ved keby ich nebolo na svete tolko, tak nepoviem :roll:
Tak som potom tisícprvý, ktorý ti vraví, že triedne vzťahy môžu fungovať.. Nebudem sám.. Asi nemáš dobre prekutrané toto fórum, ale dosť ludí sa v jednej téme vyjadrili v prospech takychto vztahov, ale samozrejme treba brat ohlad na to, ako si dvaja rozumeju a tak.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

xxxmen21: V okolí Ličartoviec, Lemešian a pod. je kopu iných pekných báb. Nechápem čo riešiš. O IQ väčšiny z nich ale radšej obaja pomlčíme...Všakže? :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

hlavne neprikladaj vinu sebe zato ze je taka krava...nerozprava sa s tebou len tak pre nic za nic, sama sa ti neomluvi, nestracaj s nou cas len za to ze je pekna...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

r4wMUnt34q napísal:Tak som potom tisícprvý, ktorý ti vraví, že triedne vzťahy môžu fungovať.. Nebudem sám.. Asi nemáš dobre prekutrané toto fórum, ale dosť ludí sa v jednej téme vyjadrili v prospech takychto vztahov, ale samozrejme treba brat ohlad na to, ako si dvaja rozumeju a tak.
tak sa tu stretli nazory...ako zalozme novu temu a hlasujme...a ze kolko ludi je to naozaj...ako fakt je to nazor. niekto mozno mal stastie, ale ja co poznam aj sam viem, tak 9 z 10 vztahov stroskotalo, ked islo o spoluziakov...a prave preto, ze to boli spoluziaci. aj ked mozno mam prave ja na to smolu. btw sorry za OT, xxxmen21 :oops:
nano55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nano55 »

Ahoj. Skus si poradit od srdca.. Co ku nej citis. Ale ani kamarati ti nechcu zle. Takze je to 50 na 50. Na tvojom mieste som bol raz tak isto. Napisal som jej zo zaciatku list ze sa mi paci a pod. Ona mi napisala ze ma priatela aj ked som o tom nevedel. A aj kamarati mi rozpravali ze je vpoho tak jej napis ten list ale nevyslo. Ale uz dost s mojej strany. Jednucho s tvojej strany by som si dal poradit od kamaratov pretoze raz sa obrati karta a potom ti povedia kamrata. Aha co sme ti rozpravali ??? Jaky si hlupak. A uz ked pises ze je namyslena tak duplom by som si s nou nezacal aj ked sa mi paci. Takze kamarati. Dufam ze som pomohol
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Tak i ked ju mas rad....Kasli na nu.Ona asi nebude celkom normalna....Ked Ti povie z nicoho nic .."Uz sa s tebou nikdy nebudem rozpravat".....No tak nech sa nerozprava.Vsak teba to casom prejde.A takety husicky nestoja za to trapenie :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

od prveho pociatku by som sa nanu vy*ral a nie sa jej este ospravedlnoval, chlope kasli nato a ries nejaku inu... :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chlape, tak asi fakt /ako bolo uz spomenute/ to nebude mat v hlave celkom v poriadku...Lebo inak nevidim ziaden dovod na to aby sa s tebou uplne prestala rozpravat po otm ako si vsimla, ze o nu mas zajem. Vsimni si, lae aj sam u seba, ci to nieje iba nahodou fyzicka pritazlivost...
A fakt :D s ludmi sa o takychto veciach rozprava lepsie o takychto veciach v triezvom stave :wink:
xxxmen21
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no taakze dakujem vsetkym za vase rady.....
aj chcem na nu kaslat ale to tazko ked ju vidim kazdy den a este aj sedim za nou :weep:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

xxxmen21 napísal:no taakze dakujem vsetkym za vase rady.....
aj chcem na nu kaslat ale to tazko ked ju vidim kazdy den a este aj sedim za nou :weep:
Skus si ju menej vsimat. Ked sedi pred tebou, mohol by to byt docela problem, ale nie neriesitelny. Ak sa da, tak sa s niekym vymen. Toto je ale fakt najhorsie. Este aj za nou sedet...
Napísať odpoveď