(metamorfolog pa3k = rytmus ) to viem ale ostatny ....
Zvuky ulice
Zvuky ulice
neviem ci poznate tuto skupinu (ja som na nej vyrastal
) a chcem vediet ci neviete kto tam vsetko spieval alebo ci este su na scene , lebo dost sa mi pacili ich pesnicky zuzeleta,komercaci,moj slyt moj zivot , politik, cierna-biela,mc.erik (moja oblubena), nesut ma podla veku
... kto mal co povedat (na projekte sa zucastnilo-vystriedalo- pomerne vela ludi), no Zvuky stali najma na mene RAPrezent- David zo Senca, potom Riso (RB) - Zuzuleta, Hurvy, Grco, Muki, Roman, Vec, Provokateri, atd. Zvuky ulice boli najma Davidov projekt, kde sa nie len ako DJ snazil dat pristor na prezentaciu mladym interpretom v ramci HH, ktory tu bol vtedy v plienkach.
Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky)
A Rytmus vystupoval pod prezyvkou Pa3k Metamorfolord ...
Treba uznat, ze to na tie roky bola vyznamna vec, ale uznajte, ze ich texty stoja uz teraz nie za vela... chapem, ze to boli zaciatky, ale to by som zvladol aj ja... (ved Pa3k repoval horsie ako Modra Ziara, heh) ...
Nechapem, preco Rytmus dava na Davida, ked on bol ten, ktory ho "naviedol" na pravu repovu cestu
bez neho by bol Rytmo mozno nula
Nechcem tu nikoho sudit, ale zda sa mi, ze 99% tohto zoskupenia zostal niekde pozadu a vobec sa neposunul dalej = moj nazor, skoda
Treba uznat, ze to na tie roky bola vyznamna vec, ale uznajte, ze ich texty stoja uz teraz nie za vela... chapem, ze to boli zaciatky, ale to by som zvladol aj ja... (ved Pa3k repoval horsie ako Modra Ziara, heh) ...
Nechapem, preco Rytmus dava na Davida, ked on bol ten, ktory ho "naviedol" na pravu repovu cestu
Nechcem tu nikoho sudit, ale zda sa mi, ze 99% tohto zoskupenia zostal niekde pozadu a vobec sa neposunul dalej = moj nazor, skoda
V tejto suvislosti sa hovorovo bezne pouziva(l) aj pojem "Zvuky ulice"- neslo o uplne totozne projekty, rovnaku zostavu... (chap v zmysle kompilacie). Pokial vsak hovorime o nazve, ktore niesli jednotlive albumy, ten znel samozrejme Zvuk ulice.Vitusko napísal:Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky)
// Svojho casu- jj, bolo to uz davno- sa dokonca v ramci HH komunity bezne pouzival len pojem "Zvuky", aspon v ramci BA.
len ty nevies ani ja ze co sa medzi nimi stalo ze cis a pohadali a tak takze takVitusko napísal:Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky)![]()
Treba uznat, ze to na tie roky bola vyznamna vec, ale uznajte, ze ich texty stoja uz teraz nie za vela... chapem, ze to boli zaciatky, ale to by som zvladol aj ja... (ved Pa3k repoval horsie ako Modra Ziara, heh) ...![]()
Nechapem, preco Rytmus dava na Davida, ked on bol ten, ktory ho "naviedol" na pravu repovu cestubez neho by bol Rytmo mozno nula
a ja a zvuk ulice no ked si to teraz vypocujem tak vazne rytmus basnickuje ako no boli to zaciatky ale pocuval som to ale nektore veci ne su zle
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
blazer
Professional
Juj no zvuk ulice, to je vazne matka/otec slovenskeho hip-hopu. Este si spominam, ked som to doniesol domov na kazete tak mi to mama zakazala pocuvat.
(samozrejme ze som veselo pocuval dalej) A este dnes si ich vypocujem vazne velmi rad a nepocul som zatial lepsi slovensky rap. Peace
oblubeny track: feto gangs3-politik
oblubeny track: feto gangs3-politik
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
TO jako vazne aj Vecko??Tomasito napísal:... kto mal co povedat (na projekte sa zucastnilo-vystriedalo- pomerne vela ludi), no Zvuky stali najma na mene RAPrezent- David zo Senca, potom Riso (RB) - Zuzuleta, Hurvy, Grco, Muki, Roman, Vec, Provokateri, atd. Zvuky ulice boli najma Davidov projekt, kde sa nie len ako DJ snazil dat pristor na prezentaciu mladym interpretom v ramci HH, ktory tu bol vtedy v plienkach.
Ale inak zvuk ulice a presnejsie david zo senca naucil slovakov ze neni len eminem a amerika:) cierna mrcha vec vsetkych cias