Zvuky ulice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Zvuky ulice

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

neviem ci poznate tuto skupinu (ja som na nej vyrastal :lol: ) a chcem vediet ci neviete kto tam vsetko spieval alebo ci este su na scene , lebo dost sa mi pacili ich pesnicky zuzeleta,komercaci,moj slyt moj zivot , politik, cierna-biela,mc.erik (moja oblubena), nesut ma podla veku
(metamorfolog pa3k = rytmus ) to viem ale ostatny ....
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

... kto mal co povedat (na projekte sa zucastnilo-vystriedalo- pomerne vela ludi), no Zvuky stali najma na mene RAPrezent- David zo Senca, potom Riso (RB) - Zuzuleta, Hurvy, Grco, Muki, Roman, Vec, Provokateri, atd. Zvuky ulice boli najma Davidov projekt, kde sa nie len ako DJ snazil dat pristor na prezentaciu mladym interpretom v ramci HH, ktory tu bol vtedy v plienkach.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky) :?
A Rytmus vystupoval pod prezyvkou Pa3k Metamorfolord ...

Treba uznat, ze to na tie roky bola vyznamna vec, ale uznajte, ze ich texty stoja uz teraz nie za vela... chapem, ze to boli zaciatky, ale to by som zvladol aj ja... (ved Pa3k repoval horsie ako Modra Ziara, heh) ... 8)

Nechapem, preco Rytmus dava na Davida, ked on bol ten, ktory ho "naviedol" na pravu repovu cestu :D bez neho by bol Rytmo mozno nula

Nechcem tu nikoho sudit, ale zda sa mi, ze 99% tohto zoskupenia zostal niekde pozadu a vobec sa neposunul dalej = moj nazor, skoda :cry:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Vitusko napísal:Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky) :?
V tejto suvislosti sa hovorovo bezne pouziva(l) aj pojem "Zvuky ulice"- neslo o uplne totozne projekty, rovnaku zostavu... (chap v zmysle kompilacie). Pokial vsak hovorime o nazve, ktore niesli jednotlive albumy, ten znel samozrejme Zvuk ulice.

// Svojho casu- jj, bolo to uz davno- sa dokonca v ramci HH komunity bezne pouzival len pojem "Zvuky", aspon v ramci BA.
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Vitusko napísal:Mozno je to jedno, ale tento projekt sa volal myslim Zvuk ulice (nie Zvuky) :?
A Rytmus vystupoval pod prezyvkou Pa3k Metamorfolord ...

Treba uznat, ze to na tie roky bola vyznamna vec, ale uznajte, ze ich texty stoja uz teraz nie za vela... chapem, ze to boli zaciatky, ale to by som zvladol aj ja... (ved Pa3k repoval horsie ako Modra Ziara, heh) ... 8)

Nechapem, preco Rytmus dava na Davida, ked on bol ten, ktory ho "naviedol" na pravu repovu cestu :D bez neho by bol Rytmo mozno nula

Nechcem tu nikoho sudit, ale zda sa mi, ze 99% tohto zoskupenia zostal niekde pozadu a vobec sa neposunul dalej = moj nazor, skoda :cry:
len ty nevies ani ja ze co sa medzi nimi stalo ze cis a pohadali a tak takze tak
a ja a zvuk ulice no ked si to teraz vypocujem tak vazne rytmus basnickuje ako no boli to zaciatky ale pocuval som to ale nektore veci ne su zle
Professional
Professional

ked patrik rapoval vo zvuk ulice to bolo daco otrastne proste neda sa to porovnat zo sucastnostou , ked isiel jeho song tak automaticky som prepol :oops:
zelo12000
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelo12000 »

Vitusko napísal:Nechcem tu nikoho sudit, ale zda sa mi, ze 99% tohto zoskupenia zostal niekde pozadu a vobec sa neposunul dalej = moj nazor, skoda :cry:
Nie je pravda, dávid maká (aj celé zu) na nových veciach ale nefungujú ako kedysi... resp. nemá im kto spraviť web, plagáty atd. Písal som z dávidom
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Inac vec Provokatéri - Spoločnosť
by sa kludne mohla ujat aj dneska, okrem tich skrecov... Text aj podklad je dost dobri... :)
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

no zvuk ulice bola jedna z crew s kt. som zacinala ked sa mi zacal pacit rap...myslim ze na tu dobu to bolo velmi dobreee...o ich zoskupeni a tak fkt nic neviem...este b som ssnad dodala ze mne sa od nich velmi paci zuzuleta,kosíme trávniky :smt033
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

ach... moj prvy kontakt s sk hh... ked sa mi v roku 199x dostala do ruk kazeta od nich... spomienky :cry:
niektore texty maju stale co povedat aj po rokoch...
Obrázok
Professional
Professional

presne tak aj po case ked si to vypocujem vzdy je to dobre
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Juj no zvuk ulice, to je vazne matka/otec slovenskeho hip-hopu. Este si spominam, ked som to doniesol domov na kazete tak mi to mama zakazala pocuvat. :lol: (samozrejme ze som veselo pocuval dalej) A este dnes si ich vypocujem vazne velmi rad a nepocul som zatial lepsi slovensky rap. Peace

oblubeny track: feto gangs3-politik :wink:
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Tomasito napísal:... kto mal co povedat (na projekte sa zucastnilo-vystriedalo- pomerne vela ludi), no Zvuky stali najma na mene RAPrezent- David zo Senca, potom Riso (RB) - Zuzuleta, Hurvy, Grco, Muki, Roman, Vec, Provokateri, atd. Zvuky ulice boli najma Davidov projekt, kde sa nie len ako DJ snazil dat pristor na prezentaciu mladym interpretom v ramci HH, ktory tu bol vtedy v plienkach.
TO jako vazne aj Vecko?? :)

Ale inak zvuk ulice a presnejsie david zo senca naucil slovakov ze neni len eminem a amerika:) cierna mrcha vec vsetkych cias :)
Napísať odpoveď