Bojite sa smrti?
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
Runes
Addict
hehe nefim ci micpuovi slo o zivot ale je to moj naj kamos a ver tomu ze takeho cloveka ako on nepoznas on by s tym problem nemal a co sa tyka otazky ci sa bojis smrti ja osobne nie heh uz som ju mal par krat na dosah ale vzdy som bol v takom soku ze to posledne co ma trapilo bolo to ci skapem abo nie skor ti vtedy behaju myslienky typu preboha mamu s babkou to polozi s bratom som sa pohadal a podobne a nie skapem neskapem heheritrocit napísal:Šlo ti o život. A chceš povedať že si sa smrti nebál?
-
Runes
Addict
jj toho sa bojim aj ja nefim ako to budem znasat dedkova smrt ma dost vzala a to som poriadne nechapal neviem si predstavit ze by zomrel dakto s kym som den co den v kontakte napr brat abo rodiciakafiatko napísal:ale bojím sa toho že umrie niekto blízky na ktorom mi záleží.... toho sa skutočne bojím viac ako samotnej smrti
-
pancuska26
Expert
-
miki690
Medium Professional
Smrti ako takej sa bojim pretoze nechcem , aby bola zbytocna.Chcem aby moja smrt mala zmysel ... A tak isto aj zivot , ked si uvedomujem ze v podstate vsetko co urobim pre seba je nanic, lebo aj tak zomriem a pojdem pod zem. Casto sa zamyslam nad tym aky je zmysel toho co robim v spojeni zo smrtou a velmi sa obavam ze mo zivot v podstate nebude mat zmysel, ze ked budem umierat, ze nebude nic na co by som si spomenul, ze som na to hrdy a ze mozem spokojne umriet. Tak isto sa bojim ze sa na mna po smrti zabudne , alebo bud espominat v zlom (nieze by som bol zly clovek , ale je to strach) Neviem ci by som dokazal polozit zivot za niekoho ineho... urcite by som ho mal mat rad. Poznam par svojich blizkych , za ktorych by som rad polozil zivot, ale neviem ze keby doslo k takej situacii , ci by som nebol velmi zbabely .... a ak by k tomu doslo asi by som nikdy nemohol zomriet spokojne a stale by som si to vycital.
-
bLaCk.ShEeP
Amateur
ak sa niekto boji smrti, boji sa vlastne sposobu akym zomrie... spyta sa sam seba: "bude to boliet?", "kolko budem mat rokov?"... niektori ludia tvrdia, ze smrt je vykupenie- oddych duse atd., ak mam byt uprimna ja sa smrti bojim, ale je zaujimave, ze ani nie toho akym sposobom pridem o zivot, skor ma desi otazka "co potom?", je to diskutabilne... a ci by som za niekoho polozila zivot? asi by som sa najprv zamyslela, ci by sa to nedalo vyriesit aj tak aby sme zostali obaja zivi... neviem na toto odpovedat, zalezi o koho by slo, ale asi hey... tak reflexne
-
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert