fuc..ing WinXP
fuc..ing WinXP
Ludia pomozte mi!!!! Nemam originalny windowsXp a ak nemam zapaty firewal od PC secure. tak mi hned vyskakuju okienka (neviem co presne znamenaju,,,asi upozornenie na ileg. win). Ten antivir mi strasne spomaluje pocitac a preto ho nexcem!!! Prosim pomozte kde by som mohol zohnat na Xp crack alebo mi poradte ktory firewal teto upozornenia nepusti,,,,THX

- Prílohy
-
- kurniiik2.jpg (20.7 KiB) 1222 zobrazení
-
- kurniiik.jpg (19.01 KiB) 1221 zobrazení
Skus si stiahnut spybot a prebehni ty system, predtym sa odpoj z netu, kabel vytiahni trebars a daj preskenovať. Podla mna to nema nič spoločne s ilegalnym winom, skor je to daky bordel čo ta nuti si stiahnut este vačší bordel z netu. Skus a ten antivir daj tiež preč a hod tam avast, ten maš zadarmo, každy den aktualizacie a nezatažuje nijako extremne comp. A čo sa tyka firewallu tak Zonealarm alebo Keiro.
No mam internet od Tcomu a dostal som k tomu aj ten antivir-je to vlastne Panda Platinum 2006 a je v nej vsetko,,firewal,antivir,ad-ware.anti-spyware,,,,ako on funguje dph ani nod32 mi nenasiel ziadny vir ked som dal pandu prec,,,no zakazdym ked si dam novy win a zabudnem zapnut ten firewal tak behom minuty mi to naskoci. 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mne tieto vesele tabulky skakali ked som si zaviedol internet
slo to tak par mesiacov,potom som sa na to vy..al a spravil som radikalne kroky-format disku, instalacia winxp sp2, prechod na nod32, sygate firewall, registry mechanic ,webroot spy sweeper a samozrejme prechod z IE na firefox...neviem co z toho zabralo, ale odvtedy funguje pc bez problemov