MUSEL SOM NOVU TEMU LEBO SU TU SAMI IGNORATNI!!
-
Pudzian
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
MUSEL SOM NOVU TEMU LEBO SU TU SAMI IGNORATNI!!
kau ved uz niekto poradte ako mam spojazdnit NFS Carbon ked mi stale pise problemy s directom ze mam dat 0 alebo vyssi pricom mam 9.0c . direc uninstaler som skusal,aj na novo win aj spustit kompatibiliti win2000 a stale nic. pi*i UZ POMOZTE BO MA je***!
-
xH4wK
Re: MUSEL SOM NOVU TEMU LEBO SU TU SAMI IGNORATNI!!
skus spustit instalator (dx 9) z DVD carbonu... skus...Pudzian napísal:kau ved uz niekto poradte ako mam spojazdnit NFS Carbon ked mi stale pise problemy s directom ze mam dat 0 alebo vyssi pricom mam 9.0c . direc uninstaler som skusal,aj na novo win aj spustit kompatibiliti win2000 a stale nic. pi*i UZ POMOZTE BO MA je***!
Riešenie technických problémov:
Pred zakladaním novej témy s technickým problémom pri hrách najskôr výskušajte tieto veci:
* Stiahnúť a nainštalovať posledné verzie ovládačov k hardware a updaty k systému.
* Vypnúť AA (AntiAliasing) a AF (Anisotropic Filtering).
* Znížiť rozlišenie na 800x600.
* Znížiť alebo podtaktovat hodnoty overclockingu.
* Vyčistiť a defragmentovať registre, PC skontrolovať antivírovým programom a ad-aware programom.
* Skontrolovať, či je Bios aktuálny (využiť Live Update)
* Pri online hraní: Vypnúť firewall, nainštalovať posledné patche a v prípade neoriginálnej verzii hráť na crackovaných serveroch.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=14667
Pred zakladaním novej témy s technickým problémom pri hrách najskôr výskušajte tieto veci:
* Stiahnúť a nainštalovať posledné verzie ovládačov k hardware a updaty k systému.
* Vyčistiť a defragmentovať registre, PC skontrolovať antivírovým programom a ad-aware programom.
* Pri online hraní: Vypnúť firewall, nainštalovať posledné patche a v prípade neoriginálnej verzii hráť na crackovaných serveroch.
-
Pudzian
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
a to si mi ako co teraz tym poradil??? omg, hej vypnem si AA ale to az v hre KED MI POJDE NAINSTALOVAT kua. chapes ze ja sa dostanem po instal zadam serial ok a uz ma vyhodi a vypise tu hlasku ku ktorej som dal screenjuro145 napísal:Riešenie technických problémov: