gamepad nefunkcny v NHL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

gamepad nefunkcny v NHL

Príspevok od používateľa shanoy »

Ahojte... mam gamepad od Logitechu. Vyklalibroval som ho a vsetko okolo neho, v hrách ide no nejde mi v NHL 2006/2007.. Proste zapnem NHL a v menu mi ten kurzor ci co to je stale mi to beha sem a tam nejde nic vybrat.. no podarila sa mi zalozoit nova hra a v nej ovladanie funguje, no fakt nechapem preco mi to v otm menu robi.... Neviete mi poradit?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ten isty problem mam aj vsade ide v poho ale v NHL to preste nejde, gamepad je logitech precison 14tlacitkovy...
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:ten isty problem mam aj vsade ide v poho ale v NHL to preste nejde, gamepad je logitech precison 14tlacitkovy...
presne taky isty mam aj ja logitech precison 14... fakt nefiem v com to moze byt neviete pomoct?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Možno ste to už skušali, no predsa, je tu podrobny návod bud prostrednictvom utilit alebo upravou registrou v pripade, ked ovladač nefunguje ako ma: http://www.cznhl.com/index.php?co=game/pomocn mne to nepomohlo, no ja mam takeho smejda, tak sa ani moc necudujem. Je tam sice na 06 ale pomocť by to mohlo, ked plati na rovnaky problem, rovnake riešenie.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:Možno ste to už skušali, no predsa, je tu podrobny návod bud prostrednictvom utilit alebo upravou registrou v pripade, ked ovladač nefunguje ako ma: http://www.cznhl.com/index.php?co=game/pomocn mne to nepomohlo, no ja mam takeho smejda, tak sa ani moc necudujem.
jj uprava registrov.. to som robil som to tam cele prerabal :D no nic :(

edit// no ako som zistil tak ten nas nieje v podporovaných gamepadoch :( no ale ani uprava regov nepomohla
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mas nainstalovany soft+ovladace z CDcka, ktore si dostal ku gamepadu? Pretoze som si kupil pred tyzdnom gamepad, pekne som ho nainstaloval, nakalibroval a problem nie je ziadny. Ide v NFS: Carbon, NHL06, PES6... Je to tiez Logitech.
Napísať odpoveď