Z toho výberu jedine tú starú dobrú komerčnú klasiku ELÁN
Okrem toho asi už ani žiadne slovenské kapely nepočúvam, možno raz za čas ten Desmod , IMT Smile ...
Hlas som dal IMT Smile, lebo oni ako jedini z tychto maju nejake fakt dobre skladby aj ked z cias minulych (Vrany, Nepoznam, Neda sa ujst,...), tie nove uz za vela nestoja. Na druhej strane Peha sa teraz blysla albumom ale na tvorbu IMT to u mna este stale nema.
Inak vyborny album je od skupiny No Gravity - Inverzia
DESMOD a stary dobry Elán (teda nie produkciu tohto storocia, lebo ta sa mi nepaci), od Hodiny Anglictiny do minulosti su super songy, albumy..
obcas si vypocujem No Gravity a este obcasnejsie Nocaden
Nápodobne.. slovenských interpretov nemusím, ale ak nutne treba, tak snáď ten Desmod.. ..v krajných prípadoch aj No Name. Pár rokov dozadu som však "žral" B3 a Happy Melon..
pHysIQ napísal:dafo vela ludi oblubuje kapelu DESmod. A nechapem preco potom chyba v tvojom hlasovani. pls doplnit do hlasovania kapelu DESmod a Gladiator. Dakujem
Colortraincleaner napísal:Horkyze slize su podla ma skvostna skupina. Maju roznorode texty, dokazu zahrat viacej stylov nez radiova stanica a navjac je s nimi super zabava.
Ja som ich dlho uznaval ako naj ale album Ritero Xaperle Bax sa az tak nevydaril, aj ked aj tam sa najdu skvele songy. Navyse mi teraz zacina vadit, ze na koncertoch je vela deticiek co to vidlei len v Deke a uz sa hrnu, pritom pri starych dobrych songoch ako napr. Logicka hadanka odriekava text len mala cast publika a pritom to je z roku 2000. Ale stale si ich rad vypocujem, len fakt skoda, ze sa im so slavou prihrnuli na koncert aj ludia, ktori tam tak trochu narusaju atmosferu.
Ale texty aj hudba su super
no...viem ze to nie je prave vlastenecke, ale slovenske skupiny mi nikdy nerezali...jedine co som si vypocul, tak to bolo svojho casu B3, This Is Kevin, stary Gladiator (napriklad album Third Eye), kym zazracne nezmenili styl na ten gitarovy popovy priemer ako zvysok kapiel typu Noname, Peha a tak dalej, a Horkyze sa dali s prvymi 2 albummi, potom sa to zacalo akosi opakovat a nebolo to originalne...este aby som nezabudol, tak celkom ma prekvapili 7 Days To Winter...