potrebujem poradit, vyskytol sa mi taky problemos: uprostred hrania alebo hociajakej roboty na pc, sa mi pc same restartuje a nechapem preco prehriaty nemoze byt bo procak ma teplotu 38 stupnov
takzee win ma preinstalovany 1 den a net som nemal pripojeny a tedy mi to restartlo aj 10x ked som hral carbon a zdroj som kupoval pred rokom 400W, mne sa zda ze mi to zacalo robit vtedy ked som povysaval prach z chladica na procaku, newem
ale totok mi nerobi len pri hrach napr aj ked robim vo photoshope alebo aj inych programoch, aaa naslo nejake virusy ale na
D:\System Volume Information\_restore{FC8771B1-AAE9-47EE-8482-36EF76335B6E}\RP88
a podobnych suboroch ktore sa zacinali na to system volume information.
a som si tam vsimol ze tam su subory s windowsu som som mal pred tym, moze sa to vymazat??
edit: ale robilo mi to aj pri colin mcrea rally 2005 ale nie tak casto
mas 1GB ram alebo viacej ram-iek a to cele je 1GB?. lebo to moze to byyt aj ramkou ja som mal podobny problem. mal som 3 ramky a neboli rovnake rychle a ked jednu vitiahol tak bolo po probleme.
mam jednu gigovu, ale pred tym som mal jednu 256 PC333 a nerobilo mi to tak nevem, asi tam vyskusam jednu dat a dam vedet ale zatial davajte navrhy a rady, som moc vdacny
TO: sunavcek tebe to tiez restartovavalo, ked si vytiahol tu ram????
no mne to tiez tak robilo kedysi, vzdy ked som vypol hru tak restartlo comp alebo uprostred hry z nicoho nic modra obrazovka. Chyba bola v tom ze boli zle ovladace na grafiku som si stiahol najnovsie a teraz ziadny problem som este ani raz nevidel modru obrazovku
noo vidis aj mne modra obrazovka a biele pismenka na nej a restartne, ale to tam mam tu modru obrazovku len ked mam nejake tlacitko stlacene na klavesnici no sak vyskusam, okej zatial THX