Velky problem zo ZVUKOVKOU !! (experti)
-
Lukas05
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Velky problem zo ZVUKOVKOU !! (experti)
No tak mam jeden dlhodoby problem so Zvukom.Mam staru zvukovku soundblaster 128PCI ktora podotykam na inych pc normalne ide.No umna chrci proste nema taky zvuk ako by mala. Pripadami to ake keby ju pc spomalovalo.Neviem si stym rady.A povedal by som ze aj samotne pc je nou spomalene.
Jedine kedy zvuk ide normalne je ked vo Winampe dam tu lietajucu obrazovku vtedy zvuk ide normalne ale ked dam napriklad tento pc alebo daco otvorim zacnem robit takto zaskvrci.fakt neviem.Skual som ovladace vsetko.Aj prehadzovanie v portoch nic.
Pc mam Athlon1,3 ,192ram 50gb hdd.
PORADTE PLIZ.
Jedine kedy zvuk ide normalne je ked vo Winampe dam tu lietajucu obrazovku vtedy zvuk ide normalne ale ked dam napriklad tento pc alebo daco otvorim zacnem robit takto zaskvrci.fakt neviem.Skual som ovladace vsetko.Aj prehadzovanie v portoch nic.
Pc mam Athlon1,3 ,192ram 50gb hdd.
PORADTE PLIZ.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Lukas05
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
No tak ovladace na zvukovku som skusal vela krat...stale ten isty vysledok.
Teraz som este doinstaloval ovladace na mys ale to s tym nic nemoze mat.
a ovladace na VIA cipset som teraz nainstaloval...ale dal som tam uplne najnovsie tie nainstaluje vsetko ok a ked restartnem tak napise ze naslo novy hardware IVA bus IDE driver a nechce to nainstalovat...nezoberie ziadne cd ani nic.
Ale ked nainstalujem starsie tak v pohode ale nic nepribudne v spravcovi zariadeni...shit.
Tak co?
Teraz som este doinstaloval ovladace na mys ale to s tym nic nemoze mat.
a ovladace na VIA cipset som teraz nainstaloval...ale dal som tam uplne najnovsie tie nainstaluje vsetko ok a ked restartnem tak napise ze naslo novy hardware IVA bus IDE driver a nechce to nainstalovat...nezoberie ziadne cd ani nic.
Ale ked nainstalujem starsie tak v pohode ale nic nepribudne v spravcovi zariadeni...shit.
Tak co?