HIP-HOP
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vitusko to velmi dobre vystihol a stotoznujem sa s jeho nazorom cest vynimkam ktori posuvaju scenu dalej...a to vo vsetkych smeroch teda b-bojing,dj-ing,grafity,rep. a takym ktory maju talent a pokusaju sa predrat hore...Ale taki ktori idu do toho len preto aby z toho ziskali "slavu" resp popularitu tak takych radsej zavriet do jednej klietky 
-
jin
VIP
Diki za podporupinco napísal:jin153: normalne som si tvoj prispevok musel precitat 2x, aby som sa ubezpecil, ze sa tu naozaj nasiel niekto, kto to vie tak krasne napisat. Podla mna mas pravdu, ale pockaj na reakcie ostatnych, doslova ta ukamenuju prispevkami, ako si si mohol dovolit nieco take napisat.
Pokial niekto proti mojmu nazoru niekto nieco ma som pripravney si ho hajit.
mne sa veľmi páčil názor Rogera Glovera na tento štýl hudby, ktorý vyslovil v rozhovore pre TA3 a celkom s ním súhlasím...
bolo to niečo v tomto zmysle: "Je to veľmi dobrý spôsob sebavyjadrenia. Ale pre mňa to nie je hudba v pravom slova zmysle. Pre mňa je hudba niečo čo vznikne zosúladením viacerých nástrojov a nie niečo čo vznikne v počítači."
ja by som len dodal toľko... Hip-Hop nemám rád... a to hlavne z dvoch dôvodov: je to elektronický žáner, všetko sa robí cez počítače atď... chýbajú mi tam hudobné nástroje a to veľmi... po druhé - absencia spevu... ako ok... nie je to práve o tom, ale predsa to mi tam chýba... po tretie, strašne komerčné ladenie... nepáči sa mi tiež ako rôzny mladý ľudia hovoria, že počúvajú hip-hop, aby niekde zapadli, nosia rôznu HH módu a pritom nevedia nič o hip-hop, jeho vzniku, histórii, o pôvodných myšlienkach atď... nepáči sa mi až prílišná vulgárnosť väčšiny textov... ako vo väčšine by som tie myšlienky vedel vyjadriť slušnejšie... uznám, že niekedy je tam nejaké to slovíčko nutné, ale proste v takom kvante ako je v súčastnosti u hiphoperov bežné mi pôsobí nutkanie na zvracanie... a to ako to všetci opakujú a používajú ich slová duplom... a už vôbec sa mi nepáčia pesničky typu - som z ulice (pritom je ovešaný kilami zlata...neviem ktorý ďaľší človek z ulice si to môže dovoliť)... alebo typu keď niekto repuje ako repuje, aký je úžastný a robí sa najvyšším z najvyšších (len máloktorý spomenie aj, že je skromný)... alebo už vôbec sa mi nepáčia texty v ktorých zhadzujú iných a v mnohých prípadoch lepších spevákov... neviem či to robia zo závisti alebo prečo... potom to vo mne evokuje ešte väčšiu nenávisť k týmto ľuďom...
mám však úctu k hip-hoperom a ich priaznivcom, ale len k takým, ktorý sa proste do toho rozumejú, ktorý tým možno, že žijú, ktorý nepotrebujú ťažké zlaté reťaze, nohavice pod kolenami a podobne na to aby vyjadrili svoje myšlienky... k tým, čo nepoužívajú za kažú cenu vulgarizmus na to aby boli zaujímavý... atď...
bolo to niečo v tomto zmysle: "Je to veľmi dobrý spôsob sebavyjadrenia. Ale pre mňa to nie je hudba v pravom slova zmysle. Pre mňa je hudba niečo čo vznikne zosúladením viacerých nástrojov a nie niečo čo vznikne v počítači."
ja by som len dodal toľko... Hip-Hop nemám rád... a to hlavne z dvoch dôvodov: je to elektronický žáner, všetko sa robí cez počítače atď... chýbajú mi tam hudobné nástroje a to veľmi... po druhé - absencia spevu... ako ok... nie je to práve o tom, ale predsa to mi tam chýba... po tretie, strašne komerčné ladenie... nepáči sa mi tiež ako rôzny mladý ľudia hovoria, že počúvajú hip-hop, aby niekde zapadli, nosia rôznu HH módu a pritom nevedia nič o hip-hop, jeho vzniku, histórii, o pôvodných myšlienkach atď... nepáči sa mi až prílišná vulgárnosť väčšiny textov... ako vo väčšine by som tie myšlienky vedel vyjadriť slušnejšie... uznám, že niekedy je tam nejaké to slovíčko nutné, ale proste v takom kvante ako je v súčastnosti u hiphoperov bežné mi pôsobí nutkanie na zvracanie... a to ako to všetci opakujú a používajú ich slová duplom... a už vôbec sa mi nepáčia pesničky typu - som z ulice (pritom je ovešaný kilami zlata...neviem ktorý ďaľší človek z ulice si to môže dovoliť)... alebo typu keď niekto repuje ako repuje, aký je úžastný a robí sa najvyšším z najvyšších (len máloktorý spomenie aj, že je skromný)... alebo už vôbec sa mi nepáčia texty v ktorých zhadzujú iných a v mnohých prípadoch lepších spevákov... neviem či to robia zo závisti alebo prečo... potom to vo mne evokuje ešte väčšiu nenávisť k týmto ľuďom...
mám však úctu k hip-hoperom a ich priaznivcom, ale len k takým, ktorý sa proste do toho rozumejú, ktorý tým možno, že žijú, ktorý nepotrebujú ťažké zlaté reťaze, nohavice pod kolenami a podobne na to aby vyjadrili svoje myšlienky... k tým, čo nepoužívajú za kažú cenu vulgarizmus na to aby boli zaujímavý... atď...
-
bombastic
Light Expert
a.m.o. a cisty v avione
a.m.o. a cisty v avione...boli ste tam nekto? ak hej ake to tam bolo podla vas? ja som tam bol a podla mna to tam a.m.o. pekne rozbalili...boli perfektni
cisty a slipo sa tez dali ale moe opak a amenko boli brutalni
cisty a slipo sa tez dali ale moe opak a amenko boli brutalni
presne moj nazor....a presne pre toto nemama rada KF....odhliadnuc od textov sa podla mna rytmo spraaava ako uplny chudak....ja osobne ho do slovenskeho Hip-Hop-u ani do rapu nezaradujem..co sa tyka mna.....tak eNeS su u mna na prvom mieste...dokazuje to tych peknych 11 rockou co su tu....a takisto sa mi teraz celkom fajn rysuje h16...aj ked v ich textoch opakuju vacsinou to co uz vsetci povedali.....maju peckove flowy......toť moj nazor.....dudinko napísal:Hip-Hopovu hudbu milujem, no zase nenavidim styl obliekania a styl spravania sa. Nemam rad tie ciapky s rozpetim 30 cm, ovesany retazmi jak vianocny stromcek a seka machra a najvescieho... Vela ludi si myli pojem hudba a styl co je presnym prikladom Hip-Hopu a hip-hopovej "kultury".
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Re: HIP-HOP:)
Ked dto nepocuvas naco lezes do tejto temy.. nie len na hojkovi ale na celom svete ma miesto KAZDY bez ohladu na to aky je co pocuva kolko ma penazi a co si oblieka..softimager napísal:Pocuj, zivotopisi aj chorobopisi si najdi v google, a s hip-hopom neotravuj, nie kazdi to tu pocuva.
TRANCE RULEZZZZZ
a k tym zivotopisom.. naco sa mi smrtelnici mame zaoberat zivotopismi ciernych gangsta raperov ktorym sa aj tak nikto z vas nebude podobat nech si oblece co chce.. ja mam na americky rap nazor taky ze teraz sa jednoznacne robi len pre peniaze.. a male decka ho zeru.. nie je tan "raper" kto vie naspamet text rytmusa ale ten co hip hop citi srdcom a snazi sa prenho urobit co najviac.. nie len to ze si na krk zavesi g-unit.. tolko moj skromny nazor..
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
bax napísal:mne sa veľmi páčil názor Rogera Glovera na tento štýl hudby, ktorý vyslovil v rozhovore pre TA3 a celkom s ním súhlasím...
a konecne nejaky "antihip-hoper" rozumne zdovodnil preco tuto kulturu nema rad.. respect..
mám taký pocit ako keby na Slovenskej rapovej scene abstinovala kvalita textov , vlastne vsetko je to len o tom istom ( samochvala , zje*ať iných , zhodiť zaciatocníkov a neuspesnych a zas samochvala ) proste uz je kazda piesen len o tom : Sme Ti a Ti , Mame kopec prachov a ku*iev,vsetci ste z nas na makko , ucte sa od nas , rozbijeme vam hubu a pod. nezmysly ..
žeby neschopnosť vymyslieť nieco nove a kvalitne
Nieje tak ?
žeby neschopnosť vymyslieť nieco nove a kvalitne
Nieje tak ?
Nevravím , niektoré sú fakt kvalitné texty , kvalitne vymyslené , dejovo plné , nadvazujuce, ale naozaj sa mi zdá ako keby sa to len okolo toho krútilo česť výnimkám ..
btw pre pobavenie , pamatam ked som prvy krat pocul h1n , vravím si : " Teda Tí musia byť búchači , na tie silne texty , tak som našiel foto a skoro som sa umočil k smiechu ( btw a rád si ich doteraz niekedy vypocujem )

btw pre pobavenie , pamatam ked som prvy krat pocul h1n , vravím si : " Teda Tí musia byť búchači , na tie silne texty , tak som našiel foto a skoro som sa umočil k smiechu ( btw a rád si ich doteraz niekedy vypocujem )

1. Na margo toho, potom pre teba hudba nie je ziadna elktronicka musc napr Drumn a bass, house atd, chapem spravne?bax napísal:mne sa veľmi páčil názor Rogera Glovera na tento štýl hudby, ktorý vyslovil v rozhovore pre TA3 a celkom s ním súhlasím...
.
2: Komercne ladenie? Ved kazdy chce byt uspesny,nie?Nerozmiem celkom
3 Mladi ludia pocuvajuci HH aby niekde zapadli...
Prosim ta a co to ma spolocne primarne s HH a kulturou ako takou?Nie je to problem tych mladencov?A myslim ze v tomto pripaade mozme zovseobecnit a povedat ze to je nielen u HH ale vsade nie?
4 Prilisna vulgarnost.... Mozes uviest nejake priklady vynimajuc KF?
5. Vies, konfllikt je jednym z hlavnych atributov rapu len tolko k tomu
Nechcem vyryvat, chcem spoznat tvoju "relevantnost"
Súhlas s tebou. Hip-hop nie je umenie. Kúpim grep, ošúpem grep.. to dokáže každýjin153 napísal:Diki za podporu![]()
Pokial niekto proti mojmu nazoru niekto nieco ma som pripravney si ho hajit.
- dosť slabota
-
m3thod-man
Star
pocuj Frikso, chod na racej na http://www.backstreet.net a tam si vypisuj blbosti a nie do temy o ktorej nemas vobec sajnu... vypocul si si 3 pesnicky od kontrafatku a mama ti to zakazala pocuvat ze tam nadavaju, tak aby si medzi skejtakmi nevyzeral ako decko si si precital na internete mudre reci o hip-hop a teraz rozdavas rozumi ako majster sveta..Frikso napísal:abstraktt:Tak malý výber?? Tak to mas veru velmi úzky rozhľad o hudobnom svete, keď nič iné nepoznáš. Nič v zlom, ale no name ma duchaplnejšie texty ako hocjaky raper.
tak to potom plati o trvojom rozhladeFrikso napísal:abstraktt:Tak malý výber?? Tak to mas veru velmi úzky rozhľad o hudobnom svete, keď nič iné nepoznáš. Nič v zlom, ale no name ma duchaplnejšie texty ako hocjaky raper.
No name, kde timko sa snazi svojimi kvazi metaforami vytvorit dojem ze tie texty co robi su duchaplne a maju nejaku myslienku pritom su to len nelogicke zlataniny at o nemozes popriet
ja mam uzky pohlad na hudbu, to si odkial zobral???