Momoo, a čisto náhodou si si neresetol bios? Lebo ak áno, tak aj to môže byť tvoj problém. Ja som raz taký šikovníček bol, a PC sa vypínal every 15 minutes
mno nevem ako to je s tym zdrojom mam 400w a zatial funguje a ani nepiska, grafika neviem ci sa prehrieva, aa dnes mi ho znova restartlo ked som hral carbon, tak asi ovladacmi to nebude ece vyskusam tu ramku tam dat spat a uvidim, ak ani to nepomoze tak skusim ten zdroj
momoo napísal:mam jednu gigovu, ale pred tym som mal jednu 256 PC333 a nerobilo mi to tak nevem, asi tam vyskusam jednu dat a dam vedet ale zatial davajte navrhy a rady, som moc vdacny
TO: sunavcek tebe to tiez restartovavalo, ked si vytiahol tu ram????
mam jednu skusenost..neviem ci pomoze...proste..kamos chcel najnovsie ovladace na grafiku...tak som mu ich stiahol..lenze ked nainstaloval tie ovladace stale sa mu resetoval PC...dal ich prec dal tam stare(orginalne ku grafike) a ide mu to v poho....mozno je problem prave tam
takze je tu asi zaver tejto temy:
ZISTENIE: !!! RAM !!! dal som tam tu povodnu ramku (256) a uz to ide v pohode, nechapem tomu, ale sak to mi je uz vlastne jedno ked mi to uz nerestartuvava, tak dakujem vsetkym ktori mi poradili THX