Vopred Dik;-)
RS(redakcny system)
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
RS(redakcny system)
Ahojte neviete kde najdem niaky Free redakcny system a dobry ? Hladat som pouzil ale nic som nenasiel
takze Please
Vopred Dik;-)
Vopred Dik;-)
Používam redakčný systém e107, môžem len odporučiť. Všetky moduly sa inštalujú a v prípade, že sa ich rozhodneš nepoužívať, stačí ich jednoducho odinštalovať. K administrácii nepotrebuješ žiadnú znalosť programovania.
Pokiaľ sa rozhodneš, ozvi sa!
Pozri slovenskú stránku redakčného systému e107:

Pokiaľ sa rozhodneš, ozvi sa!
Pozri slovenskú stránku redakčného systému e107:
Kód: Vybrať všetko
www.e107.sk
-
mastermind
VIP
Kazdy podla svojej chuti. UnitedNuke.
http://www.phpnuke.skVed tam dohromady nic nie je.verbal napísal: ..pozri slovenskú stránku redakčného systému e107:Kód: Vybrať všetko
www.e107.sk
dobrá stránka je aj
... ale ne šecky sa tam free 
http://cmsmatrix.org/
neboj, neboj, vela dobrych je freeNosferatu napísal:dobrá stránka je aj... ale ne šecky sa tam freeKód: Vybrať všetko
http://cmsmatrix.org/
Ako programator mozem povedat, ze Joomla je do istej miery premakana, ale na druhu stranu zbytocne ozrutna, komplexna a niektore zasadne veci v nej stale chybaju. Ja osobne zavrhujem jej pouzivanie uplne. Osobne pouzivam svoje vlastne CMS, ale aj taky Wordpress, alebo TYPO3 (alebo mensi bracek TypoLight) su fajn.
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
K:CMS - Momentálne používam, a odporúčam...neskutočne výborne SEO
Joomla - To fakt neodporúčam...možno novšia verzia je lepšia, ale naposledy ked som to mal tak som si trhal vlasy
Wordpress - Výhodny pre blogerov, jednoduchosť
Php-fusion - Teraz je nová verzia ktoru som nemal možnosť testovať...ale verzia 6 je na tom velmi biedne, hlavne po bezpečnostnej stránke
Snews - Takmer najlepší systém aký som videl, všetko je v jednom súbore a je to napísane fakt prehladne a pekne, a dokonca tak že aj začiatočník v phpčku ako napríklad ja si dokáže jednoducho pripísať rozne modifikácie...
Cms made simple - Taktiež pekný systém pre menšie weby alebo blogy
Joomla - To fakt neodporúčam...možno novšia verzia je lepšia, ale naposledy ked som to mal tak som si trhal vlasy
Wordpress - Výhodny pre blogerov, jednoduchosť
Php-fusion - Teraz je nová verzia ktoru som nemal možnosť testovať...ale verzia 6 je na tom velmi biedne, hlavne po bezpečnostnej stránke
Snews - Takmer najlepší systém aký som videl, všetko je v jednom súbore a je to napísane fakt prehladne a pekne, a dokonca tak že aj začiatočník v phpčku ako napríklad ja si dokáže jednoducho pripísať rozne modifikácie...
Cms made simple - Taktiež pekný systém pre menšie weby alebo blogy
ved ty si odporujes v jednej vete.:M4jco:. napísal:Snews - Takmer najlepší systém aký som videl, všetko je v jednom súbore a je to napísane fakt prehladne a pekne, a dokonca tak že aj začiatočník v phpčku ako napríklad ja si dokáže jednoducho pripísať rozne modifikácie...
snews je male (minimalna funkcnost), rychlo nahoditelne ... ale inak bieda ... kod jednoucelovy, tazko upravitelny a aj neprehladny - vid vsetko v jednom subore .. nasledne aj pomale
Tak ozivim trocha tuto temu, mozno sa od roku 2006 nieco zmenilo 
Neviete o nejakom jednoduchom cms, kde by som si vedel nejako jednoducho upravovat menu a co sa v akej polozke menu bude zobrazovat + moznost nejakej foto, pripadne video, galerie?
Skusal som joomlu, pretoze sa mi zdala najvhodnejsia, ale zda sa mi dost chaoticka a obrovska = ma vela (az prilis vela) zbytocnych funkcii.
Tiez som skusal take veci ako phpNUke, fusion, drupal trz idem vyskusat wordpress co to spravi...
Vsetko skusam len tak letmo, vy co mate skusenosti, napiste mi na ktory cms by som sa mohol zamerat.
Ide mi hlavne o jednoduchost (stranku po vytvoreni nebudem spravovat ja a nejako to treba dotycnemu aj vysvetlit
)
Neviete o nejakom jednoduchom cms, kde by som si vedel nejako jednoducho upravovat menu a co sa v akej polozke menu bude zobrazovat + moznost nejakej foto, pripadne video, galerie?
Skusal som joomlu, pretoze sa mi zdala najvhodnejsia, ale zda sa mi dost chaoticka a obrovska = ma vela (az prilis vela) zbytocnych funkcii.
Tiez som skusal take veci ako phpNUke, fusion, drupal trz idem vyskusat wordpress co to spravi...
Vsetko skusam len tak letmo, vy co mate skusenosti, napiste mi na ktory cms by som sa mohol zamerat.
Ide mi hlavne o jednoduchost (stranku po vytvoreni nebudem spravovat ja a nejako to treba dotycnemu aj vysvetlit