to znamena ako keby si ho nicil ANO aj ty,mal si mu jednu drbnut na papulugfru napísal:pocuvaj ma, vravel som ja nieco o tom, ze som to nicil ja?
Ja iba opisujem dej...
Kino
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Typicky priklad zasopleneho "machra" ktory sa predvadza pred kamaratmi. Chcel by som ho videt keby tam nemal kamaratov, ani by v tom kine prdelov nehybol. Kino nieje odreagovanie pre deti ktore v domacnosti nemozu prejavit svoj nazor a tak si svoje zakomplexovane hormony vybijaju mimo dozoru. Je to ubohe 
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
seth82
Darca
za toto by som niektore individua v kine zaje***...doslova...chodievam tu do kina casto a nanestastie anglicke deti vyhrali cenu za najproblemovejsie a najvytrznejsie decka v EU....a ti co robili ten prieskum sa jednoznacne nemylili...to su ciste ryze...da to na seba cim viac sustakoviny, tym lepsie, hlavne ze je na nej ADIDAS, nike, umbro, puma, diadora alebo nejake ine podobne popove znacky, siltovku, a kapucnu ak sa da, nakupi to 3 kila pukancov, ide to do kina a cely cas sa bavi s telefonom a hladi do toho vedra so zranicou,z filmu chu*a ma, kope to do sedadiel, rehoce sa z kazdej blbosti (hlavne ak je to prave nevhodne) a samozrejme su aj priblble poznamky...ja by som to ZAKAZAL do kina chodit takto obleceny, proste nejako solidne, nech vidno ze ma o to zaujem, nie ako keby prisiel z treningu zasmradeny v kinosale s dalsimi 200 ludmi... Do anglickych klubov je vecer povoleny vstup len v solidnom obleceni, nehovorim, ze sako a kosela, ale normalne rifle, kosela, nieco stylove proste....tak by to malo byt aj v kine a mali by zriadit predstavenia 2 krat za den, kde by bolo zakazane zrat a pit...myslim ze kazdy tie 2 hodinky bez pukancov a koly vydrzi...ako filmovy fanatik (nie samozvany, plus studium) by som ich tam na mieste postrielal...takych dementov fakt nemusim...jaj teraz som si vylial zlost, co sa vo mne nahromadila pocas vsetkych tych predstaveni tuna....
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
Runes
Addict
Re: Kino
no takehoto debila by som asi vytiahol von a prefackal minimalne zato ze na male decko zaondi "zjeXes" a k teme ano aj ja robim bordel ale ten je aspon vtipny nie devastujuci napr na Crosroads sme s bratom hadzaly jeden zahul za druhym a ludia sa bavily nemali nic proti tomu proste ked robis bordel tak aspon nech sa bavia seci pripadne ked primne sedia daky v poho ludia tak sa dam do debaty alebo tak ale proste najprv treba zistit ci v tvojom radiuse (posobenie tvojho bordelu) dakomu nevadis ne jak minule idem do kina a typek vedla mna vytahne rezen zo zemakovim salatom a cibulou som kukal jak puk to tam smrdelo ze azgfru napísal:Tak co? Robite v kine bordel?![]()
My sme dnes boli so skolou v kine, kamarat, ktory sedel pri mne odtrhol opierku na ruku a hodil to za seba. Potom sa mu to vratilo a odhodil to znova (bolo pocut Auuuu). Vytacal cisla znamych, ktori boli v kine tiez. A ked niekto isiel okolo vravel: Do piciiii
Okolo nas bezal jeden maly ziacik a kamos mu hovori: Nebez lebo sa zjebes!![]()
Neviem co pred tym pil
Jednoducho zabava
tak co? aj vy to robite?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Re: Kino
a na to si akoze este aj hrdy? ty bulo jedno. jaj boze.vy si ani do kina nezasluzite ist, byt vasim ucitelom tak vas nevezmem do kina ale pred kino ze by ste v zime pekne stali a preckali dve hodiny, neh si to potom neskor vazite. mor na vas!gfru napísal:Tak co? Robite v kine bordel?![]()
My sme dnes boli so skolou v kine, kamarat, ktory sedel pri mne odtrhol opierku na ruku a hodil to za seba. Potom sa mu to vratilo a odhodil to znova (bolo pocut Auuuu). Vytacal cisla znamych, ktori boli v kine tiez. A ked niekto isiel okolo vravel: Do piciiii
Okolo nas bezal jeden maly ziacik a kamos mu hovori: Nebez lebo sa zjebes!![]()
Neviem co pred tym pil
Jednoducho zabava
tak co? aj vy to robite?
-
krupica_dnb
Medium Professional