Zvadzanie
Zvadzanie
Co sa vam najviac paci ked si predstavime atmosferu sami doma/hotel letme svetlo zena v spodnom pradle...a napiste ako by sa vam pacilo pokracovanie
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Colortraincleaner
Medium Star
Viem si to predstaviť úplne živo : zapálil by som si červenú Cleu , nie dlhú a zavolal na dievča , aby doniesla fľašku dobre vychladeného koňaku keďže je teplo.Povedal by som jej , aby mi naliala za jeden ... keď by som ho dopil , povedal by som jej , aby mi ešte aj do druhej nohy naliala a išla mi spraviť nejakú žranicu , že mi vyhladlo ...
Kým by bola ona robila žranicu , ja by som si drbol ešte za nejaký štyri , aby som chytil náladu , lenže ako klasická žena , tak jej prihorela žranica , prišla sa sťažovať ku mne , povedal by som jej , aby mi naliala zo žiaľu za jeden a išla skúsiť ešte raz ..
Tak by žena išla skúsiť variť zas a by som dorazil fľašku .. Keď by mi doniesla jedlo , sp1čoval by som ju , že stojí za hovno a po zjedení by som obrgcal celú gaučovku , vyfackal ženu a zaspal ...
No môže byť krajšia predstava ?
// práve som videl v Kobre 11 nášho Jurka Kukuru
to je lolo
Kým by bola ona robila žranicu , ja by som si drbol ešte za nejaký štyri , aby som chytil náladu , lenže ako klasická žena , tak jej prihorela žranica , prišla sa sťažovať ku mne , povedal by som jej , aby mi naliala zo žiaľu za jeden a išla skúsiť ešte raz ..
Tak by žena išla skúsiť variť zas a by som dorazil fľašku .. Keď by mi doniesla jedlo , sp1čoval by som ju , že stojí za hovno a po zjedení by som obrgcal celú gaučovku , vyfackal ženu a zaspal ...
// práve som videl v Kobre 11 nášho Jurka Kukuru
-
r4wMUnt34q
Star
wow.. taketo dobre nieco som uz dlho necital... 100 bodov z 10 - tich..schw33k napísal:Viem si to predstaviť úplne živo
....
uz som z tej romantiky presladeny...
ale ja by som pokracoval za normalnych okolnosti... no cim asi... pozreli by sme si telku, alebo dali kupel a potom sup do postielky,a este predtym pocas tych aktivit, by sme sa zvadzali ( co by nas samozrejme este viac vydrazdilo) ...
ja som si srandu nerobil z chlapa vôbec nerobil.. no možno by som ju nevyfackal , ale inak si to viem predstaviťr4wMUnt34q napísal:Mrzi ma, ze si tu takto z teba robia srandu..
Ako už aj pinco napísal ja som taký romantik,že proste na nejaké dievčenské baláchanie niesom , takže moja žena si toho veľa neužije ..
Ale samozrejme berte to ako joke , som rad že sa páčilo
ps: pinco dík za k+
-
r4wMUnt34q
Star
Boze, tuto nema nikto fantaziu ? Mozes aj napisat, ako by si chcel, aby ta ona zvadzala.. Je to pekne a vramci predohry by sa to nemalo zanedbavat.. Cim lepsia predohra, tym by mal byt lepsi sex..will.i.am napísal:no tak neviem na co by bolo zvadzanie v tomto momente??? ved ked mate sukromie, pritmie a ona je uz v spodnom pradle, naco ju chces zvadzat??? ked pozves kocku na kavu vtedu je mas zvadzat aby ste sa dostali tam kam si napisal. a potom to uz asi bude zrejmeee...