Potreboval by som dat do mojho webu hudbu ako to funguje ?poradte pls nejaki ten kod a radi dakujem
HUDBA DO WEBU???
HUDBA DO WEBU???
Mozno to uz taka tama je nuz nenasol som sorac keed je ale pls nemazte nutne potebuje.Dik.
Potreboval by som dat do mojho webu hudbu ako to funguje ?poradte pls nejaki ten kod a radi dakujem
Re: HUDBA DO WEBU???
myslis tak ze ked niekto na nieco klikne ze sa mu to prehra ?Baciiik napísal:Mozno to uz taka tama je nuz nenasol som sorac keed je ale pls nemazte nutne potebuje.Dik.
Re: HUDBA DO WEBU???
ee normalne si da do browsera www.???.??.czsnake2 napísal:myslis tak ze ked niekto na nieco klikne ze sa mu to prehra ?
a hned sa spusti automaticky hudba da sa to ?
alebo mozes mi povedat aj tak jak si to myslel ty ..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
daj toto pred HEAD :
ak je to blbost tak ma opravte ale mne to fakcilo na stranke
Kód: Vybrať všetko
<bgsound src="http://cesta_suboru/subor.wav" loop="-1">-
mastermind
VIP
-
masterdead
SysAdmin
hudba na pozadi je dobra pokial je jemna a celkom potichu, mozes to spravit pomocou nejakych apletov(flash, java a pod). ak uz si stojis za svojim ze chces tam hudbu tak daj aspon na zaciatku na vyber on/off
OT:mozes sa stat ze niekto ako ja bude pocuvat hudbu cez sluchatka a celkom hlasno nabehnem na page a dostanem infarkt
uz sa mi to stalo 
OT:mozes sa stat ze niekto ako ja bude pocuvat hudbu cez sluchatka a celkom hlasno nabehnem na page a dostanem infarkt