prosim vas mam taky mensi problem... mam teda som mal origos nfs carbon nainstaloval som ho a hral no origos som musel vratit.. tak ze si to origos napalim no nic z toho a hra nejde hrat bez cd... poradite mi co mam spravit aby mi hra isla aj bez cd-cka? prosííím chme uz hrat
shanoy napísal:prosim vas mam taky mensi problem... mam teda som mal origos nfs carbon nainstaloval som ho a hral no origos som musel vratit.. tak ze si to origos napalim no nic z toho a hra nejde hrat bez cd... poradite mi co mam spravit aby mi hra isla aj bez cd-cka? prosííím chme uz hrat
Pozicaj si od kamosa cd orgosku zase a vytvori si image z toho cd alebo dvd a hod do do softu:Alcohol 120 alebo demon.V tom softe si vytvoris aj ten image z cd.
shanoy napísal:prosim vas mam taky mensi problem... mam teda som mal origos nfs carbon nainstaloval som ho a hral no origos som musel vratit.. tak ze si to origos napalim no nic z toho a hra nejde hrat bez cd... poradite mi co mam spravit aby mi hra isla aj bez cd-cka? prosííím chme uz hrat
Baciiik napísal:Pozicaj si od kamosa cd orgosku zase a vytvori si image z toho cd alebo dvd a hod do do softu:Alcohol 120 alebo demon.V tom softe si vytvoris aj ten image z cd.
Skopíruj dátový obsah orig. DVD a pridaj k tomu crack od pána Razora1911.
Mám jeden problém, no takže mám nainštalovanú hru a normálne ju už hrám, lenže neviem čím to je, ale ak tlačím plyn tak niekedy sa mi plyn zasekne a idete samo dopredu a vtedy neviem zabáčať a keď to ide samo tláčam napr. do ľava a potom zrazu to ide ľava o 3 ekundy neskor tak sa to nedáááá hrať sakra, vždy narazím do steny pri drifte to nieje najlepšie tak pls poradťe že čím to je to je umňa problém alebo v hre?? A ako to napravým? pls poradte chcem si už konečne poriadne zahrať!!
sakra halOOOOOOOOOOO
to nikomu este nezhabali policajti auto?
mne ano a potrebujem vediet ci mi ho vratia spat :roll
teraz neviem co mam robit mam trapnu RX8
->slavo<- napísal:sakra halOOOOOOOOOOO
mozes si ho odkupit s5... sa mi zda... v MW to tak bolo
->slavo<- napísal:sakra halOOOOOOOOOOO
trapnu RX8???. uz som na nej prešiel viac ako 50% hry a ak prehrám tak len so scoutom (stalo sa, ze som predbehol aj jeho)
///edit- takze na rx8 celkovo 68% a dostal som na nej aj 3. bossa.
Chcem sa spytat jednu vec. Kazdy jeden zavod ma nahanaju policajti.Uz som si aj kupil to za 1000,- aby moje auto si nevsimali ale nepomaha, co mam robit, aby ma kazdy zavod nenahanali ? Skusil som aj ist na uplne ine uzemie ale tam to iste, kazdu trat idu po mne
Tak dnes som hral a vyhral som nad dalsim bossom, ale len co som vyhral a prisla mi zaroven SMS ze sa mam dostavit tam a tam, hra padla
Takze mozem odznova,super