Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja mam pinacolada lebo kamos raz mal dom pinacoladu z teska a mne to strasne chutilo tak mi povedal ze som pinacolada a ptm som mal este palmer...kamos mi dal nalepku nejakej znacky palmer (nieco ako adio alebo nidecker)..to mam aj na icq a z toho kmosi parkouristi spravili ze palmex (bilea sila
:D )..ale inac ma vsetci volaju šebo,šebko,šebi,šebert (to je vlastne šebo+mrd)..to je od priezviska odvodene 
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
nejakymarko
Addict
-
bLaCk.ShEeP
Amateur
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ehm nordkapp = north cape ( severny mys ) = najsevernejsie miesto europy ( 71°1′N 25°47′E ) ...
... _PB ... z azetu .. jasna prislusnost podla ŠPZ ( Pov. Bystrica ) ...
... no a preco teda zrovna takto ?? .. bo na azete sa mi nejako neslo prihlasit na dovtedajsi nick, tak som sa rozhodol vytvorit novy ... vzdy som mal rad motorky, specialne endura, a este specialnejsie ked to bolo skombinovane s nejakou expedicnou cestou( velmi dlhym vyletom )
... no a vzdy ma bralo toto miesto , vzdy som tuzil navstivit ho ... no a tesne pred tym som cital test Aprilie Caponord ( mimochodom tiez nazov Nordkappu ) Raid .. tak som si spomenul
... a bolo to na svete ...
... btw. na ICQ uzivam moj drívjejší nick m@TTo ... ako inak utvorene z mena

... _PB ... z azetu .. jasna prislusnost podla ŠPZ ( Pov. Bystrica ) ...
... no a preco teda zrovna takto ?? .. bo na azete sa mi nejako neslo prihlasit na dovtedajsi nick, tak som sa rozhodol vytvorit novy ... vzdy som mal rad motorky, specialne endura, a este specialnejsie ked to bolo skombinovane s nejakou expedicnou cestou( velmi dlhym vyletom )
... btw. na ICQ uzivam moj drívjejší nick m@TTo ... ako inak utvorene z mena
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
ja som HENRICH take meno mi dali rodicia
Re: kuk
a narodil si sa 15.7.1993HENRICH1571993 napísal:ja som HENRICH take meno mi dali rodicia