Otestujte si ochranu vasho PC

Informácie o software, ankety...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Otestujte si ochranu vasho PC

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tu si otestujte ci je vas PC dostatocne chraneny pred skodcami z netu
na pravej strane si dajte security check a dalej uz snad budete vediet :roll:
P.S. na to aby ste mohli spustit vsetky testy by ste mali ist cez IE

EDIT:
pre modov... teraz ma napadlo ze by ste to mohli supnut do sekcie internet a siete... ak nie tak je to fuk :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Šu-Do: Keď mi to zavíri počítač, nájdem si ťa :smt018 :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

eritrocit napísal:Šu-Do: Keď mi to zavíri počítač, nájdem si ťa :smt018 :)
inak by som ti nieco napisal... ale dostal by som basu.. :P stalo sa ti uz niekedy ze by som nieco taketo urobil ??? asi nie pretoze som neni kkt :wink: neni su tam viri a neni tam spyware ani ina havet... je to len test firewallu a antiviru...
eritrocit napísal:Somár, čo myslíš, prečo som tam za to všetko dal smailíka??? Lebo som to nemyslel vážne,ale s humorom. Už ťa poznám, viem že si jeden zo slušnejšich užívateľov. :roll: ...ale už sme OT
no dobre... sry :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Šu-Do napísal:inak by som ti nieco napisal... ale dostal by som basu.. :P stalo sa ti uz niekedy ze by som nieco taketo urobil ??? asi nie pretoze som neni kkt :wink: neni su tam viri a neni tam spyware ani ina havet... je to len test firewallu a antiviru...
Somár, čo myslíš, prečo som tam za to všetko dal smailíka??? Lebo som to nemyslel vážne,ale s humorom. Už ťa poznám, viem že si jeden zo slušnejšich užívateľov. :roll: ...ale už sme OT
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak sa mi tam páči tá hláška, že keďže nepoužívam IE 5.0+, môžem byť vystavený možnému riziku. :lol:

BTW.. okrem týchto IE testov som prešiel všetkými, len otázne je, ktoré veci zachytili moje bezpečnostné programy a ktoré veci zachytil už server môjho providera. Pretože ak niečo zachytí on a ja nie, tak som vystavený riziku voči útokom z vnútra siete môjho providera. :oops: Takže pre mňa to nemá 100% vypovedaciu hodnotu.
Napísať odpoveď