uz ma to aj oslovilo ..len neviem ako to bude ked si ju budem chciet kupit ...Ak chces nieco normalne tak toto
http://shop.sme.sk/produkt/Club-3D_GeFo ... DVI,_AGP8x
- myslim ze toto ta oslovi...
Poradte pri kupe grafiky
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
misokgb
King
HhMam 17 a mal som aj ATi kartu sice nie tu ktoru tu rozoberate vy ale mal som...
Po 3 reklamaciach z dovodu chybneho zobrazovania pixelov a grafickych chyb kvoly tomu ze vyrobca sam nastavil privysoke frekvencie som presiel na nVidiu a poviem vam nelutujem... nVidia ma dokonca aj rezervu na taktovanie z obycajnym chladicom...
A povedz mi pri kolkych novych hrach mas reklamu ze optymalizovane pre ATI a pri ktorych ze pre nVidiu ?
Ty si schlad hlavicku a nekecaj ked nevies nic z praxe.
-
xH4wK
Ach jo...
Proste ATi ma sklamalo... nVidia je lepsia a end.
Aj preto ze nVidiu si mozes v pohode taktovat do hranicnych frekvencii pretoze k nVidiam davaju proste lepsie chladice natoz ATi je uz na maxime ked sa predava... preto aj testu mozno ukazuju v ich prospech...
Ide aj o ostatne hry nie len carbon (co je podla mna aj tak volovina) a v FPS hrach je lepsia nVidia karta...
zaver podla mna: ATi je super na videa... ale nVidia na hry...
To iste ako Intel na dekodovanie videi atp (do prichodu Core2) a AMD na hry...
Proste ATi ma sklamalo... nVidia je lepsia a end.
Aj preto ze nVidiu si mozes v pohode taktovat do hranicnych frekvencii pretoze k nVidiam davaju proste lepsie chladice natoz ATi je uz na maxime ked sa predava... preto aj testu mozno ukazuju v ich prospech...
Ide aj o ostatne hry nie len carbon (co je podla mna aj tak volovina) a v FPS hrach je lepsia nVidia karta...
zaver podla mna: ATi je super na videa... ale nVidia na hry...
To iste ako Intel na dekodovanie videi atp (do prichodu Core2) a AMD na hry...
-
xH4wK
Ani by som nepovedal precitaj si lepsie v tom odkaze co som tu postol...ezechiel88 napísal:A ked vyjde toto tak nVidia moze ist do zadku aj s celym G80
Kód: Vybrať všetko
http://www.cooltechzone.com/Special_Reports/Insider_Series/ATI_R600_Details_Revealed_200604102280/
A este R600 nema podporu PS 4.0 co je v dnesnej dobe dost zaostalost ked len nedavno nasadili PS 3.0 co ja uz mam na mojej karte 2 roky...
-
blitzkrieg
Professional
asi si kupim tuto ...pisal som do 6ooo Sk ..ale uz si doplatim tu 1ooo SK aby som si kupilH@wk napísal:Inak najlepsia grafika pre AGP 8x je
http://shop.sme.sk/produkt/Club-3D_GeFo ... ,TV,_AGP8x
btw: je to uz HightEnd grafika ale da sa zohnat aj za 6000 ak vies odkial...
Ak chces nieco normalne tak toto
http://shop.sme.sk/produkt/Club-3D_GeFo ... DVI,_AGP8x
- myslim ze toto ta oslovi...
INAK Ked vyjde toto tak sa moze cela ATi zahrabat pod tie svoje s(h)ity
http://www.hrej.cz/clanky/hardware/supe ... uje-ruzky/
Kód: Vybrať všetko
http://shop.sme.sk/produkt/GAINWARD_7814_GF6800GS_256MB_TD_AGP-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
xH4wK
otazka je ci ti ten PS 3.0 v tvojej karte tie dva roky na daco bol...H@wk napísal:Ani by som nepovedal precitaj si lepsie v tom odkaze co som tu postol...
A este R600 nema podporu PS 4.0 co je v dnesnej dobe dost zaostalost ked len nedavno nasadili PS 3.0 co ja uz mam na mojej karte 2 roky...
a PS 4 je otazka buducnosti, vsak sa nikde nevyuziva masovo, kym sa dostanu k slovu shadre 4 generacie na plno tak ich ati mat urcite bude.
a neviem preco sa v kuse ludia rozdeluju na Ati a Nvidia, cim viac vyrobcov tym vacsia konkurencia, tym mam viac z dacoho vyberat, a je mi jedno ci Ati alebo Nvidia, u mna rozhoduje cena/vykon.
-
misokgb
King
No vidis, dokonca si si nasiel sam, sice stoji o liter viac, ale ked liter das viac, nic sa nestane. Prave naopak, 6800GS je nice karta, lepsia nez 1650PRO az na HDR, ktore aj tak podporuje strasne malo hier a dokopy to nic nie je. 6800GS je o dost vykonnejsia nez 1650PRO. Hry ti budu imho sekat, pretoze mas malo RAM, min. si dokup na 1.5GB RAM ak chces hrat na 6800GS hry typu Obvilion a mat z toho nejaky zazitok... BTW ak si sa rozhodol pre nV len kvoli tomu jeho kecom, tak sry ale si dost manipulovatelny... Ale 68GS dobra volba, ak si ochotny pridat ten liter. Aj ked za tu cenu by som uz pomaly predal stary crep AGP a postavil Sempron 754 s PCIe VGA, pretoze 6600Sk stoji Radeon X1950PRO co je uz ina supa, ale do PCIe, za tu cenu...compleX napísal:asi si kupim tuto ...pisal som do 6ooo Sk ..ale uz si doplatim tu 1ooo SK aby som si kupilKód: Vybrať všetko
http://shop.sme.sk/produkt/GAINWARD_7814_GF6800GS_256MB_TD_AGP
-
blitzkrieg
Professional
ja este neviem ci si ju kupim ..ale preto nVidiu chcem lebo sa mi zda byt lepsia ..preto som zalozil tento prispevok lebo som nevedel najst ziadnu nVdiu taku aku si predstavujem do AGP slotu ....teda do toho mojho ...a oblivion nevadi ze mi bude sekat ..hlavne ze mi pojde ...a este napr ked v CS 1.6 hodite smoke granat tak mi to seka ...ta RAM viem ze je problem ..ale ked vychodim SOŠ Energeticke ...tak si budem stavat comp za vlastne podla mojich predstav
a to bude potom ina masina ...nie ako teraz tato ...lebo tuto davam potom brachovi ...a chcem sa spytat ked mam AMD +2200 MHz som cital ze hry si AMD procesory automaticky pretaktuju ako to jel chladic a maticna dovoli ...a vcera ked som o 22.00 volal mamine ze chcem tu grafiku tak bolo v telefone 1 min ticha
...nevedala co ma povedat
...a tu RAM mam v plane povedat mojmu ujovi nech mi ju na vianoce kuuuupi takze uvidim ci to bude 1Gb alebu mi kupi iba 512 MB ...neviem ako vy ale ste mi dost pomohli thx
-
blitzkrieg
Professional
penazi naviac nemamH@wk napísal:ohh...
Malo by to ist s tym procakom ale ta ramka si zaslusi zvysit aspon na tych 1024... ak mas naviac peniaze nevahaj a chod do 2GB...
Inak .... radsej pod hravat BF 2 je to zazivnejsie ako nejaky oblivion
-
misokgb
King
Asi by som na tvojom mieste kupil min. 512MB RAM nech aspon Carbon neseka a nejaku VGA z bazacu... Proste pchat 6800GS do kompu s 512MB RAM, na hranie CSka a Carbonu - aj Carbon bude sekat kvoli RAM dost... Ta grafika tam bude nevyuzita... To pretaktovanie automaticke je BLBOST... Sempron mas 2200MHz alebo 2200+? Lebo medzi tym je rozdiel...
-
blitzkrieg
Professional
-
xH4wK
No mas velmi pravdepodobne 2200+ (co je asi 1200MHz) ale v praxi to znamena ze vykon mas asi taky ako intel 2200MHz ibaze AMD maju v hrach navrch... ale to je vedlajsie...compleX napísal:AMD Sempron mam +2200 MHz....a tu RAM dostanem dufam na Vianoce
To pretaktovanie je blbost
ty si trocha retard... musis provokovat ? jediny clovek ktory tu keca si ty ... jedine co si ukazal je nejaky test jednej vykonnejsej grafiky od ATi ktora je aj tak na svoj vykon draha... a nVidia ju hravo v rovnakej cenovej hladine prekona...misokgb napísal:BTW ak si sa rozhodol pre nV len kvoli tomu jeho kecom:
Vidim ze si lama... toto radsej ani nekomentujem...misokgb napísal:HDR, ktore aj tak podporuje strasne malo hier a dokopy to nic nie je
-
misokgb
King
H@wk napísal:Vidim ze si lama... toto radsej ani nekomentujem...
2200+ je 1.5GHz real
__
Realne HDR efekty: Farcry
HL2 Lost Coast
Age of Empires 3
Day of Defeat source
Counter strike source
Splinter Cell Chaos Theory
Serious Sam II
FEAR
ostatne hry pouzivaju bloom
A odporucam ti prestudovat si toto http://www.driverheaven.net/archive/ind ... 93333.html aby si trosku bol v obraze
hawk:
Ked nas tak presviečas sa aspon nauc korektne debatovat a daj dake testy ktore potvrdzuju tvoje slova.
Zato ze tebe nesla Ati dobre tak Nvidia je vseobecne lepsia.
Ked odporucas nvidiu 7600GS tak sem daj link ktory potvrdzuje ze je na tom lepsie v pomere cena/vykon ako x1650Pro(pretoze ten test som sem dal ja btw). A mozme sa normalne bavit a nie si tu kricat ze ty si retart a ten je lama.
upokoj sa hlavne a nepis prve co ta napadne, ved sa tu necheme pozabijat ale pomoct.
Ked nas tak presviečas sa aspon nauc korektne debatovat a daj dake testy ktore potvrdzuju tvoje slova.
Zato ze tebe nesla Ati dobre tak Nvidia je vseobecne lepsia.
Ked odporucas nvidiu 7600GS tak sem daj link ktory potvrdzuje ze je na tom lepsie v pomere cena/vykon ako x1650Pro(pretoze ten test som sem dal ja btw). A mozme sa normalne bavit a nie si tu kricat ze ty si retart a ten je lama.
upokoj sa hlavne a nepis prve co ta napadne, ved sa tu necheme pozabijat ale pomoct.
-
blitzkrieg
Professional
ja som tu tema vytvoril preto lebo som potreboval poradit ..ja uz mam vybrate 6800GS alebo aka to je
hlavne ze je taka aku by som chcel a taka aka je v mojich predstavach a nevytvoril som to preto aby ste sa tu vadili ...mimochodom ja si comp budes aste upgradovat ...takze by mi mohol ist aj oblivion ....lebo teraz mi oblivion ide ...kamarat ma o polovicu slabsiu grafiku aku si budem ja kupovat a Oblivion mu ide na Strednych a svoj comp co ma on tak ho ma uz asi 4 roky ..takze ja som na tom lepsie ako on ..lenze on ma 1 GB ram ...a ja si tiez dokupim este 512 MB ramku aby mi to ako tak islo ...a velka vdaka tym ktory sa na toto "podujali"
...ja mam na tieto veci vyuceneho ujo ktory ma na taketo veci aj skolu ..ale nechce sa mi minat na nom pausal ...tak som to napisal sem ..este jedna vec nVidie podporuju Bloom ..ale ATi nie ani jedna ATi ...to som cital v tych testoch co tu boli na tom Digi World
takze nVidie maju navrch zatial
..
takze nVidie maju navrch zatial