tunning DDR II 800MHz
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tunning DDR II 800MHz
mam novy socket AM2 a aj nove DDR II...kupil som A-DATA 800MHz CL5 2x 512MB....pricom som chcel Corsair ale neboli co uz....tak som robil experimenty a pretaktoval som RAMceky na CL4 pri 2T a 800MHz ale som musel zvysit napatie na 2.16 V...a v pohode slapu a mam o 2 FPS viac ako o 1000SK drahsie Corsairy a pritom mi nepada system....TUNINGOVAL tu niekto z vas RAMky ???
ty si iba zmenil casovanie, neviem v com ti casovanie pameti zdvihne fps, ale nevadi, skor je to o tom ze mas rychlejsi write/read o kusok (mozno 5-7%), inac s tym dvihanim napatia by som moc nespekuloval, kamarat tak odpalil jednu OCZ... napatie dvihaj jedine vtedy ked zapajas 3,4ty modul (aj to iba v tedy ked ti prime 95 zacne pri memory teste hadzat errory, popripade ked zbysis takt pameti...)
Re: tunning DDR II 800MHz
A ešte si zisti, o koľko by šli pre@ tie spomínané ramky corsair..MP4-20 napísal:a mam o 2 FPS viac ako o 1000SK drahsie Corsairy
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mystique ma pravdu. ty si nepretaktoval ram, len si zmenil casovanie. nastavil si ho na velmi agresivne a podla mna zbytocne. zbytocne si zvysil aj napätie. 2 fps to naozaj za to nestoji. to co si spravil ty to asi skusal kazdy kto prispel viac ako dvoma prispevkami v teme Overclocking a tuning PC