Dobry den, chcem sa spytat ci pri podpise zmluvy na pausal platim nejaky poplatok hned, ale vsetko budem platim az pri prvej zmluve?
Poplatky: za telefon, pausal, aktivacny poplatok a pod.
myslim ze do urcitej sumy sa plati az pri prvej fakture, myslim ze je to 1000 a ak beres drahsi telefon tak na mieste ale nie som si isty...skus tam napisat mail alebo zavolat to mas najlepsie....
brm napísal:jj.. všetko ide do prvej faktúry, jedine ak berieš telefon nad 1000sk, tak ho musíš zaplatiť v hotovosti. Aspoň tak to bolo na jar v orange.
presne tak vcera som bol v ORANGE a povedali my presne to iste ze nad 1000SK tj. hodnota mobilu, platim u nich. Aktivacny poplatok je momentalne 99SK/bezDPH
dh_danielle napísal:presne tak vcera som bol v ORANGE a povedali my presne to iste ze nad 1000SK tj. hodnota mobilu, platim u nich. Aktivacny poplatok je momentalne 99SK/bezDPH
ak si si predlzoval zmluvu tak to nieje aktivacny ale manipulacny poplatok
V T-Debile zaplatis za telefon v predajni (aj korunovy) a aj aktivacny poplatok (manipulacny som neplatil nikdy, asi take ani nebyva, tak neviem). A potom uz len fakturu zaplatis s cenou pausalu + co prevolas.