Aktivne chladenie na n-vidia

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Stifo16
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Aktivne chladenie na n-vidia

Príspevok od používateľa Stifo16 »

Dobry den!
Mam taky maly problem , nedavno sa mi pokazila maticna doska tak som dal komputer do opravy.Maticnu mi vymenili a islo vsetko v pohode.Ked som nedavno cel zahrat jednu good hru dost gaficky narocnu konkretne Dark messiah demo tak mi zacali po monitore behat zelene policka.Kukol som na teplotu karty 120 stupnov !! vetracik sa netocil !!!! neviem co s tym pocitacom v tej firme robili no nerozumiem tomu .Ide o to ze kartu mam v zaruke ale zrejme sa niekde doma stratil zarucny papier :? . Chcem sa spytat ci ten vetracik pojde opravit popripade ho vymenit za iny ?.Po tej neuveritelnej teplote som nechal kartu vychadnut :) a zapol som kompik.Sla v pohode len ta teplota stupala .Takze mam pocit ze nic nezhorelo no.TAkze pojde to opravit? Myslim ze by bolo koli tomu chladicu blbe vyhodit kartu.
Inac ide o kartu MSI NX6600GT-VTD 128MB
Dakujem :cry:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

skus sa pozret ci nieje povytiahnuty napajaci kabel na ventilator chladenia na karte :wink: , ak nie okamzite reklamovat
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ten vetracik sa zasekol, dosli mu otacky :D Je mrtvy, da sa precistit/namazat napr. WD-40 alebo vazelinou, pripadne olejom do sijacih strojov, ibaze toto je taktiez docasne riesenie. Mal som uz dve taketo karty s mrtvym vetrackom, prave od MSI... Nahod si tam 80mm ventilator na 5 voltov... :wink: Jedine rozumne riesenie, kedze zakladna - pasiv medeny je celkom slusny, staci lepsi ventilator a bude to ok :wink:
Stifo16
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stifo16 »

Tak akoze kabel na napajanie nebol povytiahnuty.Ja len ci sa da ten ventilak nejaku vymenit tak ze kupim dajaky lepsi abo mi ho vymenia :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Stifo16 napísal:Tak akoze kabel na napajanie nebol povytiahnuty.Ja len ci sa da ten ventilak nejaku vymenit tak ze kupim dajaky lepsi abo mi ho vymenia :?
Buchni si tam napr toto za par stoviek a mas ticho a lepsie teploty ako original. PRIMECOOLER PC-VGAHG2
Napísať odpoveď