o týžden v sobotu, to by už malo byť DSL tak určite by som zahral. treba dať čas aby som sa vedel časovo prispôsobiť... budeme hrať 5:5 ? to znamená že (Ja, kinjeril, h3ro, r1k1 a moh3med ? )
jáj sorry error akosi som zabudol...
len by trebalo vedieť že koľko je súperov lebo my sme ak dobre počitam 6-sti... Inak už sa tešim, map by som dal de_inferno a este jednu vec by som chcel: keďze asi sa budeme potrebovať dohodnuť na neakej taktike tak by som navrhoval niečo cez čo sa dá hovoriť aby sme sa vedeli dohodnuť ze čo a jak... ak vie niekto spraviť TS alebo Ventrilo server pre 6 ľudi tak by bolo super.... (dufam že šetky lamky maju mic.)
Lord_3D napísal:jj, ja som toho názoru ze drzat sa pokope je naj...
ano je to dobra taktika ale iba za teroristov ... ja uz nieco mam vymyslene ... kto moze teraz hned prist na server? skusime si to proti botom ... ale teraz som na starom kompe (4 mb grafika ) taze sa mi nesmejte inak vas ...
ako som vravel dnes som to nestihol a teraz som na starom PC a tu nemam CS ale dufam ze zajtra to vide a taktika za Teroristov je dobra po kope a ked bomba tak dat bombu cim skor a za CT neviem lebo za nich som uz dlho nehral
moham3d napísal:ako som vravel dnes som to nestihol a teraz som na starom PC a tu nemam CS ale dufam ze zajtra to vide a taktika za Teroristov je dobra po kope a ked bomba tak dat bombu cim skor a za CT neviem lebo za nich som uz dlho nehral
zajtra urobim nejaku taktiku a upnem ju sem ... aj za T aj za CT ... btw co chcete aby bola mapka clanu? ja som za dust2 alebo inferno ... ake mate navrhy?
*****HERO***** napísal:zajtra urobim nejaku taktiku a upnem ju sem ... aj za T aj za CT ... btw co chcete aby bola mapka clanu? ja som za dust2 alebo inferno ... ake mate navrhy?
jednoznačne Inferno.
Sprav tú taktiku nech mozem poštudovať doma...
heh...pocujte, to beriete niako vazne, este ste (asi) ani jeden TG/CW nehrali a uz tu chcete chystat taktyky Mozem sa prist pozriet, ako sa budete navzajom blokovat a hadzat si flashe pod nohy ???....nic v zlom....inac mozno by sme mohli dat TG proti vam s klanom, v kotrom som teraz
pruser a velky v sobotu budem mat novy procesor takze sa bude preinstalovat Windows kua ked nepresvedcim brata zeby vydrzal tak si nezahram a HERO daco si mi pisal na SS? bo mi to neulozilo
chalani mam veľky problem. Keď som 15min na novom nete DSL tak zmrzne PC... Musim dat win reinstalovať a to bude až o tyzden... takže asi nic z toho...