tomasso napísal:nejako sa mi nezda to Slovensko...je to velky rozdiel od Ciny..nieco na tom bude
ani mne sa to moc nezda, tak ale podla toho kolko krat mi to prislo na ICQ tak by som povedal ze o tom teraz uz musi vediet kazdy druhy slovak
inak cital niekto to forum, ako sa tam doje*** slovaci a madari
momentalny stav
imho poslite to kazdemu cloveku co mate v icq a myslim ze s prehladom vyhrame... inac ta krajina ktora bude mat prva 5 melonov hlasov tak bude mat moznost vidiet demonstraciu ludi oblecenych v tricku a fabrach vitaznej krajiny v jej hlavnom meste... bude to prezentovane na ich stranke
eritrocit napísal:S týmto až tak nesúhlasím. Už podľa nejakého predchádzajúceho prieskumu bolo zistené, že slováci sú dosť obľúbený národ.
Napr. v Čechách majú nás najradšej.
Takže možno sme tých mnoho hlasov predsa len dostali právom?
...
LOL ale ved mozno je oblubene ... pre tych co vedia co to "slovensko " je ... lebo dost vela ludi zije v tom ze stale existuje cechoslovakia takze moj nazor je stale rovnaky ... zalezi len o informovanosti roznych narodov o tej stranke ...
braino.swk napísal:ja som dal + Slovakia
- Czech rep..
to nie sú checkboxy, ale radiobuttony.. nemôžeš zadať viac možností. Ak sa dal + na Slovensko, a potom - pre Čechov, tak sa zarátalo len to mínusko a plusko sa zmazalo.
audiotrack napísal:to nie sú checkboxy, ale radiobuttony.. nemôžeš zadať viac možností. Ak sa dal + na Slovensko, a potom - pre Čechov, tak sa zarátalo len to mínusko a plusko sa zmazalo.
ale da sa tak ze das +na SVK odosles hlas, potom reload a -na cechov
mystique napísal:rano sme mali takmer 97 tis.... pred cinou sme poli o viac ako 60K hlasov... a teraz... hmmm
audiotrack, hm, vsimli a nie len preto si myslim, ze ked uz, aj podvadzanie by malo mat svoje hranice- malo by sa praktizovat nenapadnejsie. BTW. dost mi to pripomenulo niekdajsiu volbu o najlepsieho novacika v ankete NHL- vieme, ako to skoncilo : )