AJ mne sa stava ze prejdem cast hry a idem si vybrat dalsi zavod a ako sa ma ukazat jeho "mapka" tak to padne a mozem si mastit **** alebo raz som presiel Bossa a ako som si mal vybrat tie Bonusove karticky tak mi to padlo no zabit je to treba nech je uz patch
Sakra a neviete či pomôže patch aj vtom že mi nejak neskoro reaguje, no ani by somk nepovedal že neskoro, lebo reaguje v čase len niekedy príliš dlho reaguje čiže stlačím na chvílku plyn a ide mi to ovela dľhšie aj keď pustím tlačíko mi to ide ďalej a vtedy neveim riadiť auto a tak je to brutal ťažké hrať. Takže pomohol by ten patch?
Alebo to mám kôli procesoru?? Lebo mám AMD Duron 1300 a som si pomyslel že možno to nestíha, ale aj keď som to dal na úúúpklné minimum aj tak mi to robí? čím to je?? pls niekto nech poradí
undertaker35 napísal:Neda sa hrat cez lan takze ani Hamachi
Zatial sa to da hrat aj ked nemate orginalku cez net ale to po patchi asi uz nebude mozne presne ako to bolo zo Special Forces v Battlefielde... takze hrajte kym mozte
pikiliki napísal:môžem spýtať komu nejde napáliť verzia razor1911 ? myslim kopia z DVD na DVD.......skúšal som to všeliako, no z DVD to nejde ani do PC prekopírovať...
pikiliki napísal:môžem spýtať komu nejde napáliť verzia razor1911 ? myslim kopia z DVD na DVD.......skúšal som to všeliako, no z DVD to nejde ani do PC prekopírovať...
To iste som riesil aj ja, ide o to ze subor 000001.tmp je subor ochrany a neda sa skopirovat. Proste som si image napalil na DVD ale sektory boli chybne a nedalo sa to skopirovat. Potom som si cez Alcohol spravil image toho dvd a zaskrtol som vynechat chybne sektory alebo tak nejak. Image ti spravi a ked ho napalis vsetko pojde v pohode skopirovat. A rob to cez DVD RW aby si usetril jedno DVD
Mohol by mi niekto napisat ake auta a hlavne kde sa mi odomknu v poslednej tej hornej casti mesta? Zatial som odomkol Subaru impreza. Chcem vediet kde sa mi odomkne nissan skyline a mitsubishi lancer.
Prosim poradte mi niekto.
Diky