balenie starsej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:spoluziacka 19 chodi s 15 (max 16. bola mu totiz na imatrikulacii :D :D) rocnym .. ale je to trochu cudne....
a ty vies co je to ta imatrikulacia? :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Ved imatrikulacia moze byt aj na vyske, alebo sa mylim? :P
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

ja mam spoluziaka(je to taky trtko)ma 17 a ma 21 rocnu babu...ale on rozprava aj vo sne chu**** a na to sa namotavaju kocky jedna radost...lebo imageu moc nepobral :?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm celkom zaujímavá téma, je to pohľad veci na jednej strane to holke môže lichotiť na druhej ťa môže vysmiať, že nie si jej liga. Väčšinou sú holky 17 + rozumnejšie a daju ti šancu.
Bindo
Novice
Novice

Starsia kocka

Príspevok od používateľa Bindo »

mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba :oops: :smt040

/mastermind: precitaj si pravidla, najma to tykajuce sa nazvu tem
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

prid tam a spust slova:"do p*ce co je lamy.ak sa mi bude dakto smiat tak ho zaserem do huby" ale nie teraz vazne prid tam normalne alebo si ju zavolaj vonka..alebo ju pockaj po skole to je asi ta najlepsia moznost ked sa jej t chces spytat do oci :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najdolezitejsie je uviest aj vek. Typijem okolo 15 rokov.
Ak by som ti poradil, tak jednine, aby si ju zavolal von. Ked sa hanbis ist za nou do triedy, tak jej zavolaj/napis cez ICQ a pod. A dalsia vec - nepytaj sa, ze ci spolu budete chodit a odkedy.. To je hovadina! Nezi preto, aby si sa ukazal, aku mas fajnu babu. Ak ju mas naozaj rad/paci sa ti, tak si uzivaj chvile spolu stravene. Uvidis, ze vam bude obom lepsie, ako ist podla nejakej sablony "no tak teraz spolu zacneme chodit, a tri dni pojdeme von, v piatok do kina ..." to je blbost..
Bindo
Novice
Novice

no ja ju mam ozaj rad a teraz sa ma každy cocot pita žeti chceš chodit stou ***** a ked som snou bol von tak tam boli dvaja chlapci a ešte jedna jej kamaratka to s proste neda cez to icq by sa to dalo ale nemam jej icq
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Bindo napísal:no ja ju mam ozaj rad a teraz sa ma každy cocot pita žeti chceš chodit stou ***** a ked som snou bol von tak tam boli dvaja chlapci a ešte jedna jej kamaratka to s proste neda cez to icq by sa to dalo ale nemam jej icq
tak si vypytaj jej cislo. Ked uz budes mat jej cislo, nemas problem jej napisat sms alebo zavolat a dohodnut sa na stretnuti. Je to normalna vec, ze sa ti baba paci. Nie je na tom nic smiesne, ked chcete byt spolu. Nevsimaj si ostatnych, oni to casom pochopia. Ako napisal Frikso nechod podla ziadnej sablony. Ovela krajsie je ked o jej srdce trochu bojujes. Este nikdy som babe nepovedal, ci chce so mnou chodit, jednoducho som to citil ja a aj ona a slova boli zbytocne.
Bindo
Novice
Novice

diki za radi budem sa nimy radit 8)
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

chalan ked je to na 100% zeber secku odvahu
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

yo vlastne keď sa tak zymýšľam... kedy sa začína chodenie? Pochybo že sa niekto opýty: Tak ako, chodíme spolu? / Budeme spolu chodiť? / Chceš so mnou chodiť???
ja to beriem asi od prvého "francuzáka... a vy?
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

takzo povedat, ci sa to hovori, to skor len tak pride a uz je. ked jej casto budes opakovat, ze tak co budeme spolu chodit? to asi nebude ono. kazdopande ides za noua ries, ries!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

krupica_dnb napísal:yo vlastne keď sa tak zymýšľam... kedy sa začína chodenie? Pochybo že sa niekto opýty: Tak ako, chodíme spolu? / Budeme spolu chodiť? / Chceš so mnou chodiť???
Podla mna spravne je to tak, ze najprv sa spoznate randenim alebo nejako a ked si super rozumiete a zalubite sa do seba pocas randenia, alebo zalubenie pretrvava pocas randenia, tak potom sa jeden zo zainteresovanych spyta toho druheho, ci s nim/nou chce chodit. Vacsinou to robia chalani, ale nie je to pravidlo. Ked pred tym bude francuzak alebo potom, to je uz jedno :). Rozhodne ta otazka by tam mala byt, inac to bude len "chodenie" a take praktizuju len nezrele deti, podla mna. Zatial vsetko
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

krupica_dnb napísal:yo vlastne keď sa tak zymýšľam... kedy sa začína chodenie? Pochybo že sa niekto opýty: Tak ako, chodíme spolu? / Budeme spolu chodiť? / Chceš so mnou chodiť???
to si robis prdel vsak? v tom pripade som asi riadny bigamista a mam paralelne dost vztahov :)
kedy sa zacina? od pripadu k pripadu...
pinco
Darca
Darca

r4wMUnt34q napísal:Podla mna spravne je to tak, ze najprv sa spoznate randenim alebo nejako a ked si super rozumiete a zalubite sa do seba pocas randenia, alebo zalubenie pretrvava pocas randenia, tak potom sa jeden zo zainteresovanych spyta toho druheho, ci s nim/nou chce chodit. Vacsinou to robia chalani, ale nie je to pravidlo. Ked pred tym bude francuzak alebo potom, to je uz jedno :). Rozhodne ta otazka by tam mala byt, inac to bude len "chodenie" a take praktizuju len nezrele deti, podla mna. Zatial vsetko
nie, tu otazku skor praktizuju deti a ako vidim tu na fore, tak ju maju velmi radi a casto ju vyuzivaju, pritom je uplne zbytocna. Nikdy som sa to nepytal a nikdy sa to ani nespytam.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pinco napísal:nie, tu otazku skor praktizuju deti a ako vidim tu na fore, tak ju maju velmi radi a casto ju vyuzivaju, pritom je uplne zbytocna. Nikdy som sa to nepytal a nikdy sa to ani nespytam.
Je pravda, ze mnohi by ju mohli pouzivat menej castejsie, tak ako aj chodit s osobami, ktore sa ku nim lepsie hodia, ale.. Ked to nepouzivas, tak potom ako obaja viete, ze mate spolu nejaky vztah ? A preco sa to vlastne nepytas ?
pinco
Darca
Darca

r4wMUnt34q napísal:Je pravda, ze mnohi by ju mohli pouzivat menej castejsie, tak ako aj chodit s osobami, ktore sa ku nim lepsie hodia, ale.. Ked to nepouzivas, tak potom ako obaja viete, ze mate spolu nejaky vztah ? A preco sa to vlastne nepytas ?
k tomu, aby som vedel, ze bez nej nemozem byt a ona bezomna nepotrebujem zbytocne otazky. Da sa to povedat aj inak a nie takouto otrepanou frazou.
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Starsia kocka

Príspevok od používateľa iceCream »

Bindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba :oops: :smt040
Odhliadnuc od toho, ze ta slecna sa sprava ako dake nevyzrete decko, ty by si mal pockat aspon do toho rocnika povinnej skolskej dochadzky, kym sa zacne brat gramatika :!:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Bindo nebehaj za ňou do triedy , načo ?
Počkaj si ju až bude sama , vieš kde býva ? Ak nie , zisti si a choď do toho , počkaj si na ňu , až bude potreba ju skľudniť , šmykni ju pod schodiskom :)

No ale vážne, počkaj si na ňu samú , btw páči sa mi iceCreamov príspevok :P
Zamknuté