Linux je PEKNA PI...
-
D-Wanderer
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Linux je PEKNA PI...
Mam linux lebo neviem preco a neviem sa v tom orientovat... kto mi da radu ako si otvorim aspon daco take kde sa da pracuovat na rovnakom principe ako vo WIN XP- TENTO POCITAC?? vobec sa v tom nevyznam, trvalo mi len 15 minut aby som otvoril CDromku ale aj tak z nej neviem nahravat... PLLEASE HELP. ak dakto vie pracovat s tymto SHITOM 
-
D-Wanderer
Light Expert
-
D-Wanderer
Light Expert
-
Shrekzv
Star
tak to si mu teda dal....Snowmannn napísal:linux je user friendly, ale svojich kamaratov si vybera
k teme..noze prezrad nam ake skvele graficke prostredie si si nainstaloval (KDE? GNOME?) a aku distribuciu linuxu si si nainstaloval....
a ties by ma zauimalo to icq
-
m3thod-man
Star
ty si svinam3thod-man napísal:lol. decko sa dostalo k linuxu. racej to nechaj pre dospelych a chod sa hrat s oknami.
k teme: vyskusaj pod rootom napisat. rm -rf / malo by ti to pomoct..
k teme: naco nadavas? Ked sa ti nepaci, mozes ist spat k win, alebo sa skus naucit narabat s linuxom
ja som linux skusal, nesiel mi vsetok hw tak som sa na to vykaslal, ale nerozkrikujem sa tu, lebo viem, ze je to dobry system, len este som nenasiel taku distribuciu, ktora by ma uspokojila
ja mam uz 3 distribuciu linuxu. niektore bole lepsie a niektore horsie ale vzdy sa to nejako dalo.
Ak chce niekto robit s linuxom a nema ziadne skusenosti tak by si mal aspon zhruba POZRIET MANUAL. je to blbe ale je to tak.
// Niektorym ludom by som taky mocny nastroj ako je linux nedal ani keby prosili
Ak chce niekto robit s linuxom a nema ziadne skusenosti tak by si mal aspon zhruba POZRIET MANUAL. je to blbe ale je to tak.
// Niektorym ludom by som taky mocny nastroj ako je linux nedal ani keby prosili
Tak veru. Tiez sa prave snazim naucit robit s linuxom. Bohuzial nan nemam moc casu, ale myslim ze co sa tyka stability, bezpecnosti a jednoduchosti je na tom mozno lepsie ako windows. Keby som predtym nerobil dlhe roky s winom, tak asi nemam ziadny problem s prechodom. Ale na druhej strane za vacsinu problemov ktore riesim mozu vyrobcovia, ktory nevydavaju ovladace pre linux 
-
D-Wanderer
Light Expert
-
D-Wanderer
Light Expert
-
funThomasik
Light Star
-
D-Wanderer
Light Expert
Aby si sa neposral!! Si myslis ze si bohvie KTO! das si tam fotku dakeho negra a budes sa tu navazat do ludi!! TAKY ko*ot AKURAT!! aby si vedel... a btw: racej?? pise sa radsej!! A VEZMI TE MI KARMU alebo este lepsie.. NAVRHUJEM BAN!! A HONTE SI TU ko*ot VY buze****!!m3thod-man napísal:lol. decko sa dostalo k linuxu. racej to nechaj pre dospelych a chod sa hrat s oknami.
k teme: vyskusaj pod rootom napisat. rm -rf / malo by ti to pomoct..
-
Snowmannn
Medium Star
skus vzdy predtym ako klines na "poslat odpoved" 2 minuty zhlboka dychat a pis az ked sa ti nebudu ruky triast.... a potom vyskusaj napisat nieco rozumne...D-Wanderer napísal:Aby si sa neposral!! Si myslis ze si bohvie KTO! das si tam fotku dakeho negra a budes sa tu navazat do ludi!! TAKY kok**** AKURAT!! aby si vedel... a btw: racej?? pise sa radsej!! A VEZMI TE MI KARMU alebo este lepsie.. NAVRHUJEM BAN!! A HONTE SI TU kok**** VY buze****!!
vacsie ko***ta asi svet nevidel ...D-Wanderer napísal:Aby si sa neposral!! Si myslis ze si bohvie KTO! das si tam fotku dakeho negra a budes sa tu navazat do ludi!! TAKY kok**** AKURAT!! aby si vedel... a btw: racej?? pise sa radsej!! A VEZMI TE MI KARMU alebo este lepsie.. NAVRHUJEM BAN!! A HONTE SI TU kok**** VY buze****!!
keby si sa zamyslel co pises, pritom ma uplnu pravdu ...
malemu detsku nedas mercedes, nech jazdi ale model auticka nech sa hra ...
a nepic*uj tu do ludi ....