Nastavenia comba pre elektricku gitaru

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Nastavenia comba pre elektricku gitaru

Príspevok od používateľa neppo »

neviete mi niekto poradit nejake nastavenia na combo pre elektricku gitaru ??? :wink: pomohli by nejake urcite kombinacie napr. CLEAN alebo nejake specialne nastavenia najlepsie od blink 182 alebo sum 41 8)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak toto je velmi problematicke a specificke: podla toho co pouzivas

ake mas kombo?dufam, ze celolampove a nie tranzistorove
aku znacku pouzivas Marshall, Mesina tieto znacky pouzivaju
aku mas gitaru prevedenie snimacov humbuckery alebo single
taky zvuk aky maju oni nikdy nedosiahnes, lebo to v studiu vrstvia aj 8 zvukmi naraz, ked ho chces mat iba velmi podobny naspor si na MESA/BOOGIE Rectifier aparaturu+Gibson gitaru, ale to ta bude stat asi tak 200 000 Sk

pri tom cleane pouzivaj urcite nejake modulacie chordy,hally + ine tu si kup jednoznacne znackzu BOSS

pri hutnom zboostrovanom zvuku urcite pouzivaju surovy zvuk z hlavy, skoda ho nicit slapkami

mas este jednu moznost, kp si lampvy preamp, co je nahrada za drahe lampace, ale aspon to zbadas na hutnych riffoch , ktore maju tieto punk-rockove kapely
neppo
Light Professional
Light Professional

no tazke zostava neni nic moc, lebo moji skvely rodicia si povedali ze prv sa naucim na elektrike hrat a az potom bude nieco super... teraz mam zostavu V-TONE Behringer... combo GM108 Behringer je ale tusim tranzistorove a trosku to bzuci :( ma to se**
gitara vyzera skoro ako Fender Stratocaster cize 3 snimace...
na combe mam nieco taketo
AMP: >>> tweed, british, california
MODE: >>> clean,hi gain, hot
SPEAKER: >>> flat, U.K, U.S
a klasicke basy,stredy a vysky.... este je tam drive ( na urcovanie DISTORTION gitary)

no porad mi plz nieco ak sa da :P
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

kup si efekt, jag este nemas.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no to nie je bohvie co,poradim ti jedine,bud pockas a nahrabes riadne kesule na riadny lampac,ale bo ked uz silou mocou chces ten hutny zvuk,tak si kup Boss-acku krabicku a hmed si zmen gitaruzo singlacov na humbuckery,na tejto stranke si pozri krabicky a je tam aj zvukova ukazka,ja ti doporucujem tieto dve,mas tri moznosti zvuku,
http://www.bosscorp.co.jp/products/en/DS-2/demos.html
http://www.bosscorp.co.jp/demos/en/SD-1_sound/demo.html
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja efekt s radostou predam ak by bol zaujem... inac nastavenia comba by mali byt v papieroch co mas ku kombu
SRneC
Addict
Addict

Re: Nastavenia comba pre elektricku gitaru

Príspevok od používateľa SRneC »

neppo napísal:neviete mi niekto poradit nejake nastavenia na combo pre elektricku gitaru ??? :wink: pomohli by nejake urcite kombinacie napr. CLEAN alebo nejake specialne nastavenia najlepsie od blink 182 alebo sum 41 8)
No takze urcite to bude s overdrive-om a uz len skusas...ake basy stredy vysky ktory snimac atd....ved rovnaky zvuk ako je na CD nemusis dosiahnut aby niekto vedel ze o co ide...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:ja efekt s radostou predam ak by bol zaujem... inac nastavenia comba by mali byt v papieroch co mas ku kombu
ak to nie je aspon nejaky Vox alebo Digitech nad 15 papierov,tak to sem ani nedavaj,plecharske zvuky uz davno zmizli
a tie nastavenia od vyrobcu su cisty grc,nebude mi predsa niekto vnucovat jeho nastavenia,vsak kazdy nech si presadzuje svoj zvuk,vel akapiel chce mat originalny zvuk podla ktorej sa aj spoznavaju
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:ak to nie je aspon nejaky Vox alebo Digitech nad 15 papierov,tak to sem ani nedavaj,plecharske zvuky uz davno zmizli
a tie nastavenia od vyrobcu su cisty grc,nebude mi predsa niekto vnucovat jeho nastavenia,vsak kazdy nech si presadzuje svoj zvuk,vel akapiel chce mat originalny zvuk podla ktorej sa aj spoznavaju
chalan sa pytal na nastavenia, mne je u riti ako hra on a predstav si, ze mi je u riti ako hras ty.. to akoze nemozem predat moj multiefekt pretoze nestal 15papierov? :lol: si smiesny...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:chalan sa pytal na nastavenia, mne je u riti ako hra on a predstav si, ze mi je u riti ako hras ty.. to akoze nemozem predat moj multiefekt pretoze nestal 15papierov? :lol: si smiesny...
nikto tu nerozobera kto ako hra a nerob si tu inzerciu na tvoj posrany efektik,to uz musi byt trulo kto si v dnesnej dobre kupi od druheho efekt :lol: :lol: :lol: ,tipujem ze mas nejaky plecharinovy
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozri ja efekt silou mocou nechcem predat,mne je jedno ci bude v krabici alebo ho niekomu predam...chalan chcel poradit s nastavenim zvuku-ja osobne som mal nejake presety napisane v navode,preto som napisal to co som napisal... neodpovedal som mozno tak fundovane ako ty-aj ked poradit sposobom "vraz do toho 200 litrov" dokaze kazdy(a vobec sa tomu nemusi rozumiet)
takze ak ta serie este nieco napis mi SS :)
btw. obdivujem tvoju schopnost odhadnut aky efekt vlastne mam..podla coho si to dokazal-si tak uzasny :aasmile1: :lol:
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

akoze canopus, naco rypes???? sa tu hadate na obycajnych blbostiach.... teraz trosku rypnem ja do teba canopus, ked uz si taky mudry, ty mas urcite nejaku handmade gitarku, kompletny aparat trebars RANDALL za 200 000 vsak ???? odpovede si pisal v niektorych castiach dobre, ale si to posral tym rypanim :?

k teme: na behringeroch je vyhoda cena, ale tym vyhody koncia... sumenia sa nezbavis - bohuzial, dan za nizku cenu.... na zlepsenie zvuku tak, aby si investoval co najmenej ti odporucam bud nejaku krabicku od BOSSa alebo DIGITECH taktiez nie je na zahodenie, pripadne si kludne kup aj multiefekt, trebars tento http://www.muziker.sk/Default.aspx?cont ... od_id:6887
podla vyjadreni a testov je to naozaj perfektny muliefekt s nizkou odozvou a myslim, ze tam je aj potlacanie sumov...

porovnanie 2 muliefektov:
http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... 05-ii.html

a nasiel som asi aj efekt, ktory ty si asi predstavujes co sa tyka zvuku:
http://www.instrumento.cz/clanky-clanek ... actor.html
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

ja mam otazku co sa tyka comba, mam Squier a ked ho zapnem huci, aj ked neni vôbec zapojene huci, prosim help lebo ma to znervoznuje, dik.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mateu napísal:ja mam otazku co sa tyka comba, mam Squier a ked ho zapnem huci, aj ked neni vôbec zapojene huci, prosim help lebo ma to znervoznuje, dik.
to moze byt zlym uzemnenim, kamosovi to tiez robilo, proste s tym isiel naspat do obchodu a spravili mu to...
mateu
Medium Star
Medium Star

jamess napísal:to moze byt zlym uzemnenim, kamosovi to tiez robilo, proste s tym isiel naspat do obchodu a spravili mu to...
ale ja ho uz mam dlho to combo
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mateu napísal:ale ja ho uz mam dlho to combo
ty si pekny :twisted: ,preboha to mas s gitarou ,niekde mas studeny spoj,preto zacni sporit
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ty si pekny :twisted: ,preboha to mas s gitarou ,niekde mas studeny spoj,preto zacni sporit
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mateu
Medium Star
Medium Star

canopus napísal:ty si pekny :twisted: ,preboha to mas s gitarou ,niekde mas studeny spoj,preto zacni sporit
ale blbost sak ked som v skusobni tak poho, gitara je oka, len combo!
neppo
Light Professional
Light Professional

ja som sa pytal len tak ci sa to neda nahodou dosiehnut taky zvuk.... ale vidim ze moja bedna je **** ... lenze peniaze do comba vrazat nemienim ked ho mam len na domacu potrebu... je to proste len silou mocou urobena zostava a neviem kto to uz pisal ze nastavenia od vyrobcu su grc.... mal pravdu... :lol:

neva aj tak dik za pomoc :)
Napísať odpoveď