Hra s najlepšou hudbou.
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hra s najlepšou hudbou.
Co myslite? podla mna morrowind a Lineage 2 
-
R1k1nko
Darca
Re: Hra z najlepšou hudbou.
to uz sa fakt nudite ? alebo co ?!!!Eru napísal:Co myslite? podla mna morrowind
( mimochodom )
-
Andi_Cibula
Addict
-
seth82
Darca
Diablo II - treba predsa pochvalit Slovensku filharmoniu (a Matta Uelmena - co uz s nim, on to sice zlozil, ale nasi to super zahrali), nie? ja tento soundtrack bezne pocuvam
Dungeon Siege 1 a 2 - velmi pekny soundtrack - asi mam slabost na take tie stredoveke a goticke veci
StrongHold 1 - Super hudba, hoci popravde vela tych melodii tam nebolo, ale tie ktore tam su, maju nieco do seba
Tomb Raider 4 - The Last Revelation - celkom sa mi paci, hlavne ta hudba v credits...
....najhorsia hudba je asi v SIMS 1 a 2, to mi strasne zralo nervy, som to po case musel vypnut, lebo mi z toho zacalo fidlikat v hlave...
Dungeon Siege 1 a 2 - velmi pekny soundtrack - asi mam slabost na take tie stredoveke a goticke veci
StrongHold 1 - Super hudba, hoci popravde vela tych melodii tam nebolo, ale tie ktore tam su, maju nieco do seba
Tomb Raider 4 - The Last Revelation - celkom sa mi paci, hlavne ta hudba v credits...
....najhorsia hudba je asi v SIMS 1 a 2, to mi strasne zralo nervy, som to po case musel vypnut, lebo mi z toho zacalo fidlikat v hlave...
-
qwerty-xyz
Re: Hra s najlepšou hudbou.
JEDNOZNACNE HUDBA Z HIER AKO SERIOUS SAM(VSETKY CASTI) PAINKILLER(VSETKY CASTI) A HLAVNE UNREAL TOURNAMENT(VSETKY CASTI)Eru napísal:Co myslite? podla mna morrowind a Lineage 2
-
Juraj Meliško
Amateur
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Fata! ChaoS
Star