Aky televizor?(72 cm,100Hz)
Aky televizor?(72 cm,100Hz)
Rozmyslam o kupe dakeho televizota.
Mal mat obnovovaciu frekvenciu 100Hz a uhlopriecku 72cm, cize je jasne ze chcem klasicky CRT televizor.
Lenze ne trhu je ich dost, no a teda sa pytam co by mal matza funkcie a ktore znacky su obrazovou kvalitouna dobrej urovni,
cena tak do 12-13 tisic.
mozze pisat aj dake telky co mate doma:D ze ci ste spokojny a tak...
Mal mat obnovovaciu frekvenciu 100Hz a uhlopriecku 72cm, cize je jasne ze chcem klasicky CRT televizor.
Lenze ne trhu je ich dost, no a teda sa pytam co by mal matza funkcie a ktore znacky su obrazovou kvalitouna dobrej urovni,
cena tak do 12-13 tisic.
mozze pisat aj dake telky co mate doma:D ze ci ste spokojny a tak...
Teraz je asi najlepsia kupa Samsung CW29Z418, v Metre ho maju za 15500 s DPH, ofiko maju mat 408cku, ale kedze im Samsung dodal 418, tak nechali cenu z letakov. Co dost potesi
Je to slim design (hlbka asi 42cm), je HD 1080i ready, ma aj vcelku slusne vychytavky ...
Link
Link
neviete o televizore taky isty jak samsung..len 82cm....ale aj 72..len s pomerom stran 16:9? http://www.samsung.com/cz/products/tv/d ... 2z419p.asp je to tento....? neviete najst na nete...maju v nay ho ale za menej?
TV Samsung
to mishenko: v týchto veciach som lama.... čo znamená pri CRT TV pojem HD ready, ktorým je označovaný metrom predávaný samsung? Aké iné vychytávky má tento samsung oproti konkurencii.... vieš mi povedať či má tento typ dvojtunerový alebo jednotunerový PiP... Ja som ešte rozmýšľal aj nad OVP RF 2992 DVB-T tiež v akcii v metre so zabudovaným digtálnym tunerom....nemá však napr. PiP....