tak mi povedz preco mi hra zasekne po piatych minutach hrania a hned potom cierna obrazovka a zaseknuty pc len musim restartovat a nie to ze preinstaluj hru urobil som 5krat alebo ovldace na graficku kartu urobil som 5krat tak povedz preco
Prosim vas skusal to niekto rozbehnut na GeForce 2? Viem ze nieje podporovana ale predsa. Ja som to rozbehol ale vsetky textury som mal biele. Myslim si ze to je grafikou ale pre istotu pisem ci nahodou nemoze byt chyba v hre.
Dakuejm
C:\Documents and Settings\*****\My Documents\NFS Carbon
potom po nainstalovani NFSC na novy win som si urobil znova karieku aby asmi tam vytvorila ta zlozka a prekopiroval save subory.....lenze tu je nejaky problem a ked chcem v hre nacitat profil tak mi napise ze sa neda nacitat profil ze je chybny co stim ??? slato sa vam to uz vieteako to riesit ??
nevies ci sa nahodouneda nejako vypnut pixelshader v tej hre lebo geforce 440 mx a chcem si to zahrat jako spustit to spustim aj mi ide a nevyhadzuje ma to ale ta gafika ciernobiele skvrny no nic moc ale zavod som vyhral
C:\Documents and Settings\*****\My Documents\NFS Carbon
potom po nainstalovani NFSC na novy win som si urobil znova karieku aby asmi tam vytvorila ta zlozka a prekopiroval save subory.....lenze tu je nejaky problem a ked chcem v hre nacitat profil tak mi napise ze sa neda nacitat profil ze je chybny co stim ??? slato sa vam to uz vieteako to riesit ??
je to preto lebo tamten save nemá rovnaký instal code ako si použil pri druhom instalovani. Pomôže ti tento článok...
Caute mam taky problem, celu hru som nainstaloval aj crack som spravil a spustim hru a automaticky mi restartne windows. Neviete co s tym je? Please poradte mi.
ja ked nainstalujem Carbon, dam crack, zapnem a vyjde mi hlaska ze:bola ukoncena bla bla bla bla NFSC.exe!
mne sice nerestartne ale da ma na plochu a to je zaujimave ze ked idem hru zapnut ide mi normal ze mi da ciernu obrazkovku a potom nieco robi s mechanikou ale ne s CD ale s disketovou nevem preco!
neviete mi poradit?